[verhaal]The stupid life of a high scool teenager

ik heb een klein stukje geschreven :blush: comment please!

Shit!
Ik kneep mijn vinger bijeen waardoor er nog meer bloed uitstroomde.
Panisch voor bloed als ik was stopte ik mijn vinger in mijn mond en zoog erop. Terwijl de ietwat zure smaak van bloed mijn mond vulde keek ik de wachtkamer rond. Behalve een verlegen vrouw ,die schichtig om zich heen keek, was er niemand. De receptioniste tikte ritmisch met haar pen op haar bureau terwijl ze verveeld de pennen in haar pennenbakje ronddraaide. Ik raapte de gevallen paperclip op en veegde snel de kleine druppel bloed weg. Vluchtig keek ik naar de zenuwachtige vrouw maar ze had mijn intelligente actie,om mijn vinger aan de paperclip te prikken, niet opgemerkt. Na 5 minuten , voor mijn gevoel had het een eeuwigheid geduurd , ging de deur open. Een breedgeschouderde man met een opvallend scheve neus kwam de wachtkamer uit. Hij keek me vreemd aan, alsof ik hier niet hoorde, en liep toen naar de deur. Na een gedwongen “Goedemorgen” , die nog lang door de voorheen stille wachtkamer schalde, opende hij de deur en verdween hij naar buiten. Niemand vond het nodig om te antwoorden. Na enkele minuten werd de zenuwachtige vrouw geroepen,ze bleek Lydia Koolhoven heten. Met haar lichtblauwe tasje, die ontzettend bij haar roze ietwat verkleurde jas vloekte, dicht tegen zich aangedrukt schuifelde ze de dokterskamer in. Voorzichtig begon ik mee te tikken met de receptioniste. Ze keek me boos aan en staakte haar getik. Quasi geïrriteerd begon ze de papieren op haar bureau te ordenen. Waarom ben ik hier? Waarom ben ik niet verstandiger geweest? Ik had beter moeten weten,maar vanaf het moment dat ik hem zag was ik als betoverd geweest. Zijn bruine haar,ijsblauwe ogen en stralende lach…Ik schudde met mijn hoofd,ik had mezelf immers beloofd niet meer aan hem te denken " Rosa Broekhof" Ik kreeg het plots heel warm en begon hevig te zweten. Opeens was ik niet zo zeker meer van mijn zaak. Wat zou de doktel wel niet zeggen? Misschien zou hij me keihard in me gezicht uitlachen,of nog erger,mijn ouders opbellen!

up!

Beetje standaard onderwerp/titel, en vind het ook saai geschreven.
Veel spelfouten, ook.

me vinger, me mond enz. leest niet echt lekker…
en inderdaad ook een beetje standaard verhaal

je weet niet eens waar het verhaal over gaat :zipper_mouth_face: dxe titel is tijdelijk kon zo snel niks anders verzinnen :wink:

spelfouten?:face_with_raised_eyebrow:

toch bedankt voor je reactie :wink:

dat “me” doe ik al tijd xD
ik heb het ff verandert,bedankt voor je reactie :slightly_smiling_face:

ik wil wel weten wat er aan de hand is. :slightly_smiling_face:

Bloed smaakt niet zuur… :slightly_smiling_face: Maar… go on :slightly_smiling_face:

ow ik wil de titel veranderen maar ik weet niet hoe :blush:
maarja hier nog een stukje xp:

Opeens werd alles me teveel. Ik sprong op en rende naar buiten (vreemd nagekeken door de receptioniste). Als een gek sleurde ik mijn fiets uit het rek en reed weg. Pas toen ik bijna thuis was besefte ik hoe idioot ik had gereageerd. Tuurlijk zou de dokter me niet hebben uitgelachen! Ik kon mezelf wel voor mijn hoofd slaan dat ik weg was gerend, wat zou de dokter nu wel van me denken!En wat moest ik nu? Terug gaan kon echt niet meer,maar ik moest me toch laten testen!

Chagrijnig stapte ik de keuken in. Mijn moeder werkte elke dag tot 7 uur dus ik moest mijn eigen avondeten klaarmaken. Ik hing mijn jas op,schopte mijn schoenen uit en plofte op de bank. Een kwartiertje zapte ik wezenloos alle zenders langs,todat ik bemerkte dat het al half 7 was. Ik stond op,liep naar het aanrecht en maakte wat macaroni ham kaas klaar. Ik at aan de keukentafel terwijl ik mijn huiswerk maakten. Om kwart over 7 kwam mijn moeder thuis,chagrijnig zoals altijd. Meteen maakten ze een boel heisa over mijn schoenen(de ene lag voor de deur de ander naast de bank) en over het feit  dat ik de afwas nog niet had gedaan. Gehoorzaam ruimde ik mijn schoenen op en deed de afwas. Ik wist allang dat er tegen ingaan op een enorme ruzie uit zal lopen,die tot gevolgen had dat mijn zakgeld wéér een maand zou worden ingehouden.

upje xp

up

up

[i]Oh sorry van die spelfouten, was waarschijnlijk aan wat anders van verhaal aan het denken. Staan geen in hoor :wink:!

verder is het nog altijd niet mijn genre, maar echt slecht is het niet!
Upje.[/i]

nieuwe lezeres :grinning:
Ik snap het nog niet helemaal, maar dat komt nog wel denk ik?

Xx

Verdeer

scool? omgosh xD