Verliefd op een (veel te??) oude jongen..

Hallo meiden, :hugs:

Oke ik weet dat er meerdere topics zijn van, vind hij mij leuk enzo, maar mijn verhaal is nogal een beetje apart, al is het maar met leeftijdsverschil :sob::muscle:

Ik zit een beetje met een apart verhaal.
Sinds mijn 10e woon ik bij mijn moeder omdat mijn ouders toen gescheiden zijn.
Inmiddels ben ik afgelopen januari 16 geworden, dus dat is nu zon 6 jaar. (goh logisch he :flushed: )

Normaal deed mijn vader thuis alles met internet en televisie, maar aangezien mijn moeder niet zoveel verstand daarvan heeft, wam er toen altijd al een jongen ( dat is een collega van mijn moeder) om weer eens wat te fixen als er iets kapot was of WIFI het niet deed. :cold_sweat:
Maar die jongen kon het wel goed met ons vinden, en bleef ook wel eens eten enzo. Soms als mijn moeder weg moest, bleef hij ook wel eens als een soort ‘‘oppas’’ zegmaar voor mij , en gingen we film kijken of op de Wii spelen. Op een gegeven moment kwam hij wel echt elk weekend langs, dus dat was wel echt super gezellig! :upside_down_face:

Alleen nu het volgende… sinds mijn 14e vind ik hem wel euhm… meer dan aardig en ook wel meer dan leuk… :cold_sweat: :flushed:
Ik had op school best wel een kut tijd hier in Almere, zeker toen ik 13/14 was in de klas en met vriendinnen, en hij was eigenlijk de enigste die aardig was, altijd vroeg hoe het met mij ging, zei dat ik moest oppassen met jongens enzo, en als we een keer elkaar een knuffel gaven, voelde het gewoon zooo fijn om van die sterke armen om mij heen te hebben. :flushed: … Ik wist niet dat jongens ook zoals hij konden zijn zeg… :bored:

Maar ik vroeg toen ik 14 was aan mijn moeder hoe oud hij nu was. Ik dacht dat hij maar 23 was ofzo, maar bleek zijn leeftijd 28 te zijn… super kut, want mijn moeder zei al meteen van, ja Kayleigh dus dat is nogal iets te oud he… :hammer: En dat vond ik helaas toen ook wel… Hij had al goed kinderen kunnen hebben ofzo…
:flushed:

Maar… Nu zon 2 jaar later is alleen dat gevoel nog steeds niet weg… Ik heb ook steeds meer de neiging om hem te appen dat ik hem leuk vind.
Ik weet dat het kwa leeftijd gek is, want hij is nu dus volgens mij 30… maar hij lijkt nog steeds echt vet jong. eerder begin 20 dan eind 20. :hugs:
Mijn moeder heeft ook ooit gezegd op een feestje dat ze het niet zo heel erg zou vinden als we per ongeluk een keer gezoend zouden hebben, maar meer kon echt niet. (daar zat hij dus ook bij, lekker voor schut want mijn moeder wist dat ik gevoelens voor hem had… :rage: )

Echter is er met carnaval dit jaar wel wat gebeurd… :flushed: :flushed:

We gingen naar Brabant met een paar vriendinnen, en van mijn moeder moest hij mee om zegmaar ons een beetje in de gaten te houden voor drank enzo. (jaja 16, en dan moet er van mijn moeder alsnog iemand mee… :dry: )
Maar ik was echt vet blij, en stiekem ook een beetje zenuwachtig dat hij meeging. :bored:

Ik weet dat ik vet jaloers zou worden als een ander meisje met hem alleen al zou praten, dus Ik had het idee om misschien eens te kijken of ik hem kon overhalen en een beetje te verleiden met carnaval. Dus ik had via internet een beetje een stout jurkje besteld voor carnaval. Een heel strak zwart lak jurkje. :flushed: Een echt vet glanzende haha, schrok er zelf van toen ik hem aantrok (wel met een panty eronder hoor :wink:)
Het was best een gewaagd jurkje, maar ik wist dat hij mee was dus ik voelde mezelf wel prettig bij die gedachte, en voor de rest had ik gewoon mijn jas eroverheen heel de carnaval.

