Verkoop van DVD's!

Hallo girlsscene-meiden!

Hierbij bied ik enkele dvd’s aan. Dit om twee redenen: 1: een geldgebrek en 2. een uitpuilende kast met films.
De verzendkosten per dvd zijn ¤1,50 en mocht je interesse hebben in meerdere films dan kan ik dat voor je uitzoeken en doorgeven.
Hier zijn dan de titels met de prijzen erbij! Bij interesse kun je hier reageren of me een berichtje sturen, maar waarschijnlijk reageer ik sneller als je een mailtje stuurt naar: lisannevogelezang@gmail.com.
Uiteraard bevatten de hoesjes de schijfjes die nog gewoon werken.

Honey¤3

Verenigde Staten
Drama / Muziek

94 minuten

geregisseerd door Bille Woodruff
met Jessica Alba, Mekhi Phifer en Lil’ Romeo

Honey Daniels (Jessica Alba) wacht haar hele leven al om de wereld haar dans-moves te laten zien, maar alles wat ze graag wil, is net een stap te ver. Jarenlang hebben karakter en ambitie de danseres en eerzuchtige choreografe de moed gegeven om door te gaan, ondanks het feit dat de mensen die veel van haar houden twijfelen aan een mogelijk succes in zo’n moeilijk vak.

mr & mrs Smith ¤2,50

Verenigde Staten
Actie / Komedie

120 minuten

geregisseerd door Doug Liman
met Brad Pitt, Angelina Jolie en Vince Vaughn

John en Jane Smith (Brad Pitt en Angelina Jolie) zijn een gewoon koppel met een gewoon huwelijk, waar de pit een beetje uit is. Beiden hebben echter een groot geheim: ze behoren, zonder dat de ander het weet, tot de beruchtste en meest gevraagde huurmoordenaars ter wereld, en zijn bovendien in dienst bij concurrerende bedrijven. Wanneer beiden een nieuwe opdracht krijgen en ontdekken dat ze elkaars doelwit zijn, zijn de poppen aan het dansen.

The Ugly Truth ¤3,50

Verenigde Staten
Komedie / Romantiek

96 minuten

geregisseerd door Robert Luketic
met Katherine Heigl, Gerard Butler en Cheryl Hines

Een producente van een ochtendprogramma (Katherine Heigl) gaat akkoord met een reeks stuitende tests door haar chauvinistische correspondent (Gerard Butler) om zijn theorieën over relaties te bewijzen en laat haar liefde vinden. Maar zijn slimme trucs leiden tot een volkomen onverwacht resultaat, zij vindt liefde terwijl hij verliefd op haar wordt.

Alibi¤2,50

Nederland
Komedie

86 minuten

geregisseerd door Johan Nijenhuis
met Egbert-Jan Weeber, Georgina Verbaan en Achmed Akkabi

Youssef, een slimme en bijdehante jongen van de straat, ontmoet op een zekere dag Rick die een bloeiend bedrijf leidt dat handelt in alibi’s. Wie een smoes nodig heeft kan namelijk bij zijn kantoor een waterdicht alibi bestellen. Achterdochtige echtgenotes, vervelende schoonmoeders of veeleisende bazen worden dan vakkundig om de tuin geleid. Youssef, voor wie liegen een tweede natuur is, past prima in dit bedrijf maar komt in conflict als hij verliefd wordt op Andrea, serveerster in een restaurant. Want Andrea, zelf vaak bedrogen, wil nooit meer iets beginnen met een man die iets te verbergen heeft of liegt. Rick overtuigt Youssef dat elke relatie af en toe gebaat is bij een leugentje om bestwil. Maar Andrea vindt dat in de ware liefde geen plaats is voor bedrog.

Where the heart is¤2

Verenigde Staten
Komedie / Drama

120 minuten

geregisseerd door Matt Williams
met Natalie Portman, Ashley Judd en Stockhard Channing

De zeventienjarige Novalee Nation heeft al een miserabel leven achter de rug. Haar vader heeft ze nooit gekend en haar moeder liet haar in de steek voor de eerste de beste macho. Novalee verhuisde van de ene gastfamilie naar de andere en een warm nestgevoel heeft ze nooit gekend. Maar dan ontmoet ze Willy Jack. Aanvankelijk vindt Novalee liefde bij hem, tot zijn drankverslaving van hem een bullebak maakt. Wanneer Novalee zwanger raakt, weigert Willy Jack zijn verantwoordelijkheid te nemen en dumpt haar in een wegrestaurant. Daar staat ze dan: zonder diploma, geen geld, geen werk en geen verblijfplaats.

