[Verhaal] Zonsondergang

http://i46.tinypic.com/122didc.jpg

Zonsondergang

http://i47.tinypic.com/2w7jr0w.png

Het verhaal gaat over Chayenne, een zestienjarig meisje. Op veertienjarige leeftijd was ze al zo overtuigd dat ze Nederlands wilde gaan geven dat ze de rest van de vakken liet versloffen. Haar ouders zijn erg invloedrijk, aangezien haar moeder een zeer succesvolle advocaat was en haar vader in de politiek heeft gezeten en nu een rijke ondernemer is. Ze zijn niet vaak thuis, maar in de tijd dat ze thuis zijn misbruiken ze hun invloed en geld om de slimheid van hun dochter te gebruiken zodat ze versneld het Nederlands op haar school mag afmaken en op vijftienjarige leeftijd al een snelstudie Nederlands doet. Hiervoor heeft haar vader een vals paspoort geregeld, zodat ze de studie kon doen en geen gedoe kreeg met school. Naast deze versnelde studie doet ze ook nog een lerarenopleiding, zodat ze binnen enkele tijd ook daadwerkelijk les kan gaan geven. Nu ze zestien is, heeft ze haar studie Nederlands afgerond en is ze bezig met de laatste loodjes van haar opleiding, voordat ze les kan geven, ze ziet er immers jaren ouder uit en zou zo door kunnen als twintiger. Volgens haar paspoort is ze dan ook 21.

Langzaam liep Chayenne door de gang van het gebouw waar ze elke doordeweekse ochtend kwam om les te krijgen zodat ze les kon gaan geven. Nog een jaartje, en dan was ze klaar. Klaar met haar beide studies. Natuurlijk verheugde ze zich hier enorm op, al zou ze er misschien wel moeite mee hebben om deze studie – kort als ze hier was geweest – achter zich te laten. Het was immers een hele stap in haar leven geweest. Een hele leuke en geslaagde stap wel te verstaan.

Ze ging in het lokaal zitten waar Daemon naast haar plaatsnam. Met hem kon ze erg goed opschieten, en stiekem twijfelde ze of ze misschien zelfs wel iets voor hem voelde. Maar ja, dat mocht natuurlijk eigenlijk niet. Er stond dan wel in haar paspoort dat ze 21 was, maar in werkelijkheid was ze zestien. En hij… Hij was 25. ‘Hoi,’ zei hij vrolijk. Ze antwoordde met dezelfde vrolijkheid – en een onderdrukt enthousiasme – met hetzelfde woord, en ze begonnen te kletsen.

Verder?

Ja hoor! Verder :stuck_out_tongue:

Ik heb nu 20 pagina’s, dus hier speciaal voor jou nog een stukje:

Ze glimlachten naar elkaar. Een klik. Ja, die was er zeker. Daemon was een wel héél erg aardige jongen. ‘Zeg’, begon de 25-jarige tegen haar. ‘Heb je zin om vanavond iets leuks te gaan doen?’ Haar hart klopte in haar keel.
‘Vanavond?’ begon ze, denkend aan het examen dat ze de volgende dag zou moeten afleggen. ‘Ach, waarom ook niet,’ zei ze toen, in een poging nonchalant over te komen. Dat examen was toch hartstikke makkelijk en al zou ze het niet halen, het was toch niet zo belangrijk. ‘Oké, chill!’ zei hij, met een grijns op zijn gezicht die ze altijd heel sexy had gevonden – en die ze nog steeds sexy vond. ‘Zal ik je vanavond op komen halen?’ Kut, was haar eerste gedachte. Ze woonde nog bij haar ouders, als ‘21-jarige’. Wat zou hij wel niet denken?

‘Ehm…’ zei ze haperend. ‘We kunnen ook gewoon in de stad afspreken hoor,’ zei hij toen. Ze deed moeite haar zichtbare opluchting te onderdrukken. ‘Ja,’ besloot ze, ‘dat lijkt me prima.’ De deur zwaaide open en hun leraar liep naar binnen. Daemon gebaarde nog snel dat hij wel zou sms’en, voordat de deur met een klap dichtviel en de les begon.

Verder!

Een tip: getallen onder de twintig schrijf je voluit. ^^

^ Ik zal het meteen even verbeteren, bedankt voor de tip!

De hele les kon ze alleen maar aan Daemon denken. Was vanavond nou een date? Ze zuchtte. Volgden ze maar elke les samen. Jammer genoeg kon dat niet, aangezien ze met haar studie Nederlands erbij maar de helft van de lessen met Daemon bij kon wonen.

