vette huid na dagcreme

hey ik zit met een probleem , gisteren heb ik voor het eerst dagcreme opgedaan maar nu merk ik dat men huid heel vettig is en ik puistjes en boebeltjs op men neus en t zone krijg ;s voor ik dagcreme gebuikte had ik dit niet ;o
help ? zou het helpen om men gezicht eens te reinigen met reinegings melk en tonic ?

Misschien heb je niet de juiste dagcrème. Je hebt namelijk voor ieder huidtype een dagcrème. Ik zou eerst kijken wat jou huidtype is en daar een dagcrème bij kopen.

idd, gebruik je misschien hydraterende dagcrème? Je kunt beter in de winkel vragen of ze een dagcreme hebben vor de vette huid.

ik heb men dagcreme bij een schoonheids specialiste gaan halen dus ik denk wel dat die goed is ( was een hele duure ;s 20 euro ? voor zo een inimine tubetje )
maar misschien dat ik men gezicht niet goed reinig ?

Het is inderdaad een goed idee om altijd je gezicht te reinigen in de ochtend en in de avond, eerst met een reinigingsmelk, dan met een tonic. Daarna doe je je crème op. Er zijn talloze verschillende soorten, en je moet er eentje hebben die goed bij je huid past. Misschien dacht de schoonheid specialiste dat je een normale huid hebt, maar is die eigenlijk vettig. Kijk even bij de Kruidvat, daar hebben ze van essence voor onder de 2 euro crèmes speciaal voor de jonge huid. Probeer dan eens de crème voor de vettere huid, en kijk of je een verschil ziet!

Haha, dat had ik ook! Ik kreeg ineens puisten en of mee-eters omdat ik een dagcreme heb gebruikt voor de droge huid!
Je moet je gezicht gaan reinigen met een reinigingsmelk en daarna een tonic.
Ook je gezicht scrubben 2x in de week
Sindsdien zijn mijn puisten en mee-eters verdwenen!

ok dankje x ik heb nu de tonic en reinigingsmelk van nivea visage voor gevoelige huid ( men huid raakt snel geiriteerd ) maar een dag creme denk ik , dat ik niet meer ga gebruiken ;s het geeft niet zo een fijn gevoel

nee, dat kan!

boebeltjs :grinning_face_with_smiling_eyes:
wel lastig dat je daar last van hebt… je zou een ander merk kunnen kopen?