Voorbij?

Heee,

Voor carnaval heb ik een echt een geweldige jongen ontmoet. We zijn samen naar de bioscoop geweest en we hadden het echt heel leuk. Heel carnaval hebben we samen doorgebracht, er was het een ‘klik’. Iedereen vond ons schattig samen, ik was trots dat ik zoiets naast me had staan!
Na carnaval hadden we nog een keer afgesproken.
Vanaf toen ging het totaal mis. Hij was bij me thuis, alleen hij had een briefje (bij hem thuis) op tafel gelegd, met er op : ik ben bij Mike. (vriendvanhem). Later die avond whatssapte z’n vader waar hij bleef, zijn vader was echt boos. (dat hij gelogen had)
Toen hij die avond thuis kwam, waren zijn ouders helemaal over de rooie. Hij had de waarheid tegen zijn ouders gezegt (van dat hij mij leuk vond) Toen zeide zijn ouders gemene dingen over mij, en dat hij niet achter een meisje aan moet lopen. Hij zei dat hij mij niet opgegeven, en voor me ging vechten en honderd procent voor mij zou gaan.

1,5 dag daarna deed hij kortaf en ik wist dat er iets was. Toen zei die dat hij geen gevoelens meer voor me had. Zomaar, pats boem ineens?

Weetje jullie misschien of dit goed kan komen? Ik voel me echt rot, zal het dan echt voorbij zijn?

Wat raar. Heb je enig idee waarom zijn ouders zo tegen zijn? En hoe oud zijn jullie?

Klinkt vaag… Hebben die ouders jou überhaupt al een keer ontmoet?

Ik denk dat zijn ouder het zo niet echt bedoelde, maar gewoon bezorgd waren over waar hij bleef.
Ik ben 14, en hij is 15.

Nee, dat is nog het rare van alles.

Dan is het idd een raar verhaal. Ik zou hem gewoon vragen hoe het kan dat hij van de één op de andere dag niks meer voor je voelt en dat van zijn ouders er gewoon bij betrekken. Of het daar door komt enzo.

Ik zou inderdaad even verhaal bij hem halen. Lijkt erop dat hij meer z’n ouders achterna loopt dan een meisje.

Geloof me, hij vindt je nog leuk en hij heeft nog gevoelens voor je. Hij is gebrainwashed door (waarschijnlijk) zijn ouders. Of zijn ouders hebben hem gedwongen jou dat wijs te maken terwijl dit zeker de waarheid niet is. Zo pats boem kan je iemand niet ineens niet meer leuk vinden. Maar als hij je niet eens mag zien, heb ik er eerlijk gezegd niet echt veel vertrouwen in dat jullie een stevige relatie zouden kunnen krijgen… Probeer hem te vergeten en ga verder met je leventje, als hij écht voor die 100% voor je zou gaan, zal hij zeker nog een keertje contact met je zoeken uit zichzelf. Jij moet er niet achteraangaan. Succes!