Die middag zat ze alleen thuis. Zoals altijd alleen, haar vader reisde immers veel voor zijn werk en haar moeder hoefde maar af en toe te werken, waardoor zij – elke keer dat ze vrij was – meeging. Nu zaten ze bijvoorbeeld een weekje in Brussel, vorige maand waren ze twee keer zo lang naar Praag geweest. Ze kon goed voor zichzelf zorgen, maar soms miste ze haar ouders wel eens. Bijvoorbeeld als ze niet bij een belangrijke diploma-uitreiking aanwezig konden zijn – waar ze gelukkig zo nu en dan toch hun reisschema op aanpasten – of gewoon als ze moe thuis kwam en het liefst gezellig een kopje thee met haar moeder wilde drinken. Maar ach, ze moest niet zeuren.

Ze stond op van de grote, comfortabele sofa op en liep de brede trap, naar haar – ook niet zo kleine – kamer. Daar pakte ze een leuk jurkje, dat ze speciaal voor dit soort gelegenheden gekocht had. Het was een zwarte ‘little black dress’ met een bordeauxrode strik. Daaronder trok ze haar zwarte stiletto’s aan, die ze vervolgens weer uitdeed na in de spiegel te hebben gekeken. Het ging haar er meer om dat ze wist hoe de combinatie eruitzag, nu wilde ze eerst even douchen.

Verder of niet?

Verder ! =D

Ik schrijf vanavond nog wel een stukje denk ik, ik moet het namelijk ook nog nakijken, verbeteren etc.

Trouwens, als een moderator dit ziet, kan diegene dan van de titel: ‘[Verhaal] Zonsondergang’ maken (zonder de ''tekentjes natuurlijk)?

Up.
Nog verder?

Up!!

Die avond, opgetut en wel, kreeg ze een sms’je met het adres van de kroeg waar ze af zouden spreken. ‘In case you forget (; ,’ had haar date erbij gezet, met de enige echte knipoogsmilie en al. Ze voelde zich warm worden van binnen, ze verheugde zich dan ook echt op de avond.

Ze zette haar fiets neer bij kroeg ‘KNALLUH MAAR’, die met grote neon-kleurige letters enorm opviel, voor het geval dat mensen zoals zij het adres waren vergeten. Ze herinnerde zich nog dat ze vroeger wel eens met haar moeder erlangs was gelopen. Haar moeder had het een afkeurende blik toegeworpen, waardoor ze had verwacht dat het niks zou zijn. Toch was het, tegen deze verwachting in, juist heel gezellig van binnen. Er hing een vrolijke sfeer, en ze was meteen in haar beste humeur toen ze Daemon zag, in een wijd shirt en een kapotte spijkerbroek. Ze zag dat hij iets met zijn haar had gedaan. Iets wat haar behoorlijk beviel. Sterker nog, ze vond hem helemáál geweldig. Het was zelfs zo erg, dat het ooit zo verantwoordelijke meisje in haar even wegviel en het leeftijdsverschil haar niets meer uitmaakte. Ze ging ervoor, vanavond moest ze zijn hart zien te veroveren…

Verder?

Verder!!! Helemaal verslaafd aan je verhaal !

Dat is echt leuk om te horen!
Ik ga nu nog een stukje verbeteren, dan zet ik er zo nog een laatste stukje op voor vandaag. :slightly_smiling_face:

‘Hé,’ zei hij vrolijk. Ze schonk hem een sexy glimlach om hem vervolgens met hetzelfde woord te begroeten. Een gesprekje ontstond, maar dit werd al snel belemmerd door het geluid van de harde muziek, waardoor ze wel móesten dansen. Ze stonden tegenover elkaar en bewogen lachend op het ritme van de muziek, af en toe een poging wagend om toch nog iets te zeggen, wat veranderd was in roepen. ‘Cocktailtje doen?’ zei Daemon. Chayenne glimlachte. De avond kon niet meer stuk.

De hele avond ging dit dansen door, en aangezien de cocktails wel érg lekker waren, was het niet vreemd dat ze in de loop van de avond aangeschoten waren. Wild dansten ze, alsof ze elkaar nooit meer zouden zien. Hij pakte haar heen en weer wiegende heupen vast en samen, als één geheel, bewogen ze op een snel nummer. Ze voelde de tintelingen door haar lijf gaan, en om deze tintelingen nog wat erger te maken, zochten zijn handen een weg naar achteren.

Toen, plotseling, toen de lichten werden gedimd en een romantisch liedje op werd gezet, voelde ze dat hij haar tegen zich aandrukte, ze schuifelden. Ze moest moeite doen om hem niet meteen te zoenen en de toiletten in te sleuren, maar het lukte haar zich te beheersen, ondanks zijn oneindige aantrekkelijkheid.

