Veronica Mars (De Film) (het is nu echt een FEIT!)

Ik wist altijd al dat het een leuke serie was, maar ben het sinds kort pas echt gaan kijken. En het is echt een hele leuke, spannende, grappige en goede serie. Ik kan het echt aanraden. Maar er zijn dus maar 3 seizoen van en dat terwijl de serie steeds beter liep. Nu zijn er nog steeds allerei campagnes bezig om de Veronica Mars film werkelijkheid te laten worden.

Dit zijn een aantal site’s:

http://www.saveveronicamars.tv/

http://www.imnotobsessed…-veronica-mars-movie-made

Als je op google zoekt vind je er nog meer.
Het is dus nog niet dood, want het dateert van 3 sept 2010.

Dit is wel reclame maar niet voor mij, hier kun je ook gewoon lekker kletsen over V.M. En wie weet kunnen we het binnekort hebben over de film :grinning:

EDIT: VERONICA MARS FILM IS EEN FEIT :dancing_women:

Door deze campagne en geweldig leuk filmpje komt er in 2014 een Veronica Mars film! Je kunt zelf ook nog doneren en leuke dingen krijgen :grinning:
http://www.kickstarter.com/projects/559914737/the-veronica-mars-movie-project

Wie is er net zo blij als ik?

up

up

Het laatste seizoen was wel echt kut. In vergelijking met het eerste, dat een van de beste seizoenen OOIT is als het op tv programma’s aankomt.

Maar een film lijkt me super! Lijkt me gaaf als ze nu een volwassen Veronica hebben die al gesetteld is in een leven (weet ik het, als journaliste ofzo) en die dan één laatste klus aanneemt… en Logan weer ontmoet! Want het is geen film zonder Logan :slightly_smiling_face: (en Wallace, en Weevil moet ook terugkomen)

-

@ Lunaste
Ja, ik ben pas begonnen met het laatste seizoen. De maker heeft een pilot gemaakt voor Veronica in de FBI die dan terug gaat voor een zaak in Neptune en dan idd haar oude vrienden weer ziet. Met Logan dat hoop ik ook. Je had echt gelijk, hij is echt zo leuk :grinning:

Moonlicht begint komende vrijdag weer, daar zit hij ook in. En ook in Cold Case “the Plan” :grinning: (voor de liefhebbers)

Ik had laatst iemand in mijn winkel die echt PRECIES leek op een oudere (zeg, 30-40) versie van Logan. Heel bizar.

Ik weet niet, ik vind Jason Dohring eigenlijk niet knap, maar als Logan heeft hij echt IETS.
En LoVe is natuurlijk voor altijd <3 ik vind hen samen zo lief.

Kristen Bell is op haar twitter (twitter.com/imkristenbell) ook bezig om support voor een VM film te verzamelen :slightly_smiling_face:

Ja, ik snap wat je bedoelt, maar als vampier heeft hij ook iets hoor (A)
Haha, gaaf, was hij ook net zo leuk?
Ja, dat had ik gelezen op twitter idd. Ik snap twitter niet, maar het zal vast wel werken. Maar de actie is pas sinds 4 sept. Dus wie weet.
WB is aan het bokken en zegt dat er niet genoeg animo voor is. Toen heeft een grote groep fans allemaal Mars repen naar WB gestuurd. Maar het was alsnog nee :frowning_face:

up

wow dit is oud :open_mouth: maar het gaat door :grinning:
er komt een film, eindelijk :grinning: ben zo blij!!!
:upside_down_face:

Aww yiss.

(door het succes van de VM kickstarter gaan studio’s deze film nu als een soort maatstaaf bekijken of dit een lucratieve manier is om films te produceren. Er zijn al geruchten dat Bryan Fuller van het briljante Pushing Daisies ook deze manier wil gebruiken om een PD film tot stand te brengen…)

Ben hier echt zo blij mee, Kristen zat er al een tijd te hinten maar had dit echt niet meer verwacht.

Oh yes thats awesome!

ik ook echt niet meer :open_mouth: toen je t zei had ik zoiets van uh uh uh yeah right. maar toen zag ik dat filmpje en aaaaaaah :grinning: :dancing_women:

up

up

nederland kan nu ook doneren en kopen:

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/529007_390903301017073_919635940_n.jpg

up

up

“Logan” is bevestigd voor de film

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/299206_393320474108689_1890773654_n.png