Vreemde klachten.

Lieve meiden,

Ik heb nu ongeveer al 1 maand last van dezelfde klachten. Het begon met koorts en een buikgriep. Nu heb ik geen last meer van buikgriep en koorts maar de klachten als hoofdpijn, extreme vermoeidheid en duizeligheid blijven aanhouden.

Ik had 1 maand geleden bloed laten prikken waaruit alleen kwam dat ik die buikvirus had… Ik ben nu echt extreem moe en hoofdpijn en zit ziek thuis… Maar 1 maand terug kwam er niet uit dat ik bijvoorbeeld pheiffer zou hebben. Dus het lijkt me niet zinvol om terug te gaan naar de huisarts aangezien er niets anders uit me bloedtest kwam…

Heeft iemand wel eens last gehad van deze klachten? Of soort gelijke?

geen last van dezelfde klachten, maar er zit ook iemand op het forum die student medicijnen is misschien weet zij raad
en anders toch langs de arts of ziekenhuis gaan, maar nu naar een andere

je verhaal doet me denken aan dit artikel:
http://www.girlscene.nl/l…/mei/Mijn_leven_met…_ME

Morgen toch nog even langs de dokter, al heb ik totaal niets met die dokters :face_vomiting:

Enige tip die ik heb: niet gaan googlen ; ) En: naar de dokter gaan en zeggen dat je weet dat het waarschijnlijk geen pfeiffer is maar dat je je toch zo slecht voelt en niet weet hoe het komt. Dokters kunnen meer dan pfeiffertesten doen ; )

Ik zit thuis met hetzelfde. Bijna altijd moe, vele hoofdpijn etc.

Maar de dokter kan niks vinden…

-

Dat had ik vorig jaar. Ik had toen pfeiffer: opgezette klieren, keelpijn, hoofdpijn en buikpijn en verschrikkelijk moe enz. Maar het kan ook zijn dat je pfeiffer hebt gehad en daar nu nog last van hebt. Ik heb er nu ook nog steeds last van, het kan echt lang duren!

Toen ik Pfeiffer had kwam er ook niets uit de bloedtest. Toen ben ik een paar maanden later terug geweest en toen bleek dat ik het wel had gehad. Als je je zo beroerd blijft voelen, zou ik toch gewoon nog een keer bloed laten prikken, hoor.

ik heb nu dus last van precies hetzelfde!
maar ik heb dus al pfeiffer gehad en heb vandaag toevallig bloed laten prikken voor nieuwe allergieën, want volgens mijn dokter kon dat het ook zijn.
Of het was een andere chronische vermoeiheidsziekte volgens hem.

Maar als er bij mij niks uitkomt van de resultaten van het bloedprikken, wordt ik doorverwezen naar een allergiespecialist,
dus misschien kan jij dat ook proberen?

ik denk dat t Pfeiffer is. je kan nog een keer naar de dokter gaan. dat is altijd slim. en het kan ook zijn dat het niet uit de bloedtest komt dat je pfeiffer hebt, maar het dan toch hebt. gewoon uitzieken denk ik en proberen te doen wat je kunt. nu hebben ineens weer veel mensen pfeiffer man, was 2 jaar geleden ofzo ook heel erg.

al getest op pfeiffer?
b12?

ik zag dat er al over me/cvs werd gesproken maar maak je daar nog maar geen zorgen over pas als het een half jaar of langer speelt kan daar eventueel sprake van zijn

hoop dat je je snel beter voelt