Vind hij me wel of niet leuk?

Er is een jongen bij mij in de klas die veel aandacht krijgt van meisjes. Behalve van mij want ik ben daar dan weer te verlegen voor, en hij is ook weer erg verlegen naar mij. Maar tijdens de les of in de pauze staart hij heel vaak naar mij en als ik het dan merk kijkt hij snel weg. En gaat hij met andere meisjes praten. Als die andere meiden er niet zijn is hij heel aardig en geeft ie complimentjes. Maar met hun erbij negeert hij me gewoon. Het lijkt net alsof hij me wel leuk vind maar bang is dat hij door andere meiden wordt uigelachen, omdat ik niet 1 van de populairste ben. Ik wordt hier best wel onzeker van terwijl ik voor ik begon te denken dat hij mij leuk vind, ik gewoon normaal met hem kon praten en hij zelfs moest lachen om mijn grappen.
Weetiemand wat jongens denken als ze zo doen?

misschien vindt hij je leuk, maar durft hij er niet echt voor uit te komen met zijn vrienden en de ‘populairen’ erbij. Vraag gewoon een x of hij je ziet als een gewone vriendin of dat hij miss wat voor je voelt!

http://forum.girlscene.nl…opic/list_messages/121240 (:

ik denk dat het stoer doen is tegenover andere, dus ik denk dat hij je gewoon leuk vindt. waarschijnlijk wilt hij de andere niet laten merken dat hij verliefd is op jouw.

En hier zijn de algemene topics voor bedankt (-:

http://forum.girlscene.nl…opic/list_messages/121240