Vindt hij me nou leuk of niet ??

Oke mensen ik zit met een probleem ik vindt een jongen van mij school helemaal het einde maar ik weet niet hij mij nou ook leuk vindt.
in de 1ste en 2de jaar prayten we altijd tegen mekaar en maakten grapjes maar nu we in de derde zitten en hij weet dat ik heb leuk vindt hebben we nooit meer gepraat ik vindt het echt zonde. mijn beste vriendin kimberly ha dhem buiten gezien en vroeg aan hem wat vind je van haar hij zei ja ze is wel mooi enzo maar ik weet niet of het wat word en toen zei hij ik kijk wel. maar een paar vriendinnen van mij gingen aan hem vragen of hij een keertje met me wou afspreken en me gewoon een kans wou geven hij zei een paar keer ik weet het niet en ik kijk wel. een paar dagen later vroeg een vandezelfde die voor mij wouden regelen of die met me wou en hij zei nee ik vindt haar niet leuk . 2 weken drna vroeg me beste vriendin kimberly aan hem of hij wou afspreken met mij haar en haar vriendje toen zei hij ja als het mooi weer is en als ik tijd heb. toen vroeg me vriendin het een paar dagen achter elkaar wanneer hij nou kon en hij zei ik heb dr geen zin meer in. maar na een paar dagen zei hij ik wil toch wel . maar hij kijkt me altijd aan en als ik trug kijk ( of me vriendin) kijkt hij weg en ik WIL DOLGRAAG met hem maar ik weet niet hoe ik het moet aanpakken , ik ben heel erg verlegen tegen jongens die ik leuk vindt .

wat moet ik nou doen :face_with_raised_eyebrow: :smiling_face_with_three_hearts:

waarom laat je je vriendinnen al het werk doen? Ga zelf achter hem aan! Dan laat je zien hoe leuk je hem vindt, dat werkt veel beter.

zoiezo nikis door je vriendinnen laten doen. Als je m wat duidelijk wil maken doe t dn zelf. Laat t evv op je afkomen want t lijkt mij ook niet leuk als steeds de vriend van die jongen op mij afzou komen

Dit is precies wat ik dacht!

ik weet het niet, nu hij wel wil nu jullie met je vriendin en haar vriendje? beetje apart

ik denk dat hij zoiets heeft van waarom komt ze niet zelf? dat hij zich misschien gewoon irriteerd omdat jij je vriendinnen het vieze werk laat doen. waarom vraag je niet gewoon of hij wilt afspreken en als hij dat niet wilt weet je genoeg (geloof me, je komt er wel overheen).
Ik verwacht trouwens dat hij ja zegt :wink:

thank yoou mensen ik waardeer het enorm :grinning:

ik ben er echt slecht in om me gevoelens te uiten maar voor hem probeer ik alles :wink: