Vriend masturbeert op profielfoto's van andere meiden

M’n vriend en ik zijn 3 jaar samen. Laatst biechte hij op dat hij bij het masturberen elke keer een meisje uit zijn Whatsapp of fb contactenlijst neemt en dan op die profielfoto masturbeert. Dus ook z’n ex, huisgenoot, medestudenten etc. Hij had hier een schuldgevoel over, maar tot op dat moment kon hij er niet mee stoppen, ook al wilde hij het wel.
Ik weet niet goed wat ik hier over moet denken. Porno vind ik geen probleem, maar dit is wel heel wat anders omdat hij al die meiden kent. Wat vinden jullie?

Ik vind het wel vreemd dat die dit verteld aan jou, ik denk dat geen enkele vriendin hier erg blij mee zal zijn. Maar ik denk wel dat dit vaker gebeurt bij meer mannen.

Ik zou dit echt heel raar vinden. Hoe denkt hij dan over ze als hij ze in het echt ziet? En ik neem aan dat die meiden niet super sexy foto’s hebben als profielfoto, dus is hij zo makkelijk te pleasen?

Het zijn idd gewoon heel normale profielfoto’s. En dat is dus ook waar ik mee zit :sweat_smile:

Honestly, ik zou het echt raar vinden en zou niet willen dat mijn vriend dat zou doen. Ik weet dat mijn ex het deed, maar dat was toen hij single was. Idk vind het kinda raar tbh, al helemaal omdat hij de meiden kent. Ik zou me er echt niet comfortabel bij voelen.