Gremlins 2¤3

Verenigde Staten
Komedie / Horror

105 minuten

geregisseerd door Joe Dante
met Zach Galligan, Phoebe Cates en Christopher Lee

Een paar jaar na de gebeurtenissen in Gremlins wonen Billy en Kate in New York, waar ze werken voor de triljonair Daniel Clamp. Maar als op een gegeven moment de Mogwai Gizmo weer in handen komt van Billy, moet deze zorgen dat niemand het kleine wezentje te zien krijgt. Als de kleine Mogwai echter nat wordt, ontstaan er plotseling een hele hoop smerige Gremlins. En terwijl Billy en Kate proberen om deze gruwelijke wezentjes te stoppen, maken de kleine monsters een grote puinhoop van het grote kantoorgebouw van Clamp.

The Sisterhood of the Traveling Pants¤2,50

Verenigde Staten
Komedie / Drama

119 minuten

geregisseerd door Ken Kwapis
met Amber Tamblyn, Blake Lively en Alexis Bledel

Vier beste vriendinnen worden van elkaar gescheiden en op hun laatste winkeldag samen vinden ze een spijkerbroek die ieder van hen perfect zit. Ze besluiten om deze “magische” broek te gebruiken als een soort bindmiddel voor de maanden dat ze elkaar niet zien, door elke week een ander de broek te laten dragen. Ondanks dat ze ver van elkaar verwijderd zijn, ervaren ze een zomer die ze nooit meer zullen vergeten.

Raise Your Voice¤2,50

Verenigde Staten
Drama / Romantiek

95 minuten

geregisseerd door Sean McNamara
met Hilary Duff, Oliver James en Rebecca De Mornay

Terri Fletcher (Hilary Duff) is een jonge meid uit een klein dorpje die maar één wens heeft: een popster worden. Tegen de zin van haar vader reist Terri naar Los Angeles om een opleiding te volgen aan een beroemde muziekschool. Daar beginnen de problemen pas goed. Als dorpsmeisje moet Terri zich staande houden in de grote stad en op school heerst vooral rivaliteit tussen de meisjes, die er allemaal van dromen om popzangeres te worden. Tot overmaat van ramp wordt Terri ook nog eens verliefd op de mooiste jongen van de school.

Made of Honor¤3,50

Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Komedie

101 minuten

geregisseerd door Paul Weiland
met Patrick Dempsey, Michelle Monaghan en Kelly Carlson

Tom heeft vriendinnen en vrienden, maar hij heeft maar één beste vriendin. Hij is verliefd op haar, vindt haar heel erg leuk en wil het liefst met haar samen zijn. Dan stelt ze hem voor aan haar verloofde. Tom stelt alles in het werk om zijn grote liefde voor zich te winnen.

How To Lose a Guy in 10 Days¤2,50

Verenigde Staten / Duitsland
Komedie / Romantiek

116 minuten

geregisseerd door Donald Petrie
met Kate Hudson, Matthew McConaughey en Kathryn Hahn

Als columniste voor het trendy tijdschrift Composure krijgt Andie Anderson de opdracht om uit de eerste hand te beschrijven hoe je van een man kunt afkomen… binnen 10 dagen! Andie’s doelwit, de gewilde vrijgezelle reclamejongen Benjamin Barry, gaat ondertussen de weddenschap aan dat hij iedere willekeurige vrouw rond zijn vinger kan winden… binnen 10 dagen!

Alles is Liefde¤3,00

Nederland
Komedie / Romantiek

110 minuten

geregisseerd door Joram Lürsen
met Michiel Romeyn, Carice van Houten en Wendy van Dijk

