[Verhaal] Try Before You Die

[i]Lieve allemaal,

ik heb getwijfeld, heel lang getwijfeld, maar ik wil nu toch gaan beginnen aan een eigen verhaal op girlscene. Ik hoop dat het een beetje in de smaak valt. Hier een samenvatting:
[/i]
Try Before You Die
Emily is een verlegen meisje met grootse dromen. Ze zou zo graag een vriendje willen, alleen op vakantie, leren zingen, met dolfijnen zwemmen en nog veel meer. Ze heeft zich er bij neergelegd dat de meeste van die dromen de komende tien jaar niet zullen uitkomen. Totdat een groepje meiden het heeft over een ‘Try before you die’-list. Alle meiden uit de klas helpen elkaar om de lijst te maken en af te ronden, en de populairste meisjes mogen als eerste. Maar er is één uitzondering: als je binnenkort overlijd dan mag je als eerst. En dan komt er een plan.

[i]Ik ben benieuwd voor er überhaupt animo voor is. De naam Nathalia is eigenlijk de eerste naam die in me op kwam, maar dat vond ik niet bij haar passen, dus is het toch Emily geworden. Graag zou ik ook veel feedback willen.

Liefs, Alaska[/i]

[i]Fijn dat je dit even aangeeft! Ik zal het even proberen uit te leggen. Alle meiden uit de klas helpen elkaar, een voor een. Het is een soort ‘rangorde’ en het populairste meisje mag eerst. Dan helpen ze haar met het opstellen van de lijst en ook met het uitvoeren hiervan. Ze gaan alle meiden af, de minst populairste komen als laatste. Ik hoop dat het idee je een beetje aanstaat.

Liefs, A.[/i]

Ik volg, het lijkt me een leuk verhaal :slightly_smiling_face:

Count me in!

Bedankt meiden, dit motiveert me echt! Nu moet er nog even een verhaal op papier komen :wink: Je kunt denk ik van de week het eerste stukje verwachten.

Liefs, A.

Klinkt wel spannend!

Lijkt me een superverhaal! Het voelt al een beetje spannend aan, vind ik. :flushed:
Ik ga dit volgen, ben benieuwd!

Oeh, klinkt leuk en vooral spannend!
Ik volg iig!

Klinkt leuk! Hoe vaak ga je schrijven & ik volg ook :bowing_man:

[i]Haha, dankje. Ik ga 1 keer per week wat posten op girlscene.

Liefs, A.[/i]

Ahw jammer haha!

Ik volg

Komt het stukje nog?? :grinning:

qohohoo ik volg

Het duurt wel heel lang

Volgens mij is ze op vakantie