Vriend een soa.

Hi, ik heb een vraagje.

Ik heb met een jongen 3 jaar geleden onveilige seks gehad, 1 keer. 2 maanden geleden kreeg hij het bericht dat hij Chlamydia had. Ik heb mij gelijk laten testen en ik had niks (overigs zijn vriendin ook niet…) Nu kwam mijn vriend mee dat hij soms pijn had bij de seks door een pijnlijk plekje. hij heeft vaker last van exeem. maar nu deed het bij plassen pijn en ook een beetje bloed. Is het mogelijk dat ik het wel aan hem heb doorgegeven? of iets in die richting? Ik maak me er heel veel zorgen om. Voor hem was ik de eerste, dus daar ligt het niet aan. Hopelijk is het gewoon een blaasontsteking.

Bedankt!

-

Ja, dat gaan we ook zeker doen. maar is er een kans dan?

Als jij geen SOA hebt dan is is de kans klein dat hij het van jou heeft toch? Hij kan het ook anders zijn opgelopen of mss is het helemaal geen SOA. Iig testen en tot die tijd geen onveilige seks hebben.

-

Oke, kan je ook drager zijn? of moeten ze dat gezien hebben bij de test? Hij gaat inderdaad een test doen, en hopelijk niks ergs!

Volgens mij zien ze dat wel bij de test, mocht je drager zijn (:

Volgens mij zien ze dat wel bij de test, mocht je drager zijn (:

^Idd, het zou toch gek zijn als ze je daar niks van zeggen als je je al getest hebt! Dus dat denk ik in dit geval niet :0

Ook als je drager bent komt het uit de test. Jij hebt het niet, dus je kan het niet aan je vriend gegeven. Je vriend moet gewoon ook even een test doen, als daar uitkomt dat hij geen soa heeft gewoon even naar de dokter om te vragen wat het is.