verlegen jongens zijn echt heel schattig... maar ik snap niks van ze

heey iedereen,

Er is een jongen die me al een tijdje leuk vind. Ik heb hem op date gevraagd en dat wilde hij heel erg graag dus dat hebben we gedaan :slightly_smiling_face: het was heel erg gezellig alleen was hij soms best wel stil omdat hij zoiezo heel erg verlegen is.
Na de date zei zijn vriend dat hij had gezegd dat hij het super leuk vond dat middagje.
Maar daarna op school zei hij eigenlijk alleen hoi tegen me en dan is ie ook super verlegen, maar verder zegt hij niks tegen me. We zitten wel in hetzelfde vriendengroepje. Tegen de andere meiden zegt ie wel wat.
Na de dat heeft hij me via whatsapp wel weer gevraagd om een keer iets te doen maar daar komt niet zoveel van want zijn opa ligt in het ziekenhuis en dat is allemaal heel erg heftig
Hellup wat moet ik doen?:face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow:?

xxx

Ik denk even wachten tot het wat rustiger bij hem is. Ik bedoel, het is niet niks dat zijn opa in het ziekenhuis ligt. Vraag aan hem hoe het met zijn opa gaat en zeg dat je hem kan helpen, als hij dat wilt. Als het beter gaat met zijn opa kan je beginnen over een tweede date, maar ik denk dat zijn hoofd daar nu niet naar staat.

jaa ik dacht ook al dat ik beter eventjes kon wachten tot alles wat gezakt is wat zijn opa betreft. We hebben binnenkort (over 2 weken) ook nog een toetssweek dus het is ook leren leren leren… ik denk dat ik hem daarna maar vraag.