Vreselijke pijn buitenkant voet.

Hello.

Ik heb sinds 3 dagen vreselijk veel pijn aan de buitenkant van mijn voet.
Het is begonnen nadat ik ben opgestaan en heb zoals ik weet geen rare beweging gemaakt ofzo.
Ik wilde afwachten in de hoop dat het minder zou worden, maar eigenlijk gaat het alleen maar meer pijn doen. Normaal lopen gaat niet meer, omdat ik dan door de grond ga van de pijn. Zitten met mijn voet plat op de grond doet ook vreselijk veel pijn en ik kan nu eigenlijk alleen zitten als die voet op mijn andere voet rust.
Alleen bij een kleine beweging voel ik het weer, óók als ik alleen mijn tenen beweeg. Ik heb geen idee wat ik fout gedaan heb.

Dit is de plaats waar het pijn doet:

http://img600.imageshack.us/img600/2661/voet.jpg

Iemand dit ook meegemaakt en weet wat ik eraan kan doen? (:

xxx

Huh, das apart. Je bent gewoon opgestaan. Niet door je enkel gegaan ofzo?
Misschien moet je even langs de dokter gaan ofzo, want het is wel heel vreemd als je er zóveel last van hebt!

Zenuw beklemd/spiertje verrekt? geef het even rust, en anders als het echt erger wordt even naar de huisarts(enpost).

Ja, ik ben niet door mijn enkel gegaan, want de dag ervoor had ik er geen last van.
Mijn vriend noemt me een pinguin omdat ik dus niet normaal kan lopen, alleen hij zegt dat ik maar moet afwachten omdat ik nogal snel naar een dokter ‘ren’.beetje dubbelzinnig En dat het waarschijnlijk snel weer overgaat. Maar ik vind dit toch niet fijn zo.

Haha, een pinguin :’) Wat lullig!

Volgens mij heb ik het overigens ook wel eens, dat m’n voet daar niet lekker zit ofzo. Ik weet niet precies wat dat is, maar soms dan ‘knakt’ het daar een beetje. Na een uurtje is dat alweer over eigenlijk. Misschien dat je zoiets ook hebt, maar dat het is blijven hangen ofzo?

Ik weet het niet, maar het is echt verschrikkelijk.

Ik ben nu maar gaan koelen met ijs, misschien dat het helpt. En anders, als het niet beter gaat, maandag toch maar naar een dokter.

ik snap wat je bedoeld, ik heb dat op enof andere manier altijd als ik ga zwemmen. xd dan zeg ik een stap, en dan voelt het alsof er wat scheurt.
en dan na een tijdje gaat het bij mij altijd over.
maar heb het ook echt alleen in het zwembad, xd

Ik heb een keer bij atletiek een spiertje in mijn voet verrekt en nu heb ik af en toe dat ik gewoon loop en dat het dat ineens weer terugkomt ofzo, heel vaag. Dat is wel ongeveer hetzelfde, dezelfde plek en ik kan dan mijn tenen ook amper bewegen enzo, haha. Toen ik het van atletiek had heeft het wel een paar weken geduurd voor het echt over was, nu elke keer een paar dagen. Misschien heb jij toch ook je voet zonder het te merken verkeerd neergezet ofzo? Ik zou toch een keer naar de dokter gaan als het niet minder wordt, heb ik toen niet gedaan en toen duurde het echt super lang, en nu komt het dus steeds terug. Misschien is het wel heel iets anders, maar dat kan de dokter je dan ook wel vertellen! :slightly_smiling_face:

ik zou sws naar de dokter gaan, en misschien dat zooltjes in je schoenen ook helpen? Je kan als het goed is zooltjes laten maken bij de schoenenwinkel of schoenmaker die daar gespecialiseerd in is.

Ik zou eens naar een podoloog gaan, die kunnen je meestal wel helpen. Ik had ook pijn aan mijn voet, en het bleek dat ik gewoon mijn enkel en hiel bij elke stap naar binnen draaide. Dit is verholpen door een zooltje, en alles is weer prima nu :slightly_smiling_face:

Ik heb dit ook, maar bij mij is het mijn ‘weervoorspellingsvoet’. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ik weet het niet ik zou denk ik maar eens langs een dokter gaan of naar een schoenenwinkel die je goede zooltjes kan geven.

Ik heb gekoeld, maar de pijn is nog heviger geworden.
Ik kan nu alleen op mijn hiel steunen met lopen, op mijn voetzool gaat gewoon niet meer. En nog steeds zegt mijn vriend dat ik me aanstel. Lekker aardig. =’]

Het probleem wat jij hebt is waarschijnlijk een overbelasting van je voetzool
dit gaat normaal gezien vanzelf over indien nodig kan je altijd bij de huisarts langs gaan en ontstekingsremmers nemen
en je voet een beetje proberen te ontzien :slightly_smiling_face: x

dat heb ik ook!! aan me kleine teentje… maar mijne zat volgensmij gewoon geknelt in hakken volgensmij :blush:
als het niet voorbij gaat ga ik naar de dokter!

Maar mijn voetzool doet niet pijn, het is de boven/zijkant van mijn voet. Als ik daarop druk doet het echt pijn, als ik aan mijn voetzool zit voel ik niks?

Het kan zijn dat vooral je een ontsteking op de bovenkant hebt door overbelasting :slightly_smiling_face:

Een spier die verkeerd ‘gerekt’ is?

Het is nóg erger geworden.
Ik moest vanacht naar toillet, heb er een half uur over gedaan om 1 trap af te komen. En toen ik eenmaal op het toillet zat, werd ik zó misselijk van de pijn dat ik bijna moest overgeven.
Heb nu ibuprofen genomen dus hoop dat het iets minder wordt.

Wow, heftig… Ik heb het trouwens ook wel eens dat precies dat plekje zooo ontzettend veel pijn doet dat ik niet meer kan staan. Maar meestal beweeg ik mijn voet dan een beetje en dan gaat het weer over, dus ik denk dan altijd dat er wat scheef zit ofzo, op dat moment. Maar ik zou als ik jou was toch even naar de dokter gaan hoor! Dit klinkt echt niet gezond.

Ja ik probeer wel in beweging te blijven, want als het stijf is doet het natuurlijk nog meer pijn.
En ja, met bewegen doet het wel heel veel zeer, maar liever dat als dat ik mn voet helemaal niet meer kan bewegen.
Ik hoop eigenlijk dat ze me in ieder geval krukken geven, dan kan ik tenminste normaal lopen, want dit is echt niet te doen.