verjaardag 16

hee iedereen,

ik word over een paar maanden 16 en iets zit me heel erg dwars.
Toen ik klein was droomde ik van een sweet 16 met een heel groot feest waar heel veel mensen kwamen. Nu is het bijna zover alleen ik weet nu al dat dat het niet gaat worden. Ik heb gewoon een vast vriendengroepje waar ik best close mee ben. Verder heb ik gewoon nog wel mensen op school waar ik alleen op school vaak mee praat enzo maar dat zijn niet echt vriendinnen. Nu zit het me dus heel erg dwars aangezien ik mijn sweet 16 nu dus ga vieren met maar 8-9 mensen. Het klinkt heel raar maar ik had het me altijd heel anders voorgesteld dus nu voelt dit gewoon vervelend.

Mijn vraag was dus, wat zouden jullie doen en hoe hebben jullie je sweet 16 gevierd?

xxx

Ik heb m’n 16e verjaardag helemaal niet gevierd :’)

Met 8 of 9 mensen kan het toch ook heel gezellig zijn? Lijkt me leuker dan een feest met 200 mensen waarvan je de helft maar half kent ofzo.

Dit.

ik snap heel goed wat je bedoelt, dat had ik ook bij mijn 17e verjaardag. Laat die verwachtingen gaan (en ook alles wat je denkt dat je hoort gedaan te hebben voordat je 18 bent) en heb een hele leuke dag met die vriendinnen!

Ik heb mijn 16e verjaardag ook nauwelijks gevierd. Ik had 8 mensen uitgenodigd en 4 daarvan konden niet (waaronder 2 beste vriendinnen).

Het lijkt mij sowieso leuker om inderdaad je verjaardag met een paar goede vrienden te vieren dat met een heleboel onbekende mensen, zoals Feuerwerk al zei