Haar hoofd lag op zijn borstkas, en toen het nummer bijna afgelopen was, keken ze elkaar aan. Hij liet een van zijn handen, de andere niet verplaatsend, langzaam over haar rug naar boven glijden tot deze op de achterkant van haar hoofd beland was en ze voelde dat haar hoofd zachtjes naar voren werd gedrukt. Ze sloot haar ogen en voelde zijn lippen de hare strelen, teder en zacht. Het was een bijzonder moment, en de kus was beter dan alle andere die ze ooit in haar leven had gehad.

oeeeh love it!

verder!

Ik heb nu maar een klein stukje, maar ik heb de komende dagen vast meer tijd:

De hele avond bestond uit dit soort momenten, en ze moest nog steeds moeite doen om hem niet de toiletten, of naar welke geschikte plaats dan ook, het maakte haar echt niet uit waar, in te sleuren. Toch voor elkaar zich te gedragen en het alleen bij zoenen te houden. Toen de klok uiteindelijk twee keer had geslagen en de nacht toch echt was gevallen, gingen ze allebei, lichtelijk uitgeput, op een krukje aan de bar zitten, waar ze nog even praatten, tot ze allebei vermoeid richting huis gingen. Het examen was ze allang vergeten, het enige waar ze nog aan kon denken was Daemon.

EDIT: een héél klein stukje.

De volgende ochtend stond Chayenne vermoeid op. Het eerste - naast Daemon natuurlijk – waar ze aan dacht was het examen. Als ze dat maar zou halen! Ze schoot al in de stress bij het idee alleen al en de gevolgen van het niet halen van dit examen leken plotseling een stuk groter dan ze de voorgaande avond hadden geleken. Misschien moest ze maar even een dagje thuisblijven. Dit deed ze liever niet, ze wilde immers zo snel mogelijk een baan. Toch voelde ze deze drang vandaag wel. Ze belde af en liet zich weer in haar bed vallen.

's Middags werd ze wakker van een rinkelend geluid. Het duurde even voor ze zich realiseerde wat het voor een geluid was: de bel ging. Straks waren het haar ouders, schoot meteen door haar hoofd. Dat leek haar erg onwaarschijnlijk, omdat ze nog nooit eerder dan afgesproken thuis waren gekomen. Ze belden juist regelmatig om te zeggen dat ze een paar daagjes langer weg zouden blijven. Ze liep naar de deur, het marmer in de gang koud onder haar blote voeten voelend. Ze draaide de deurknop om en er ging een golf van opwinding door haar lichaam heen toen ze zag wie er in de deuropening stond.

Ze zag een breed grijnzende Daemon staan, die haar van top tot teen, met zijn blik vooral vestigend op bepaalde plekken, in zich opnam. Ondanks een golf van opluchting die door haar heen ging, schaamde ze zich kapot, ook al leek ze hem er een plezier mee te doen. Het was pas net een beetje duidelijk dat ze elkaar leuk vonden en daar stond ze dan in haar pyjama; een te klein donkerpaars kanten jurkje dat net toe over haar billen heen viel. ‘Hey,’ zei ze, en ze voelde de schaamte door zich heen trekken. Ze hoopte van harte dat haar hoofd niet rood geworden was. ‘Hey sexy,’ zei hij terug, ‘Hoe gaat het met je? Ik hoorde dat je ziek was.’ hij klonk lichtelijk bezorgd. ‘Ach, beetje moe…’ mompelde Chayenne.

Hij lachte, en, na haar een kus te hebben gegeven, vroeg of hij even binnen mocht komen. ‘Ik moest je bijpraten over alles wat je hebt gemist – naast het examen dan.’ ‘Kom binnen,’ zei ze. ‘lief van je, dat je dat wil doen.’ Even keken ze elkaar aan, tot ze samen naar de woonkamer liepen en op de bank neerploften. ‘Wow,’ zei hij toen hij het huis zag. ‘Is dit je eigen huis, of…’ ‘Nee, nee!’ zei ze snel. ‘Ik bedoel… ehm…’ ze viel even stil. ‘Je woont nog bij je ouders.’ concludeerde hij hieruit. ‘Nee, ja, ehm… Ja.’ Ze keken elkaar aan en even dacht Chayenne dat hij zwaar afgeknapt zou zijn. Toen begon hij te lachen. ‘Joh, dat maakt toch niks uit!’ Weer keken ze elkaar aan, en weer zoenden ze elkaar.

Verder?