Verjaardag

Ik weet niet of dit de geschikte plek is maar een vriendin van mij is binnenkort jarir en viert feest ze is 17 geworden, ik ken niemand van het feest, en ken die vriendin ook nog niet mega lang ( maar zo voelt het al wel). Nou vroeg ik wat ze wou hebben en ze zei het liefste geld, alleen ik vindt gekd alleen altijd zo saai ( mijn mening) iemand leuke sites waar je leuke kaartjes kan kopen of verjaardagsversiersels of eventueel yt links waar filmpjes staan hoe je iets creatiefs kunt maken voor op een kaartje bijvoorbeeld als jullie zelf ideen hebben is dat natuurlijk ook welkom, hoeveel geld vinden jullie normaal om te geven aan iemand van 17? En ze vondt een geurtje ook wel leuk iemand een lekker geurtje rond de 20 euro of lager?

Voor vriendinnen doe ik meestal 10-15 euro, met een groep 5-10 euro.
Misschien kan je dat geld leuk vouwen? Daar zijn wel leuke ideetjes voor.

Of het geld verpakken. Allerlei muntjes in balonnen doen en die opblazen, het geld in een bak water doen en invriezen (en dat blok ook weer invrieze) oid. Of per muntje inpakken en er dan dus laagje voor laagje.

Bij de op=op voordeelshop heb je van die playboy geurtjes rond 8 euro, die zijn leuk&lekker en toch merk :slightly_smiling_face:

Je kunt ook zo in de webshop van de kruidvat kijken en filteren op prijs:
https://www.kruidvat.nl/geuren-geschenksets/damesgeuren/c/30028?size=20&sort=price-asc&page=0&q=::priceRange:7%2C50-15%2C00:priceRange:15%2C00-25%2C00:stockLevel:ja

Kun je precies zien wat je kan krijgen binnen jou budget

https://www.yoursurprise.nl/

Ik blijf dit een leuke site vinden, misschien zit er voor je vriendin iets bij. :wink:

en voor geurtjes: bij de Kruidvat hebben ze best veel lekkere geurtjes onder de 15-10 euro. :upside_down_face: