Verkoop van ongedragen & nog mooie (merk)kleding! Vb: H&M!

Hallo Girlsceners! Ik verkoop heel wat spullen, omdat ik ze niet meer draag. Ik verkoop ze ook via marktplaats, maar zie hier ook veel meiden die verkopen. De reden dat ik mijn kleding verkoop, is omdat ik ze niet meer pas, zo weinig draag en voor het geld nieuwe kleren wil kopen :slightly_smiling_face: Wanneer je vragen hebt, of meer foto’s wil zien, of aan-foto’s, reageer dan in dit topic! Ik plaats twee foto’s per kledingstuk, maar heb er meer op marktplaats staan. Je mag vrij bieden, maar wel een serieus bod. Wanneer je wilt weten, hoeveel ik er ongeveer voor wil hebben, mag je me noten of het via dit topic vragen! Op marktplaats heb ik ook verzendkosten voor de koper, en dat doe ik hier ook! De verzendkosten zijn vaak 2,00 - 2,50!

Ik geef elk kledingstuk een nummer. Wanneer je een vraag hebt erover, noem dan het nummer op!
Veel plezier! Groetjes Madelon

 1. Groen jurkje van de H&M. Maat 36. Het jurkje is boven de knie. Je kan het jurkje makkelijk in de zomer, en de winter dragen. Op de eerste foto het jurkje in zijn gehaal. Op de 2e foto zie je wat voor stof het is. Dit jurkje is gedragen, maar ziet er nog goed uit!
  Marktplaats

http://i40.tinypic.com/2ltspc5.jpg

http://i40.tinypic.com/zu5ye9.jpg

 1. Mooi Scapa jasje. Het is een oud, maar weinig gedragen jasje. Het is een maat 36. Je kan het jasje in de zomer dragen als jasje voor buiten bijvoorbeeld!
  De 1e foto is een foto van het geheel. Op de 2e foto zie je een detailfoto van de emblemen die er op zitten!
  Marktplaats

http://i40.tinypic.com/8wze40.jpg

http://i42.tinypic.com/ay0ner.jpg

 1. Mooi H&M jasje. Het jasje is weinig gedragen, en staat mij ook niet meer. Het jasje krijgt een beetje een military look. Het is een maat 36.
  Marktplaats

http://i40.tinypic.com/r09puh.jpg

http://i43.tinypic.com/eoy8h.jpg

 1. Mooie one-shoulder-dress die je vaak kunt dragen. Het is een jurkje van de H&M. Ik had het jurkje voor kerst gekocht, maar het zat mij te krap rond mijn borsten! Het is maat 38. Je kunt het jurkje ook met uitgaan of in de zomer dragen. Er zitten plakstrips aan de bovenkant van de jurk, zodat het niet afzakt. Ik heb het jurkje 1 x gedragen, en daarna is het in mijn kast blijven hangen.
  Marktplaats

http://i43.tinypic.com/1zpjf5y.jpg

http://i40.tinypic.com/25icdqg.jpg

 1. Mooi riverwoods rokje, ongedragen. Twee jaar geleden gekocht, maar ik heb ze twee keer aangehad. Ik heb ze op aanraden van mijn moeder gekocht, maar het is eigenlijk mijn smaak niet. Ik heb hetzelfde rokje ook in het blauw. Het is een maat 36.
  Marktplaats

http://i42.tinypic.com/2ljncaq.jpg

http://i41.tinypic.com/30cn79j.jpg

 1. Mooi riverwoods rokje, ongedragen. Twee jaar geleden gekocht, maar ik heb ze twee keer aangehad. Ik heb ze op aanraden van mijn moeder gekocht, maar het is eigenlijk mijn smaak niet. Ik heb hetzelfde rokje ook in het grijs. Het is een maat 36. (Hier is al een bod gekomen van 5 euro, op marktplaats. Dit vind ik te weinig)
  Marktplaats

http://i42.tinypic.com/4p0g1.jpg

http://i42.tinypic.com/350sc8z.jpg

 1. Mooi kanten jurkje van de H&M. Het is een maat 36. De kleur van het jurkje komt het best tot zijn recht op de detailfoto, omdat de eerste foto is overbelicht door de flits. Dit jurkje is ook weinig gedragen, omdat het jurkje voor mij te kort is.
  Marktplaats