Savonds gingen we dus daar de feesttenten in, en ik voelde hem al heeel de tijd kijken naar mijn jurkje :flushed: ik had toen dus in een half dronken bui besloten dat ik hem eens ging uitdagen, en tijdens het dansen tegen hem aan ging rijden. :flushed: :flushed: :flushed: Toen fluisterde hij al meteen iets van, Tsja Kay, je maakt het zo wel heeel lastig voor mij om mijn handen thuis te houden he. En toen zei ik zoiets van, ga je gang maar hoor. :flushed: En toen heeft hij wel echt heeeeeel de avond aan mijn lak jurkje gezeten, en vooral mijn billen. :flushed: :flushed: Hij kreeg er maar geen genoeg van, en dat voelde zooo fijn he :hugs: Ik baalde ook echt dat we naar huis moesten, want mijn moeder wilde dat wij op tijd terug waren.
:hammer:

We hadden helaas ook niet gezoend, ik denk dat hij zich dan namelijk iets teveel bekeken zou voelen door mijn vriendinnen, maar ik denk dat het er anders wel echt in had gezeten. Die avond nog wel wat geappt, maar sindsdien is hij echt veel meer afstandelijk, en doet net alsof dat niet gebeurd is ofzo… Het lijkt haast wel of hij spijt heeft ofzo :bored:

Goed goed, mijn vragen om het verhaal niet te moeilijk te maken… :cold_sweat:

1: Ik heb nog steeds niet echt gezegd dat ik hem leuk vond, maar denken jullie dat hij toen alleen dat lak jurkje leuk vond? :cold_sweat: of ook mij? :flushed:

2: En wat zal ik zeggen tegen hem…? want ik wil nu wel echt mijn gevoelens kwijt… Ik ben alleen bang dat hij of mijn moeder boos worden ofzo omdat hij zo oud is :cold_sweat:
wat zouden jullie doen? :sob::muscle:

3: Morgenavond zijn we namelijk alleen samen, omdat mijn moeder een bedrijfsfeestje heeft, en dat maakt me al zo vet zenuwachtig… :flushed: Wat moet ik dan zeggen tegen hem??

Alvast bedankt voor jullie tips en antwoorden!! :sob::muscle:

  1. Ik vind hem wel aan de oude kant, maar voornamelijk door levensfasen en het feit dat je nog minderjarig bent.

  2. Je moeder vertrouwt hem en hij is volwassen; het is mogelijk voor hem heel ongemakkelijk om op een jonger meisje te vallen, zeker omdat het meisje nog minderjarig is en haar moeder hem volledig vertrouwt. Ik denk dat je heel goed weet wat je moeder ervan vindt, maar ik weet eerlijk gezegd niet of het strafbaar is of niet. Het lijkt er echter op dat je steeds meer moeite hebt om jezelf te bedwingen, dus ik weet niet of het echt nut heeft om te zeggen dat je niks moet doen. Houd er rekening mee dat er voor hem ook wat op het spel staat.

  3. Wat zegt je gevoel?

Je zal waarschijnlijk niet de eerste 16-jarige zijn die iets met een volwassen persoon wat wil.

16 en 30, ik vind het verschil te groot. Sowieso wachten tot je 18 bent.

16 en 30 vind ik persoonlijk ook een te groot verschil, dus ik zou er niets mee doen.

