[verhaal] Waarom ik? (16+)

Korte uitleg:

  • Okey, dit is het dan. mijn eerste verhaal op gs.
  • het gaat over een halfvampier die verliefd wordt op haar leraar
  • aan het begin van een stukje staat er soms “Jade” of “Mathijs” dat wil alleen maar zeggen dat het vanuit dat persoon verteld wordt :slightly_smiling_face:.
  • het is een zestienplus verhaal vanwege seksuele gebeurtenissen.
    veel lees plezier!!

“Jade”
Het was een van onze laatste schooldagen dit jaar. “schiet op!” zei ik. “straks komen we nog te laat.” Maar ja, we waren op tijd en het was gezellig. We hadden maar een paar uur vandaag en we kregen een paar nieuwe leraren, bij Biologie, Nederlands en nog iets. Wat ik toen nog niet wist, was dat de leraren niet alleen aardig waren, maar soms ook wel chagrijnig. En dat ik op een van hen verliefd zou worden. Mathijs Brugge was zijn naam, hij was onze Biologie docent. Hij zag er niet verkeerd uit, maar het blijft een leraar toch? Ik was bijna zeventien en hij was vijf jaar ouder. Jade, je doet weer raar.
De volgende dag op school begonnen we gelijk over de leraren. “Haha Veerle, eindelijk is iemand het met me eens dat hij bovenaan hoort.” We waren bezig een top drie te maken van onze knapste leraren. En natuurlijk stond snappie bovenaan, dat was onze bijnaam voor hem. We wisten toen nog niks over wat er zou gebeuren hierdoor. “wie staat er bij jou op twee Veerle?” “ hhmm. Ik denk meneer Pogel.” “ hij is wel cool.” De dag was al snel afgelopen, het was tenslotte dinsdag en we hadden maar vier uur school. Toen we thuis waren gingen we allemaal onze eigen weg.

Die vraagtekens in combinatie met ‘16+’ zien er een beetje tegenstrijdig uit.

haha klopt

Waarom een 16+ verhaal schrijven als je, aan je taalgebruik te zien, zelf amper die leeftijd hebt bereikt?
Kijk eens in dit topic voor tips en nog een extra tip: open een goed boek en kijk hoe het geschreven is.

Succes!

Het is een beetje als een dagboek geschreven. Probeer wat ‘volwassener’ te schrijven, wat uitgebreider, en wat minder ‘en toen, en toen’.

ow, nu voel ik me echt dom!

uhh marit, het begin is al een SUPER leuk vehaal, maar komen echt alle stukjes erin??
zo ja, dan stop ik beetje met volgen, want das nog iets te 16+ voor mij als je begrijpt wat ik bedoel …
het is niet beledigend bedoeld ofso, ligt gewoon aan mij, maar ik wou het ff weten, en het is ook super goed geschreven hoor!!
xjeweetwelwie :slightly_smiling_face:

Dat zijn we ook.

Bitch.

:hugs:

Marit, waarom schrijf je een 16+ plus verhaal als het je het zelf nog nieteens bent. Ik vind het best raar dat je nu al over dit soort dingen gaat schrijven, of er überhaupt al over nadenkt.

Sowieso ^.^

Oeh. Krijgen we dan ook slaven die met zo’n blad staan te zwaaien zodat je frisse lucht krijgt? En worden we vereerd in tempels? Ik zie dit zitten :smirk:

Je bent pas cool als je ook druiven gevoerd krijgt :0

Véél beter.

Best leuk.