http://i43.tinypic.com/4sbgk8.jpg

http://i41.tinypic.com/mx29tk.jpg

 1. Jurkje met hetzelfde model als jurkje 1. Dit jurkje heeft ook laagjes, maar heeft andere kleuren. Ook dit jurkje komt van de H&M en is maat 36.
  Marktplaats

http://i41.tinypic.com/20zzlaa.jpg

http://i43.tinypic.com/vd1wmo.jpg

 1. Mooi vintage militarylook jasje. Het jasje is van een onbekend merk (label zat er al niet in, toen ik hem kocht). Ik vind het héél jammer om dit jasje weg te doen. Ik ben er helemaal weg van, maar dit jasje is mij helaas iets te groot. Waardoor ik er erg breed uit kom te zien. Het jasje is denk ik een maat 38/40.
  Marktplaats

http://i39.tinypic.com/35d7qx0.jpg

http://i40.tinypic.com/335bino.jpg

 1. VERKOCHT!
  Mooi roze jurkje van het merk Vila. Het is een maat 36. Het jurkje is een stuk boven de knie het elastiek zit bij mij rond mijn heupen. (Hier is al 7 euro op geboden, via marktplaats.)
  Marktplaats

http://i43.tinypic.com/nlsks9.jpg

http://i43.tinypic.com/9ih7h3.jpg

 1. Ook hier een kort jasje, met de military look. Het is een donkerblauw jasje, tegen het zwarte aan. Het is een maat 36. Dit jasje is wel gedragen, ziet er niet naar uit, maar hier vraag ik dus niet veel voor.

http://i39.tinypic.com/199ym8.jpg

http://i41.tinypic.com/2yzkfmg.jpg

Marktplaats

wauw die one shoulder dress is mooii :slightly_smiling_face: hoe valt die?

Hij valt niet losjes, maar sluit juist aan op je buik, billen en benen. Dat vind ik zelf ook mooier bij dit jurkje! Als je een aanfoto wil, moet je dit maar laten weten!

Up!

 1. Mooi roze jurkje van het merk Vila. Het is een maat 36. Het jurkje is een stuk boven de knie het elastiek zit bij mij rond mijn heupen. (Hier is al 7 euro op geboden, via marktplaats.)

Hier bied ik 10 euro op, note me! :slightly_smiling_face:

Sinds wanneer is H&M merkkleding? xD

Sorry, up!

Misschien een domme vraag: Zijn de verzendkosten hier op girlscene voor de verkoper of koper, of is hier geen regel voor?

@ lleoniiec: Ik ga je noten!

@ Parisandroses: Merk staat tussen haakjes, omdat het meer geld voor Scapa en Riverwoods. Foutje!

nummer 3 is mooi zeg!

en dat van de verzendkosten, verschilt per verkoper.
Verzendkosten zijn natuurlijk voor de koper,
maar je kunt bieden/prijzen hebben incl. of excl. verzendkosten.

Heb je een aanfoto van 1?

Thanks voor je antwoord! Je mag bieden op het jasje hoor, haha ^^

@ stephanie020: Ik ga straks een aanfoto maken, en die zet ik dan erop!

nr 11 ruilen :slightly_smiling_face: ?
http://forum.girlscene.nl…irts/list_messages/227321

Ah, up, je hebt echt leuke dingen! Zonde dat je 't nummer 4 verkoopt, maar hij zit idd wel iets te krap bij je! En nummer 10 wist ik niet eens dat je had(a) Succes met verkopen dear, kunnen we binnenkort weer lekker gaan shoppen!

met colbertje:
http://i43.tinypic.com/2isgrj6.jpg

zonder colbertje:
http://i44.tinypic.com/2zz0ug3.jpg

Wat vraag je voor 11?

@ lotje123: Haha, nee sorry! Je mag er wel op bieden hoor :slightly_smiling_face: ik doe hem niet voor veel geld weg!

@ lauros: Wat bied je voor 11? Dan kan ik zeggen of ik het oke vind! Vind het moeilijk! :slightly_smiling_face:

Heb je daar ook een aanfoto van!? En kan hij door de brievenbus?

 1. Mooi kanten jurkje van de H&M.
  -
  Ruilen? Note me!