Dankjewel meiden voor jullie antwoorden :hugs:
Ik reageer graag ook 1 voor 1 op jullie, wel zo netjes toch? :kissing:

Ja als je het zo hoort klinkt dat echt ook veel te oud. :astonished: ik weet het… maar hij ziet er echt jong uit. Een beetje zoals Jared Leto :hugs:, (ken je die? :upside_down_face: )maar dan nog wat jonger zelfs ondanks zijn leeftijd :flushed:

18 :astonished: zolang kan ik het niet aan hoor zonder hem te vertellen wat ik voor hem voel… :bored:
Het idee dat hij misschien dan met een ander meisje al iets heeft of alleen al heeft gezoend maakt me echt zooo vet jaloers. de gedachte alleen al :rage: :cold_sweat: :bored:

1: tsja ik snap dat het verschil vet groot is, maar hij heeft ooit gezegd met uitgaan dat hij mij ook wel 18/19 zou schatten :astonished: en hijzelf ziet er nog begin 20 uit. (nouja misschien 23/24 dan) :flushed: maar ik denk niet dat iemand ons grote leeftijdsverschil zou zien eigenlijk. We kunnen het ook wel echt goed vinden. Hij is altijd super lief, en als ik het moeilijk heb mag ik ook altijd met hem knuffelen :flushed:

2: Mja, ik denk dat hij ook heel erg met mijn moeder zit, en heel bang is dat hij haar gevoel van vertrouwen pijn doet :frowning_face: Ik snap ook wel dat mama het moeilijk zou vinden, maar ze heeft zelf ook ooit gezegd van: ‘‘ik snap het wel als jullie een keer zouden zoenen hoor, hij is vast benieuwd hoe een tongpiercing zoent. Maar verder geen gekke dingen ooit met hem he? Hij moet zich hier nog gewoon kunnen vertonen’’ :flushed: (ik heb voor mijn 16e verjaardag een tongpiercing gehad :bowing_man: vandaar)
Ik weet niet of jongens het lekker vinden om met tongpiercing te zoenen eigenlijk, maar een vriendin van mij zegt dat haar vriendje het lekker vind, dus ik houd hem gewoon in vanavond voor het geval dat… :flushed:
Dus stel dat we vanavond zouden zoenen, :upside_down_face: dan zou mijn moeder dat niet heel erg vinden, maar meer zou ze echt niet willen dat er gebeurd. :dry:
Maarja… Ik snap dat ook wel, want voor haar is dat dan ook vet moeilijk als ze dat zou weten en hij gewoon bij ons nog binnekomt.

3: Ik ben wel echt verliefd, maar wil ook niet meteen sex ofzo hoor… :flushed: Misschien dat mijn moeder dan dat zou denken, maar ik wil gewoon in zijn armen liggen, en knuffelen en zoenen :bored: :hugs:
Hij mag dan ook van mij gewoon aan mijn billen zitten, dat vond hij bij mijn lak jurkje van carnaval heel fijn volgens mij, en hoort er beetje bij toch? :wink: :flushed:

Ik heb het ook tegen mijn beste vriendin gezegd, maar die zegt dan meteen van: jaa, gewoon met je hand naar zijn broek gaan en eraan zitten. Dan is hij zo snel overrompeld, en het blijft toch een jongen. Daar zegt hij echt geen nee tegen. Maar daaag, dat durf ik dus echt niet he, en ga ik echt niet doen. :flushed: Als hij dat zou vragen zou ik het zeker wel doen :flushed: , maar uit mijzelf ga ik dat echt niet doen hoor…

Maar strafbaar voor hem?? :flushed: Ik heb daar niet eens over nagedacht eigenlijk… :hammer: :flushed:
Wat is er dan strafbaar?? Als hij aan mijn billen zit? Als we zoenen? of als ik hem aftrek of zuig alleen? :flushed: :bored: Dan heeft hij toch niks verkeerds gedaan? want ik ben dan toch degene die dat wilde? :bored: Want dan staat er toch niks voor hem op het spel? Hij is gewoon single namelijk.

