Verliefd op de nieuwe jongen...

Hoi Iedereen,

Ik ben 15 jaar en ik zit met een probleem…
Ongeveer 3 weken geleden is er een nieuwe jongen bij ons ik de klas gekomen, in het begin dacht ik:’‘aww, waarom geen knappe jongen :frowning_face:’’

Alleen… op het moment dat hij in de klas kwam had een jongen uit onze klas een crush op mij. Ik vond die jongen ook wel een beetje leuk. Laten we zeggen dat ik hem voor 60% leuk vond. :flushed:

De nieuwe jongen stuurde me opeens na 3 dagen een prive bericht op Insta, dus ik dacht:’‘uhm… oke’’
Hij kende toen nog niet veel mensen in onze klas. Al gauw gingen we van Insta naar Whatsapp.
We praten nu al 3 weken bijna iedere dag via whatapp. Hij is super aardig, lief, en we hebben dezelfde hobby’s :grinning_face_with_smiling_eyes: (DAAR BEN IK ZO BLIJ MEE!)

We waren het er alletwee wel mee eens dat het een beetje akward is in de klas, want we praatten eigenlijk alleen via whatsapp en nooit in het echt. 2 weken geleden probeerde hij wel met mij te praten maar dat was alsnog een beetje akward…
Hij bleef proberen, want hij wist al dat ik echt heel erg verlegen ben. Sinds 10 dagen praten we nu ook iedere dag op school. Hij is zelfs nog leuker in het echt!!! Samen met 2 goede vriendinnen zitten we samen met hem in de pauze op een rustige plek. (sinds deze week)

Aan het begin van de week zat ik nog niet bij hun in de pauze, en toen zaten die jongen en een vriendin van mij apart van elkaar met mij te appen, terwijl ze naast elkaar zaten xp. (er was nog een jongen bij) Hij vroeg aan mijn vriendin of hij haar gesprek met mij mocht lezen, maar toen… hadden ze het over relaties enzo. En TOEN ZEI HIJ TEGEN MIJN VRIENDIN DAT HIJ ME LEUK VIND?! :cold_sweat: :cold_sweat:
Ze zei tegen hem dat hij het gewoon tegen mij moest zeggen, maar ja ergens snap ik wel dat hij dat niet doet. Hij wil (net zoals ik) onze vriendschap niet kwijt.
Ik heb nooit naar hem gekeken anders dan een vriend, maar nu opeens wel…

Het begint nu andere ook op te vallen dat hij me leuk vind…
Het begint mij ook op te vallen, hij stuurt via whatsapp veel hartjes en in het echt kijken we elkaar heel vaak aan tijdens de les

pleas help me! wat moet ik doen!

-xx- ArianaLover

Oke een paar dingen…

  1. Aan het begin van je post lijkt het alsof je hem ook wel leuk vindt, aan het einde weer niet dus ik weet niet zo goed wat het nou is.?
  2. Vanaf het begin was het voor mij al duidelijk dat hij je leuk vindt als ik je post lees
  3. Je vindt die andere jongen voor 60% leuk, dus ik weet niet precies of je daar iets mee moet willen
  4. Je zegt dat het awkward is om in het echt te praten, maar waarom? Vind je hem ook leuk, is dat daarom?
  5. Er is geen duidelijke vraag?.

Al met al, ik krijg het idee bij jou post dat je eerst een jongen leuk vond, vervolgens in contact kwam met de nieuwe jongen, en je bent in de war omdat je hem nu eigenlijk leuk vindt.

Dat maak ik op uit je post, maar de vraag die je wil stellen is voor mij niet helemaal duidelijk, kan je het anders formuleren?

Hoe zit het dan nu met die andere jongen, die je voor 60% leuk vond? En hij vooral op jou? Wisten daar ook meer mensen vanaf? Dat zou ik pijnlijk vinden als mijn crush ineens iemand anders veel leuker vindt dan mij… Want je was al bezig met die jongen voor dat die nieuwe kwam.

Wat is je vraag?