In Alles Is Liefde draait alles om de liefde, in alle denkbare combinaties. Klaasje (Wendy van Dijk) is gescheiden van Dennis (Peter Paul Muller) nadat hij haar heeft bedrogen met de juf (Chantal Janzen) van hun zoontje. Hoewel Dennis haar terug wil, lijken zijn kansen verkeken als Klaasje een aantrekkelijke jonge minnaar tegenkomt (Valerio Zeno). Simone, de beste vriendin van Klaasje (Anneke Blok) is de spil van haar gezin dat ze met strakke schema’s door het drukke dagelijkse leven leidt. Haar man Ted (Thomas Acda) voelt zich daardoor vaak buitengesloten en overbodig. Als hij wordt ontslagen als kraandrijver, durft hij het haar dan ook niet te vertellen. Badmeester Victor (Paul de Leeuw) verheugt zich op zijn aanstaande huwelijk met Kees, zijn grote liefde (Daan Schuurmans). Terwijl 5 december nadert en alle liefdeslijnen bij elkaar komen via de mysterieuze Sinterklaasfiguur Jan (Michiel Romeyn), lijken de liefdesperikelen te worden overwonnen…

Monster in Law¤2,50

Verenigde Staten
Komedie / Romantiek

102 minuten

geregisseerd door Robert Luketic
met Jennifer Lopez, Jane Fonda en Michael Vartan

Het liefdesleven van Charlotte (Jennifer Lopez) is een ramp. Tot ze op een feestje de knappe dokter Kevin Fields (Michael Vartan) ontmoet. Hij lijkt de man van haar dromen en het jonge koppel besluit zo snel mogelijk te trouwen. Kevin’s moeder Viola (Jane Fonda) is daar echter helemaal niet blij mee. Zij heeft hele andere huwelijkskandidaten voor haar zoon op het oog. Bovendien is ze net haar baan als televisiepresentatrice kwijtgeraakt, wat haar humeur niet ten goede komt. Met een suikerzoete glimlach op haar gezicht besluit ze de trouwpartij op alle mogelijke manieren te dwarsbomen. Samen met haar assistente Ruby (Wanda Sykes) ontpopt ze zich tot een ware nachtmerrie voor de jonge bruid. Maar Charlotte piekert er niet over om haar geliefde zomaar af te laten pakken. Zo ontstaat er een hilarische strijd tussen Viola en Charlotte…

How To Lose Friends & Alienate People¤2,00

Verenigd Koninkrijk
Komedie

110 minuten

geregisseerd door Robert B. Weide
met Simon Pegg, Kirsten Dunst en Jeff Bridges

Sidney Young is een gedesillusioneerde intellectueel die werkt bij een klein tijdschrift. Omdat hij een hekel heeft aan het leven van de glamour en roem in Hollywood, wordt hij opgemerkt door een groter publiek, omdat hij hier juist stukken over schrijft. Al snel wordt hij aangenomen bij een groter tijdschrift, waar hij zichzelf alles behalve geliefd maakt.

Laws of attraction¤2,00

Ierland / Verenigd Koninkrijk / Duitsland
Komedie / Romantiek

90 minuten

geregisseerd door Peter Howitt
met Pierce Brosnan, Julianne Moore en Parker Posey

Twee echtscheidings-advocaten bestrijden elkaar veelvuldig voor de rechter, maar raken niettemin tot elkaar aangetrokken. Nadat ze getrouwd zijn is de vraag echter, of zij de huwelijksproblemen kunnen vermijden, die ze zo vaak zien in hun werk. Bovendien krijgen ze te maken met de veelbesproken zaak van een rock-ster die van zijn vrouw wil scheiden.

The Perfect Man¤2,50

Verenigde Staten
Komedie / Drama

100 minuten

geregisseerd door Mark Rosman
met Hilary Duff, Heather Locklear en Chris Noth

Tiener Holly Hamilton (Hillary Duff) is het zat om steeds te verhuizen als haar alleenstaande moeder Jean (Heather Locklear) weer eens in een relatiecrisis zit. Om haar een beetje afleiding te bezorgen na haar laatste mislukte relatie bedenkt Holly het perfecte plan voor de perfecte man…een denkbeeldige geheime bewonderaar die Jean het hof maakt om haar gekrenkte ego weer een beetje op te vijzelen. Als de virtuele relatie echter begint, moet Holly een geschikte minnaar vinden. Ze vraagt of de charmante en knappe oom (Chris Noth) van haar vriendin het gezicht achter alle briefjes en cadeautjes wil zijn. Holly moet steeds drastischere maatregelen nemen om de leugen in stand te houden en het geluk van haar moeder te beschermen… maar wat als intussen de echte perfecte man voorbij komt?