Ik vind het echt vet moeilijk vanavond wat ik moet zeggen. Zou het sletterig overkomen als ik zou zeggen dat ik met mijn kamer opruimen mijn carnavals jurkje weer heb gevonden, en hij het nog een keer wil zien? :flushed: Misschien als ik dan op de bank tegen hem aan ga zitten, en hij gaat er vanzelf aan zitten dan weten we genoeg toch? :flushed: :flushed: :hugs:

Ben benieuwd wat jullie vinden, want om 22:00 is hij er, en gaat mijn moeder naar haar bedrijfsfeest :bored: heeeellppppp :flushed: :flushed:

Elke intieme handeling die hij et jou verricht is strafbaar. Dus zoenen, aftrekken, pijpen. Omdat jij minderjarig bent en hij meerderjarig.

Maar eh, ik zou het gewoon niet doen. Genoeg leuke jongens van 20 die bij jou passen.
Want hoe ga je dit voor je zien? Hij zit in een totaal andere levensfase dan jij zit, ongeacht of hij er nu jonger uit ziet of niet. Hij werkt fulltime, heeft wellicht een kinderwens. Jij zit nog gewoon op de middelbare…

Ik heb het uitgezocht voor je:
http://www.wetrecht.nl/seks-met-minderjarigen/

Ontucht / seks met minderjarigen 16, 17 jaar oud
Vrijwillige seksuele handelingen met minderjarigen die zestien jaar of ouder zijn, zijn in beginsel niet verboden volgens de wet. Sommige handelingen zijn echter wél expliciet verboden, waardoor ook de mogelijkheid om ontucht / seks te hebben met minderjarigen van 16 of 17 jaar oud flink wordt ingeperkt.
Zo is het maken van kinderporno met deze leeftijdsgroep verboden. Maximumstraf: 4-8 jaar gevangenisstraf.
Ook het verleiden van iemand in deze leeftijdsgroep met giften of beloften van geld of goed, net als het misbruiken van bijvoorbeeld een gezagsverhouding mag niet. Maximumstraf: 4 jaar gevangenisstraf.
Ontucht plegen (seks hebben) met iemand in deze leeftijdscategorie die daar geld voor vraagt (kinderprostitutie) is ook verboden. Maximumstraf: 4 jaar gevangenisstraf.
Aanwezig zijn bij het plegen van ontuchtige handelingen door een persoon in deze leeftijdsgroep is verboden. Maximumstraf: 4 jaar gevangenisstraf.
Ontucht met een onder andere zijn minderjarig kind, stiefkind, pleegkind, pupil, ondergeschikte uit deze leeftijdsgroep mag ook niet. Maximumstraf: 6 jaar gevangenisstraf.
Wanneer dit laatste wordt gedaan met het oogmerk om iemand anders ontucht te kunnen laten plegen is de maximumstraf 4 jaar gevangenisstraf.

Ofwel, als alles vrijwillig is, dan is het niet strafbaar. Máár, hij neemt wel een groot risico, want als jij straks zegt: “Het was niet vrijwillig!” dan kan hij vervolgd worden voor ‘ontucht met een minderjarige’.
Dus dat staat wel op het spel. Of als je moeder misschien in shock is en naar de politie gaat, zeggend dat jij niet vrijwillig handelingen bij hem hebt verricht, dan loopt hij ook een risico; hij was de ‘oh zo wijze’ volwassene die een meisje van 16 heeft gemanipuleerd.

Ik denk dat je heel goed weet wat je wilt en ik denk dat de meningen van anderen niet veel uitmaken. Ik zou er wel rekening mee houden dat je moeder hem vertrouwt en jij hem nu probeert te verleiden. Jullie zitten wel in verschillende levensfasen; het gaat niet erom dat hij jonger oogt en jij ouder, het gaat erom dat hij de volwassene is en jij nog een jong tienermeisje. De opmerkingen van je moeder betreft zoenen vind ik ietwat vreemd, maar ik denk dat als je echt een serieuze relatie wilt opbouwen, dat je maar openhartig erover moet zijn.

Ik vind je wel heel jong en ietwat naïef overkomen. Als je daadwerkelijk 16 bent (ik ga niet twijfelen aan je) dan ben je gelukkig niet strafbaar bezig, maar als je jonger bent dan 16 jaar, dan kan hij een straf krijgen van maximum 8 jaar.

