Verliefd op vriend

Ik heb een vriendengroep met een aantal jongens en meiden er in, maar ga voornamelijk om met 1 meisje en 1 jongen daarvan, maar nu ben ik hem steeds leuker gaan vinden en heb het idee dat hij mij ook leuk vindt. Zijn een aantal dingen waarom ik dat denk, voornamelijk omdat hij me vaak plaagt en ook als we in een groep staan vertelt hij die plagerige grapjes ook aan onze vrienden en verder als we aan tafel tegen over elkaar zitten zet hij vaak zijn been tegen mijn been bijvoorbeeld…

Ik was er laatst bijna zeker van dat hij mij ook leuk vond. Hij was opeens wel heel duidelijk met zijn signalen, toen we met een aantal vrienden op vakantie waren en dan zat hij savonds ook echt stiekem een beetje te voetjevrijen zegmaar:p. En ook had een andere vriend van ons gezegd dat hij het idee had dat we elkaar leuk vonden (niet precies in die woorden). En toen zei hij ook tegen mij waar de rest bij zat; je hebt mn nummer he dus je kan altijd bellen :wink:

Maar als ik met hem alleen ben (hij kwam vanavond bij me eten), dan is hij heel anders… We kunnen super leuk kletsen over vanalles en nog wat, maar maakt hij die grapjes niet en is hij veel minder uitbundig dan wanneer we met een groep zijn… Vind hij me nu juist leuk? En heeft iemand tips over hoe ik het aan kan pakken? Want we zijn altijd samen met onze vriendengroep, en als we alleen zijn lijkt hij dus een soort van dicht te klappen ofzo… En ik wil ook niet een blauwtje lopen en de vriendschap verpesten!

Typisch gevalletje van verlegen zijn bij jou! :wink:
Volgens mij ziet hij je wel zitten, ik zou gewoon vragen ‘wat vind je eigenlijk van mij?’ desnoods via sms als je niet in het echt durft.

Doe gewoon eens iets leuk samen, ga naar de bios, dan hoeft hij niet veel te praten en kun je er na misschien iets gaan drinken samen, zodat hij zich al meer op zijn gemak voelt. Het is duidelijk dat hij verlegen is! Succes ermee meid

Ja ik dacht het misschien zelf ook… alleen hij is dus normaal echt helemaal niet verlegen (of dat lijkt iig zo), dus daarom vond ik het een beetje raar…

Ja dat is heel vaak zo. Met meerdere mensen niet echt, want dan is hij niet alleen met jou. Als hij alleen met je is wil hij alles goed doen enzo. :stuck_out_tongue:

up
ik heb m deze week wel vaak gezien, maar lijkt wel alsof hij minder flirt dan toen we op vakantie waren… terwijl hij dus toen opvallend veel flirtte… zoveel dat dus een vriend er iets van zei… zou hij nu expres wat rustiger aandoen dan daardoor? Ik vond dat namelijk juist een reden om meer met hem te flirten… (hoewel ik daar geloof ik niet echt een talent voor heb haha)

Ik wil je niet ontmoedigen, maar het kan zijn dat hij een beetje een uitslover is… Het klinkt namelijk alsof hij het cool vind om aan de vriendengroep te laten zien dag hij wel met jou kan flowen zeg maar. En dat hij merkt dat plagerige grapjes het in de groep doen.
Maar ik kan dit fout zien natuurlijk, want dat hij bij je kwam eten zegt al meer dan genoeg hoor! Dat doen boys echt niet snel, en als hij geen uitsloverig type is, zou ik me geen zorgen maken en zit het wel snor!

Misschien geef jij juist verkeerde signalen?
Ik had een soortgelijke situatie als jij, of ja, ik vond een vriend uit mijn vriendengroep leuk. Vind, maar nu is het mijn vriend. xD
Ik denk dat je het beste gewoon eerlijk moet zijn. Als het niet wederzijds is, dan zal het wel even awkward zijn, maar daarna is het weer als vanouds. Dat heb ik zelf ook meegemaakt in ieder geval.
Wel face to face doen, trouwens! Anders kunnen er misverstanden ontstaan.