vreemd haar

mijn haar is heel raar de laatste tijd. eerst was het heel snel vettig dus ik was het om de dag, maar mijn haren ruiken heel raar ik vind het stinken maar wassen heeft geen zin ik heb super veel shampoo’s gebruikt maar mijn haar ruikt bij allemaal hetzelfde. 6 uurtjes nadat ik het gewassen heb komt de geur weer ook heb ik al wat spray’s geprobeert maar die helpen ook niet. en mijn haar valt de laatste paar maanden heel erg uit met borstelen en onder de douche heel vervelend want alles zit daardoor onder mijn haar. tips?
x

waarschijnlijk door de hormonen! (je bent 14 jaar)
je kan eens vragen aan een dermatoloog / specialist welke shampoo het beste voor je is? Ik heb een tijdje (toen ik ook vettig haar had) een van L’oreal gebruikt de kik. De fles was wit en de shampoo zelf groen, meer weet ik er niet meer van :slightly_smiling_face:
succes!

Ik denk dat je 't alleen zelf ruikt. Vraag eens aan je moeder of ze het ook ruikt?

Parfum in je haar spuiten haha. Ik heb altijd dat er perongeluk parfum in mn haar komt als ik het spuit en dan ruikt het de hele dag lekker.

Misschien moet je juist niet zo vaak wisselen van shampoo en een tijdje bij de zelfde blijven. Een milde shampoo is het beste meestal.
Als andere mensen het ook ruiken kun je inderdaad parfum in je haar doen. Waarschijnlijk ruiken anderen mensen het niet, dan moet je er niks aan doen. Vooral niet allerlei smeersels erin, dat is ook niet gezond voor je haar.