Ik vind dit leeftijdsverschil echt niet kunnen. Laat hem gaan, er zijn genoeg leuke jongens van jouw leeftijd.
En gebruik volgende keer alsjeblieft niet zo veel smileys, het is echt ontzettend irritant om je verhaal zo te lezen, laat staan om serieus te nemen. :’)

+ met zoveel smileys vraag ik me eigenlijk af of je wel 16 bent, en niet jonger.

Wachten tot je iets ouder bent (+18) Als het meant to be is, dan komen jullie hoe dan ook wel bij elkaar. Momenteel is het nog niet jullie tijd, het leeftijdsverschil kan jullie namelijk breken.

Het kan ook zijn dat hij jou ziet als een ‘zusje’, dus probeer het voor nu uit je hoofd te zetten.

dit!

+ het feit dat hij als enige in jouw omgeving was die ‘aardig’ was, zegt ook al genoeg.

Hij moet niet alleen aardig zijn ofz :wink:

Dat hij er jonger uitziet en jij er ouder uitziet maakt helemaal niks uit (ook niet in de rechtbank). Hij is 30, jij bent 16.
Hij is nu denk ik wel op zo’n leeftijd dat hij wilt settelen en misschien wel kinderen wilt, ga maar even na bij jezelf of jij dat nu ook al wilt? Ik vind het verschil zelf echt veel te groot op deze leeftijd.

Bedankt meiden, maar jeetje ik schrik een beetje van de reacties :flushed:

Ten eerste, sorry voor het vele smiley gebruik als dat stoort. Ik denk dat dat er nog een beetje inzit van vroeger :cold_sweat: Maar hoezo twijfelen jullie aan mijn leeftijd daardoor??? Alsof iemand daardoor geen 16 kan zijn… dat vind ik wel erg ver gaan om dat te beweren zeg. Maar ik zal op mijn smiley gebruik letten als dat storend is…

Ik denk nu wel echt van, ben ik nu zo gek dan dat uiteraard ik weer op een oudere jongen verliefd moet worden? :bored:

Dat ik zo jaloers ben bij de gedachte als hij iets met een ander heeft, ik vraag me af of er dan wat is met mij ofzo? Ik snap wel dat het voor jullie zo als je het leest een hele rare situatie lijkt, maarja, iedereen hier die verliefd is geweest snapt wel toch dat je dat niet zomaar aan de kant schuift dat gevoel?? was het maar zo… Hij maakt mijn hoofd echt gek, en zeker sinds carnaval nu ik weet dat hij toen ook wel interesse in mij had die avond dan.

@Wiskundeismakkelijk:
Jeetje, als ik dat zo allemaal lees wat jij opgezocht heb schrik ik ervan zeg!! :flushed:
Alsof hij dan een pedofiel is ofzo als we zoenen of als hij aan mijn billen zit en ik het juist wil… Dat zou ik zo vet oneerlijk vinden als hij daardoor in de problemen zou komen, ik voel me al echt super rot met die gedachte…
Maar je hebt wel gelijk dat als mama uit paniek de politie belt, en hij daardoor in de problemen zou komen. dan zou ik me echt zooo vet schuldig voelen he. :bored: :hammer: :hammer: :hammer: Ook al heeft ze gezegd dat ze het niet erg zou vinden als we een keer zouden zoenen, mijn moeder is af en toe niet te volgen… :dry:

Verdomme zeg, hij is er al over 3,5 uur, en ik wil nu niet met een chagarijnig gezicht gaan zitten. Ik had al geaapt naar hem dat ik mijn carnavals jurkje had gevonden, en hij liet ook wel doorschemeren dat hij dat wel leuk vond om weer te zien. Maar nu ik dit allemaal lees en hoor ga ik wel met een heel ander gevoel de avond in.

