Vriend

een jongen die ik al 3/4 jaar ken, hij is ook een vriend van mij, vind ik nu dus leuk. Ik probeer de hele tijd gesprekken aan te knopen op whatsapp en dan is het ook een heel leuk gesprek maar in een keer reageert die niet ofzo.

Ik moet ook de hele tijd beginnen met het gesprek, ik heb het twee dagen aangekeken en hij begon niet met praten. Nou is hij niet echt een verlegen jongen. Zou ik nou doorzetten en de hele tijd tegen hem beginnen te praten? Of is de hoop eigenlijk al verloren?

Je kan proberen meer contact met hem te zoeken door middel van afspreken maar eerlijk gezegd denk ik niet dat jij de hele tijd contact met hem proberen te gaan zoeken dat kan misschien voor hem vervelend overkomen als hij bv. op dat moment geen behoefte heeft om met jou of wie dan ook te praten. Wacht het even af zou ik zeggen en bel hem dan even of hij misschien even met je af wil spreken ergens in de buurt?Of iets leuks te gaan doen?

Ja, ik voel met net zo’n stalker. Terwijl onze gesprekken wel altijd heel leuk zijn. Vragen of die wilt afspreken uit het niets, vind ik een beetje awkard. hij zit in dezelfde vriendengroep en dadelijk zegt die nee… Dat wordt awkward

Misschien nog andere mensen die iets willen reageren?

Dit is echt al topic nummer 5 ofzo van jou over een jongen

Correctie. nummer 4.

http://forum.girlscene.nl/forum/liefde-boys/verlegen-jongen-266132.0.html
http://forum.girlscene.nl/forum/liefde-boys/goede-vriend…-265504.0.html
http://forum.girlscene.nl/forum/liefde-boys/hij-heeft-een-vriendin…-264831.0.html

Een stalker ben je niet, je bent gewoon verliefd dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk te weten komen over je crush! Hoeft niet uit het niets misschien via chat kan je vragen of hij een keer wat wil drinken? Of dat hij je wil helpen met wiskunde of een ander vak? als je op dat moment daar slecht voor staat.