Video editor voor music videos ?

Hey, ik zoek een video editor voor music videos. (voorbeeld http://www.youtube.com/wa…3CLiPqhiuxHy7SdXCJaTV0%3D ) gewoon waar je dus effecten aan kan toevoegen . Ik had eerst een iMac met iMovie, maarnu dus niet meer. Heeft iemand tips voor een (gratis) bewerkings programma ?

Sony vegas pro 11,
Het is wel een trail voor 1 maand
Maar er bestaat ook een crack voor dat. ( http://youtu.be/lfqilrctDqk )

Volgens de reacties op die video over de free version werkt hij niet met windows xp! :frowning_face:
Weet je misschien een andere? Ik wil ook leuke effecten toevoegen enzo :stuck_out_tongue: Dat je bijvoorbeeld twee beelden door elkaar heen kan zien.
Ik heb een programma ‘wax’ gedownload maar daar krijg ik de video’s niet eens goed afgespeeld terwijl ze wel in avi formaat zijn. Echt vaag :s

Oeps,had het niet gezien ! Haha,maar zoek even op Youtube op ! Daar vind je veel filmpjes over hoe je de free version moet downloaden.En er zijn ook leuke tutorials op Youtube voor die effecten.
Bij Sony vegas pro plaats je 2 beelden onder elkaar,en dan haal je de intensiteit van het bovenste beeld op 50 % dit doe je door gewoon met je muis naar onder te bewegen.

Oke dankjewel! =) Ik ga zo even kijken op youtube en ik heb de trial versie gedownload. Gewoon om te kijken hoe het is :slightly_smiling_face:

Jaaa,ik vind het gewoon een super makkelijk progamma,als je er een tijdje mee werkt !