Vind hij mij leuk of wil hij seks?

Ik ben bang dat even een verhaal gaat worden. Alvast super erg bedankt voor het lezen.

Ik ken een jongen, laat ik hem even B. noemen. Ik ken B. via een goede vriendin van mij(hij een vriend van haar vriendje). Ongeveer 4/5 weken terug hebben B. en ik gezoend tijdens het uitgaan. We waren allebei wel een beetje aangeschoten en hebben de hele avond buiten gezeten. Ik bij hem op schoot, gezoend, etc. Op een gegeven moment kwam het er op neer dat hij seks wilde hebben met mij. Ik heb dit geweigerd. Het was de 2e keer dat ik hem zag, de 1ste keer dat we zoende. Dus ik had daar totaal geen behoefte aan.
We hebben aan het eind van de avond nummer uitgewisseld. Vervolgens hoor ik niks meer van hem. Pas als mijn vriendin naar hem toe gaat, stuurt hij me een vet vage sms, waar ik helemaal niks mee kan.
Ik dacht eigenlijk dat het wel klaar was tussen ons. Ik vond hem wel leuk, maar had hier geen zin in. Ik was hem eigenlijk alweer een beetje vergeten tot hij mij gisterenavond ineens smste.
Ik vind hem nog steeds leuk, dus ik reageerde. Van het een kwam het ander. En we hadden afgesproken. Nu is hij vanochtend bij mij geweest. Het was gezellig. We hebben ook even goed kunnen kletsen. Daarna een film opgezeten. Het was duidelijk dat wij weer zouden gaan zoenen. En dat gebeurde ook.
Hij begon steeds meer aan mij te zitten. Hij wilde (alweer) graag meer doen dan alleen zoenen. Ik weigerde nog steeds.

En nu weet ik dus niet zo goed wat ik van hem moet denken. Ik vind hem leuk, meer dan leuk. Maar ik ben zo ontzettend bang dat hij het alleen maar doet om seks/mijn lichaam of whatever.
Ik denk niet echt dat iemand hiervoor tips heeft. Dus je hoeft niet te reageren, het was al fijn dat ik het gewoon op kon schrijven.


Ik wist niet of ik dit bij Boys of bij Seks enzo moest plaatsen

Hij wil seks. Dat is overduidelijk.

wel vet vaag dat die steeds probeert! maar hij komt niet zomaar bij je denk ik… aangezien er overal wel losgeslagen sletjes rond lopen die er graag iets in willen!! mischien denkt hij dat jij het ook wil… sms hem anders gewoon netjes, wat hij van je verwacht ofzo…

vraag het dan gewoon?

^

Hij wil zeker seks, anders had die wel gewacht tot jullie een relatie hadden…

ik zou nog niet meteen zeggen dat hij enkel daar op uit is. ga gewoon een keer overdag iets leuks doen, kijken hoe hij dan is. en misschien probeert hij het ook alleen maar een beetje uit, of je zo makkelijk bent.

Als een jongen je echt leuk vind dan wacht hij daarmee en zou hij gewoon sowieso met je willen afspreken. + had hij natuurlijk eerder smsjes gestuurd etc. Nu spreek je 1x weer met hem af en hij probeert het gewoon.

Als je al denkt dat het alleen om de seks draait?
Waarom zou je iets doen waarbij je twijfelt en het nadelig kan zijn.

Bij een jongen weet je nooit waar het hem om te doen is, maar deze lijkt me best duidelijk…

Thanks voor de reacties.
Ik ga proberen of we gewoon in het openbaar kunnen afspreken. Terras pakken of door de stad wandelen ofzo. Kijken hoe daar op reageerd.
Ik hoop echt dat hij me leuk vind. Ik ben in ieder geval gek op hem!

Why, for the love of God.

Het is idd overduidelijk dat hij alleen seks met je wilt.
Niet doen, behalve als je een fuckbuddy wilt.