Vriend slecht in voorspel

Hoi meiden,

Ik heb nu ongeveer 2 maanden een vriend en alles loopt eigenlijk heel goed. Er is alleen 1 dingetje waar ik wel mee zit en dat is dat hij qua voorspel niet echt weet wat hij doet. Bij zowel t vingeren als t beffen gaat hij er zeg maar meteen ‘in’ in plaats van de clitoris te stimuleren. Ik wil dit bespreekbaar maken maar ik heb echt geen idee hoe ik dit het beste kan aanpakken. Hij is namelijk qua communicatie best gesloten en ik wil hem ook niet t idee geven dat hij alles fout doet. Hebben jullie misschien tips?

Communicatie is de key, het toch proberen bespreekbaar maken. Of als jullie bezig zijn, zijn hand pakken en naar de goede plek leiden.
In het begin wist mijn vriend ook niet echt wat hij moest doen, maar door erover te praten en hem terwijl wij bezig zijn vragen of het fijn is en leiden, zijn wij al een heel stuk verder.

Je hoeft ook niet meteen te zeggen van “ik vind dit niet fijn”, maar bijvoorbeeld, “ik vind dit fijn als ik dit bij mezelf doe, wil jij het eens proberen?”

1 like

Pak z’n vinger en leid die naar de plek waar je die hebben wil :upside_down_face:

hey misschien beetje laat, maarrr tja jongens vinden het soms gewoon moeilijk om te begrijpen wat een vrouw nodig heeft. Zelf heb ik bijna het zelfde meegemaakt. Alleen kwam ik er achter dat bij mijn vriend het geval was dat hij over een bepaalde drempel heen moest stappen maar wat hij dus nog niet echt durfde. Toen ben ik even creatief na gaan denken en heb ik het spel dirtyseconds gekocht van LotteLust. dat was een super goed idee, we hadden de grootste lol en we leerde elkaar nog veel beter kennen ondanks we elkaar al heel goed kende. Misschien is dit nog interessant voor je! misschien is je probleempje inmiddels al opgelost maar dan nog steeds is dit super leuk om te doen met je partner!