Voetballen in de pauze

Gisteren gingen we voetballen in de pauze. Ik had zin om mee te doen. Maar toen hadden ze mij in de goal gezet. Toen ik 1 bal door liet gaan, toen werd een jongen super boos op mij omdat ik hem wel tegen had kunnen houden(wat niet zo was. Ik ben maar klein dus kan niet zo hoog). Dus toen zei ik: `Doe jij het dan als je het zo goed weet.’ Alleen dat wou hij dan weer niet. Toen had ik opeens niet meer zo’n zin meer om te keepen.

Vandaag, gingen de jongens weer voetballen. Maar ik had geen zin meer, want dan moest ik toch weer gaan keepen. De jongen die het de dag daarvoor boos op mij werd omdat ik 1 bal door liet zei dat ik mee moest doen. Ik begreep het niet helemaal. Maar toen zei hij dat ik mee moest doen omdat ik de eerste helft ook mee moest doen. Ik had geen zin dus liep met mijn vriendinnen weg. Maar toen schoot die jongen de bal tegen mijn achterhoofd aan. En niet zachtjes ofzo hoor. Maar ik wou weg lopen. Alleen toen kwam hij de bal halen en zei: `Je laat het team in de steek.’ Toen kon ik het niet meer laten en gaf hem een trap. Hij kwam op mij af een haalde me onderuit. Hij schopte me 10x zo hard terug, nu heb ik een flinke blauwe plek.

Nu denk ik alleen maar: Had ik hem wel moeten schoppen? Of had ik gewoon moeten doorlopen? Heeft iemand tips. Of kan iemand vertellen wat ik wel en niet had moeten doen. Of wat ik volgende keer in zo’n situatie kan doen?

Ehm, gewoon hardop zeggen dat je geen zin hebt om als opvulling van de goal te fungeren, en al helemaal niet als er constant op je gezeurd wordt.

Ik vind het niet slim dat je hem geschopt hebt, maar die jongen was ook niet echt aardig tegen jou. Voortaan gewoon zeggen dat je niet mee wil doen.

Vervelend…
Mag ik vragen hoe oud je bent want ik vind dit best kinderachtig.

Sowieso voetballen in pauze doe je voor je plezier en niet omdat je mee ‘moet’ doen dus die jongen moet echt z’n mond houden. Ik vind het sowieso niet kunnen hoe hij tegen jou doet.
Je had het beste door kunnen lopen en het melden aan een leraar ipv hem een trap geven. Nu kan hij zeggen: ‘ik schoot ‘per ongeluk’ de bal tegen haar hoofd en toen trapte ze me’. En ja dan ben jij de boeman

ik ben 13. Maar de leraar is nooit erbij, en kan het ook niet schelen wat wij in de pauze doen

hij doet alleen iets als er echt gevochten word

Bluh, wat stom. Ik weet dat het naar is, maar misschien kun je beter niet meer mee voetballen, dat is ook gewoon niet leuk meer (ook al is dat niet eerlijk). Verder die jongen negeren.

je had nog veel harder moeten schoppen

:’)

maar ot. gewoon niet op reageren, dan houd ie vanzelf wel op

anders blijf je in de pauze toch lekker binnen, als hij jou slecht vindt mag hij het prima zonder jou stellen. Niks van aantrekken dat zijn van die jongetjes die nog denken dat vrouwen alleen maar slecht zijn en ze zelf helemaal geweldig zijn enzo (wordt (meestal) met de jaren wel minder)