Denken jullie dat het verstandig is om te zeggen dat ik hem leuk vind? of gewoon maar niks doen en laten zoals het nu is? ik ben echt vet bang dat ik in huilen uitbarst ofzo vanavond…

Ik vind het trouwens een veel te groot leeftijdsverschil. Ik vind het ook niet kunnen dat een 30 jarige man aan de kont van een 16 jarig meisje zit.
En jouw moeder laat het ook toe dat jij van internet een zwart lak jurkje mag bestellen + aan mag doen tijdens het uitgaan…

…What did i just read

Dit ja. Ik mocht dat echt niet op die leeftijd, en zelfs als ik nu met zo’n jurkje rond zou lopen en uit zou gaan, zou ik dat echt wel te horen krijgen thuis. Ik vind het zelfs een beetje hoerig overkomen.

Daarnaast, stop hiermee. Niets zeggen. Gewoon een film kijken en meer niet.

En waarom komt hij eigenlijk?

Ik denk ook dat je moet nadenken over wat zijn intenties zijn. Wat ik van jouw verhaal kan opmaken is hij hoogstwaarschijnlijk niet verliefd is op jou voor de leuke meid die jij bent, maar denkt hij eerder aan jou in een lakjurk.

Volgens mij hebben jullie een beetje een verkeerd idee van dat lakjurkje…
Nee normaal doe ik dat niet aan met uitgaan, maar mocht het nog niet duidelijk zijn dat was dus alleen met carnaval…
Het was een soort kattenpakje , want er zaten ook kattenoortjes bij, maar het jurkje zelf was gewoon een strak zwart lak jurkje. Maar meen je dat je dat niet ziet met carnaval? ik zie echt superveel meiden hoor met dat soort jurkjes met carnaval. :flushed:

Maar hoerig? Ik vind dat jullie wel overdrijven zeg…
Ja gewaagd is het wel, maar het is maar 1x carnaval he per jaar… :cold_sweat: Maar ik droeg er gewoon een zwarte panty eronder en had altijd mijn jas eroverheen, dus het viel echt wel mee. Alleen in een feestent deed ik mijn jas uit, maar zorgde ik ervoor dat ik dicht bij mijn vriendinnen was en hij. En ja, ik had het wel gekocht mede omdat ik hoopte dat hij het ook leuk zou vinden, maar je kan het hem toch niet kwalijk nemen dat hij aan mijn kont gaat zitten als ik dat aanheb en tegen hem aan ga staan? :flushed: Ik zei ook tegen hem dat ik het fijn vond om zijn handen te voelen, dus hij mocht ze gewoon heel de avond daar houden hoor van mij…

Ja mn moeder was er niet heel blij mee met dat jurkje, maar ze wilde juist dat hij mee ging om ervoor te zorgen dat geen vreemde jongens eraan zouden zitten. Jongens doen dat al veel minder snel in je kont knijpen enzo als er een vriend mee is, en zeker als hij mee is. :cold_sweat:

Nogmaals… de reden dat hij komt is omdat mijn moeder vanavond een bedrijfsfeest heeft tot ergens tot snachts, en ze niet graag wil dat ik alleen zit. Het is geen date ofzo hoor… Ze is gewoon bezorgd als ik alleen thuis ben. Ja ook als ik 16 ben, maar daarvoor moet je bij mijn moeder zijn. :cold_sweat:

Maarja, het is wel duidelijk dat jullie dus vinden dat ik het niet moet doen, en ik ben blij dat jullie in ieder geval wel hebben meegedacht meiden! dat meen ik echt! :hugs:

Ik heb dus helaas al wel geappt dat ik hem weer mijn jurkje van carnaval zal laten zien, maar dat kan gewoon zonder verdere gevoelens ofzo toch?? Ik neem aan dat hij dan niet zomaar eraan zal zitten, en als hij dat wel doet. tsja dan ook prima… Zeg ik eerlijk :wink:

ik zal mezelf maar proberen in te houden, en hopen dat ik niet emotioneel word ofzo straks als mijn moeder weg is … :cold_sweat: