Vinden jullie GS nog steeds leuk?

Hey,

De laatste tijd kom ik alleen nog maar op girlscene voor het forum. Omdat er bijna alleen maar misleidende titels zitten bij de blogs. Ik lees nog wel blogs van de ‘lezers’ zeg maar. niet meer van girlscene zelf. Is dit hetzelfde bij jullie of vinden jullie de blogs nogsteeds leuk?
Nu ook dat gedoe met die box. Ik vind het echt raar

Ik reageer alleen op artikelen waarin girlscene hun eigen draai geeft aan onderzoeken/ medische gevallen en daarmee angst zaait onder jonge meiden.

Zoals de 2 recente artikelen over de wifi allergie of de schokkende resultaten van het knakken van knokkels. Bij die eerste was het iemand die overgevoelig was voor wifi (een aandoening die niet erkend wordt op dit moment) en daarom zelfmoord pleegde. Girlscene had hier een lekker misleidende titel bijgezet en t in t artikel verandert naar een ‘allergie’. Iets wat medisch niet eens mogelijk is. In het tweede geval ging het om een onderzoek over het knakken van knokkels. Daaruit bleek dat het knakken zelf geen schadelijke resultaten heeft, maar op lange termijn is niets bekend. Dit stond ook netjes in het artikel. Alleen was er een rontgenopname gemaakt van het knakken, waarop je kan zien hoe de gasbel zich vormt. De redactie had hier zelf bij bedacht dat dit ‘schokkende resultaten’ waren en er zn eigen draai aangegeven.

Dat de artikelen ruk zijn, kan me niet schelen. Heel af en toe komt er nog een artikel voorbij dat ik wel prima vind. Maar als girlscene komt met bijvoorbeeld de 2 artikelen die ik net noemde, vind ik dat echt heel erg. Ze hebben ook jonge lezers die alles geloven wat ze schrijven.
Net zoals die zelfgemaakte body wrap een tijdje terug. Harstikke schadelijk en zij lopen dat een beetje aan te moedigen. Ik snap gewoon niet dat de redactie niet wat meer research doet als ze dat soort artikelen schrijven. Ze kunnen makkelijk contact opnemen met een specialist en hun aan t woord laten. Dan heb je een super leuk informatief of lifestyle artikel dat gewoon klopt en waar moeite voor is gedaan. Soms vraag ik me echt af wat ze wel op hun opleiding leren.

En de lijstjes, kardashians, gekopieerde artikelen of artikelen over het viral gaan van een filmpje irriteren me gewoon. Maar die vind ik nog niet zo erg als het bovenstaande.

Dus ja ben hier eigenlijk alleen voor het forum.

Nee. De homepagina is al jaren ruk maar ook het forum vind ik niet leuk meer. Maar dat komt vooral door een aantal leden die ik gewoon niet uit kan staan + ik voel me een beetje kansloos als ik
voor de zoveelste keer actieve onderwerpen weer refresh.

Ik kwam hier sowieso alleen al voor het forum. De artikelen lees ik nagenoeg nooit. Soms is het wel grappig hoor, maar ik klets liever hier op het forum. Daarom wilde ik ook graag moderator worden, om (hopelijk) nog meer bij te dragen aan het forum.

Ik vind het wel kwalijk om artikelen te zien verschijnen over afvallen en inderdaad dat geintje met die bodywrap. Kijk ik ben zelf al een stukje ouder dan de meeste meiden hier. Maar de doelgroep van Girlscene en zeker die van de homepage, ligt op middelbare school leeftijd. Dat soort meiden moet je niet willen blootstellen aan dat berichten, ze lezen waarschijnlijk al genoeg zooi op internet en zijn al onzeker. Daarin heeft Girlscene eigenlijk een voorbeeldfunctie vind ik.

^
O ja afvallen was ik vergeten.

Ik vind het ook gewoon zo zonde. Ze kunnen zoveel kanten op met de site en zo veel leuke artikelen schrijven. Interviews ofzo zie ik ook nooit? Een wekenlijkse blog van telkens een andere bn’er zou ook heel leuk zijn. Maar om de een of andere reden komt de redactie niet verder dan lijstjes en kardashian artikelen. Dat vind ik gewoon heel erg jammer.

Ja volgens mij is de naam best bekend en dat zou je m.i. veel beter kunnen gebruiken. Kijk, je hebt ook zat meiden die 20+ zijn hier dus ik heb er geen moeite mee als er soms artikelen online komen die over seks gaan maar al die afvallen en lichaams geobsedeerde topics, niet oké.

En over de Kartrashians kan ik overal wel lezen ja en lijstjes worden vaak klakkeloos gekopieerd. Daar kun je jezelf ook gewoon niet mee onderscheiden denk ik.

Ja als de redactie toegeeft dat ze geen inspiratie meer hebben en vraagt om onze input, zou ik best wel wat willen bedenken en willen insturen. Maar ik ben bang dat ze t niet eens lezen als ik nu een lange tipmail stuur.

Ik ben het met je eens hoor NachoCheese. Ik vind het echt erg dat er artikelen worden geschreven met onzin die mensen wel geloven. En ik ben de kardashian artikelen ook een beetje zat

Nee.

