Voor lange tijd naar het buitenland,

Tegenwoordig zijn er steeds meer studenten die voor lange tijd naar het buitenland gaan.

Zelf zit ik voor bijna een half jaar in Malta, maar ik hoor veel meer mensen die naar het buitenland gaan.
Daarom bedacht ik mij, zou het niet chill zijn om een gezamelijk topic te hebben voor iedereen. Voor wie er naar het buitenland gaat, naar het buitenland wilt of voor wie er al in het buitenland zit, oid.
Ervaringen te delen, vragen te stellen, misschien ontdekkingen doen naar mede GS’ers in hetzelfde gebied.

Dus ga los :grinning:

Ik ga zelf altijd heel ver op vakantie met mijn ouders & ik ga volgend jaar maybe 6 maanden stage lopen in Turkije of Frankrijk. :3

Leuk topic trouwens!

Leuk! Ik ga vanaf september dit jaar voor lange tijd naar Australië, werken en reizen :slightly_smiling_face:

Ah superstoer, voor hoe lang ga je naar Australië? Vriendin van mij is voor 5 maand naar Sidney geweest dacht ik, die wou niet meer terug. :’)

Haha ik hoor wel meer verhalen over mensen die niet meer terug willen :stuck_out_tongue: wel, ik ben van plan om gewoon het hele jaar te gaan, tot mei/juni, maar als het niet bevalt of ik wordt heel ziek of ik kan geen werk vinden (worst case scenario) dan ga ik eerder terug :slightly_smiling_face:. Oh eerst nog even slagen!

Leuk topic. Ware het niet dat er al meerdere van zijn.

http://forum.girlscene.nl…land/list_messages/131374

http://forum.girlscene.nl…land/list_messages/232690

http://forum.girlscene.nl…land/list_messages/223600

http://forum.girlscene.nl…land/list_messages/227859

http://forum.girlscene.nl…land/list_messages/227859

http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/vakantiewerk-camping-233101.msg11398757.html#msg11398757

En zo gaat de lijst nog langer door.

@chanel

Je hebt natuurlijk gelijk, hoewel 2 van de topics die je noemt over een vakantiebaan gaan, 2 gesloten zijn of bijna gesloten en de rest inactief. De mensen die toen postten dat ze in het buitenland zitten, zijn er nu niet meer. Een nieuw topic is dan wel wat ordelijker. Anyway, ik snap je punt maar de topics zijn allemaal eigenlijk een beetje verjaard (:

Er was trouwens wel recent een gapyear topic aangemaakt, waar is die? :astonished:

Je kunt ze gewoon omhoog kicken.

http://forum.girlscene.nl…jaar/list_messages/225993

http://forum.girlscene.nl…ic/list_messages/212883/0

http://forum.girlscene.nl…doen/list_messages/181176

over 2 jaar kan ik stage lopen in het buitenland. en mijn school is opzoek naar stage plekker in malta. Ik wil er super graag heen.
@Carlisle hoe bevalt malta?

Ik ga volgend jaar april t/m oktober stage lopen in het buitenland.
Maar ik twijfel tussen Turkije en Spanje, ik wil hostess of receptionist gaan doen…

@chanel

Haha dat weet ik. Wat ik handig vind aan een nieuw topic is dat de begin pagina recent is en dat het dus niet gaat om iemand die 3 jaar geleden in het buitenland zat. Maar ik wil geen probleem maken over zoiets onnozels dus prima!

ik ga volgende zomer op uitwisseling :grinning: ! Ik kan aan de ene kant niet wachten, maar aan andere kant het is makkelijk gezegd om te gaan. Ben heel erg gehecht aan sommige mensen/routine dat ik wel erg ga missen, maar dit zal me leren er van los te komen. + eens moet ik volwassene worden en loslaten.

@chanel ik begin me steeds vaker aan jou te irriteren, al die topics zijn verouderd veel van die mensen zijn allang niet meer op girlscene, wat maak je er een probleem van?

Ontopic: het lijkt me wel gaaf om een jaar naar het buitenland te gaan.

Ah sorry, ik heb serieus gegoogeld maar ik kwam alleen op van die losse topics uit wat 1 persoonlijke vraag had.

@rolschaats; het is hier heerlijk. Ik zag er in het begin vooral tegen op, in het vliegtuig heb ik zitten vechten tegen een paniekaanval. Maar ik geniet hier echt. Ik zie wel een beetje tegen de hitte van de zomer op om eerlijk te zijn, maar tot dusver is het weer hier echt superheerlijk. De mensen zijn fantastisch, het werk is prima. Echt superleuk :grinning:

Eens!
Serieus, dit soort reacties van jou zie ik echt in bijna élk topic. Heb je niets beters te doen ofzo? Het is maar wat je hobby is…

Ik wil al lang super graag naar het buitenland! Ik ga na de zomervakantie studeren en dan proberen of ik een half jaar uitwisseling kan doen. Sowieso ga ik in het 2e of 3e jaar op stage naar het buitenland! :slightly_smiling_face:

Ik ga vanaf juli 4 maanden naar Australië!
Op dit moment studeer ik Psychologie aan de Erasmus Universiteit (2e jaars Bachelor) & ga dus voor 4 maanden (tijdens mijn 3e jaar) op uitwisseling naar de James Cook University in Cairns. Daar volg ik vakken die ik zelf mag kiezen & zo hoef ik in Nederland geen minor en keuzevak te volgen.

En dit is heeeeel herkenbaar, haha.

ik ga over 3 weken voor 3 maanden naar spanje om in een animatie team te werken. spannnnnend

Het lijkt me héél tof om een deel van je master ofzo in het buitenland te doen, écht heel tof.