Just My Luck¤2,50

Verenigde Staten
Komedie / Romantiek

103 minuten

geregisseerd door Donald Petrie
met Lindsay Lohan, Chris Pine en Samaire Armstrong

Het sexy meisje Ashley (Lindsay Lohan) uit Manhattan wordt door vele mensen als het gelukkigste meisje van de buurt gezien. Echter, als ze de sombere Jake ontmoet (Chris Pine), realiseert ze zich te laat, dat ze haar geluk heeft geruild voor dat van hem, toen ze hem kuste op een feestje.

Moordwijven¤2,00

Nederland
Komedie

96 minuten

geregisseerd door Dick Maas
met Bracha van Doesburgh, Hadewych Minis en Sanne Wallis de Vries

Kitty, Estelle en Nicolette zijn drie miljonairsvrouwen die baden in luxe. Hun enige zorg is de strijd die ze voeren tegen het ouder worden. Hiervoor gaan ze wekelijks op bezoek bij hun plastisch chirurg. Maar plots stort het rimpelloze leventje van Kitty in, want ze vermoedt dat haar man vreemd gaat. Het vooruitzicht om van een alimentatie te moeten leven doet haar steigeren. Samen met haar boezemvriendinnen besluit ze om Evert-Jan uit de weg te ruimen. De hautaine dames dalen af naar de Amsterdamse walletjes en gaan er op zoek naar een huurmoordenaar.

Freaky Friday¤2,50

Verenigde Staten
Komedie / Drama

93 minuten

geregisseerd door Mark Waters
met Jamie Lee Curtis, Lindsay Lohan en Mark Harmon

Tess en haar dochter Anna hebben altijd ruzie, en denken beiden dat de ander niet weet hoe zwaar ze het hebben. Op een vrijdag worden ze ineens wakker in het lichaam van de ander, en krijgen ze de kans om meer begrip te krijgen voor de ander. Tess staat echter op het punt om te trouwen, dus moeten de twee snel op zoek naar een manier om de verwisseling weer ongedaan te maken.

Click¤2,50

Verenigde Staten
Komedie / Drama

98 minuten

geregisseerd door Frank Coraci
met Adam Sandler, Kate Beckinsale en Christopher Walken

Het verhaal gaat over architect/workaholic Michael Newman, die een universele afstandsbediening krijgt waarmee hij bepaalde delen uit zijn leven vooruit kan spoelen en terugspoelen. Er ontstaan problemen wanneer de afstandsbediening niet meer doet wat Michael wil.

Drowning Mona¤2,00

Verenigde Staten
Komedie / Mystery

95 minuten

geregisseerd door Nick Gomez
met Danny DeVito, Bette Midler en Neve Campbell

De rust in dorpje Verplanck in New York wordt verstoord wanneer Mona Dearly met haar auto in de Hudson terechtkomt en verdrinkt. Eerst wordt gedacht aan een ongeval, maar de plaatselijke politiechef Wyatt komt er al vlug achter dat het om moord gaat. Het blijkt echter niet zo simpel om de moordenaar te vinden, want iedereen in het dorp had een grondige hekel aan het slachtoffer. Bijgevolg zijn er genoeg motieven en verdachten.

How To Be¤3,00

Verenigd Koninkrijk
Komedie / Drama

85 minuten

geregisseerd door Oliver Irving
met Robert Pattinson, Rebecca Pidgeon en Jeremy Hardy

Art is een student van in de 20 die teveel medelijden met zichzelf heeft en vol enthousiasme de getroebleerde poeet en muzikant uithangt. Totdat hij het besluit neemt iets aan zijn leven te doen, aan de hand van het boek “It’s Not Your Fault”. Maar in plaats van gewoon te lezen, nodigt Art de schrijver van het boek, een Canadese self-help goeroe, uit bij hem en zijn ouders te komen wonen.

Ik vind de prijzen wat aan de hoge kant,maar dat is mijn mening, Succes !

Succes!

Dank je. Ik vind de prijzen wel meevallen, heb ongeveer de prijzen aangehouden die via marktplaats gevraagd en geboden werden…

De prijzen zijn gewoon goed, laat je niet gek maken :wink:

Ik wil beide Hillary duff films wel en just my luck.
Je kan trouwens 2 dvd’s naast elkaar in een enveloppe doen, vzk zijn dan ¤2 à ¤2,50
Note me x

@Closetoheaven: Ik heb je genote! Alvast bedankt!

Jij ja, heb je gezien wat een filmpje bij de Free Record Shop kost of een gerelateerde winkel? :’)

Succes trouwens!