Ik kom hier voor een paar vaste topics & meiden en verder blijf ik weg.
Hoewel ik soms wel artikelen aanklik, puur om te kijken hoe slecht het nu weer geschreven is :")
(En die show je kamer artikelen bekijk ik ook, want dat vind ik oprecht leuk om te zien)

Nee, ik heb de homepage denk ik al 3 maanden niet gezien. Wel een paar keer doorgeklikt naar een artikel via facebook maar dat vond ik in de meeste gevallen een baggerartikel.

Inderdaad kom ik dus alleen nog maar op het forum en ook vooral mn vaste topics.

ik vind het forum nog wel leuk, en de blogs van de lezers lees ik ook wel soms. maar inderdaad zijn de artikelen op de beginpagina zijn heel slecht. ik merk dat het gewoon letterlijk gekopieerd is van een andere site (wat ik dan 3 dagen ervoor op Facebook zag of via Facebook vond) of misleidende titels a.k.a clickbait.
en inderdaad soms hele ongepaste artikelen (zoals de bodywrap). ik vind het heel jammer want een paar jaar terug hadden ze nog wel leuke artikelen.

doet me trouwens heel erg denken aan een tweet die ik laatst zag :grinning_face_with_smiling_eyes:

Jaaaaaren terug vond ik de homepage echt heel leuk, maar nu is alles wat er op staat echt lachwekkend en slecht. Veel artikelen worden gewoon uit het engels vertaald en hop, ze denken een nieuw artikel te hebben :stuck_out_tongue: Ja doei. Daarbij zijn de onderwerpen echt ontzettend oppervlakkig geworden. Inhoudelijk staat er gewoon niks ;p Dus nee, ik kom niet meer op de homepage. Behalve om het drama van die gefaalde boxen van laatst te lezen.

Op het forum kom ik trouwens wel, maar dat is slechts voor een paar topics :stuck_out_tongue:

Ja, maar de grap is dat ze dit wel eens hebben gedaan en toen volledig werden afgebrand door het merendeel hier omdat ze zelf die creativiteit moesten hebben.

Algemeen deel dit: Ik vind de artikelen ruk, maar ik snap dit topic niet. Het is algemeen bekend dat er weinig met onze kritiek en klachten word gedaan. Ga dan opzoek naar een ander forum als je zo’n schijthekel hebt aan girlsien? Ik vind de artikelen en de omgang ook klote, maar ik blijf hier vanwege het forum. Komt wel bij dat ik misschien ook te oud wordt voor de artikelen, volgens mij pas ik niet meer echt in de doelgroep van girlsien, waardoor ik de artikelen ook niet interessant vind. Ze zijn slecht en ze zijn tegenstrijdig, maar ik wordt ook te oud voor deze shit :’) Ik blijf hier vanwege het forum, maar me druk maken om de homepage doe ik echt niet meer.

Waarom een topic maken over dat je een site haat, op de site zelf? Waarom ben je er dan nog? Het heeft toch geen zin, de redactie komt hier niet of reageert niet. Als het mensen zo hoog zit, stuur een klachtenmail of zoek een betere site. Ik kom hier ook allang niet meer met de hoop een leuk artikel te lezen, enkel het forum nog. Wil ik interessante artikelen lezen ga ik wel naar andere sites.

Ik heb altijd al enkel op het forum gezeten. En alleen als ik mij heel erg verveel.

De homepage maakt me niet zoveel meer uit. Ik heb wel al vaak meegewerkt aan lijstjes etc maar op een gegeven moment houdt het op.
Het forum vind ik nog steeds leuk. Ik vond het vroeger leuker, omdat het drukker was, maar ik heb het nog steeds prima naar m’n zin.

Dit precies. Ik heb echt het idee dat we eerst girlscene moeten laten doodbloeden, voordat ze ook maar iets met onze (goedbedoelde) kritiek doen. Alleen het forum vind ik nog wel oke, maar ik kom hier eigenlijk vooral nog uit gewoonte en voor de members die ik ken en niet omdat het forum echt beter is dan andere fora. De techniek bijvoorbeeld is gewoon om te huilen.

Ik vond het forum vroeger leuker, maar dat kwam meer omdat de mensen met wie ik omging via mijn vorige accounts inmiddels hier niet meer actief zijn. Dat is dus wel jammer. Verder ken ik hier weinig mensen goed.
Maar ik hou nog wel van de topics over aankopen enz.

De homepage hou ik me eigenlijk niet mee bezig. Dat is gewoon niet voor mijn leeftijd.

Met dat afvallen ect ben ik het helemaal eens.
Vooral al kijk je hier in het voorjaar, dan staat bijna heel de site (en met name alle blogs) vol met lichaams geobsedeere dingen. Ik heb er dan misschien moeite mee omdat ik er erg gevoelig voor ben maarja.

Voorderest heb ik het hier prima naar me zin en heb ik niks te klagen :grinning:

Dit, het boeit de redactie volgens mij sowieso geen fuck wat wij ergens van vinden. Maar het forum is leuk :grinning: