Verhaal: The boy you know you can't have...

*Heey, dit is mijn eerste verhaal, ik weet niet of het goed is en ik heb nog niet zo veel ervaring met schrijven. Echt bedankt als je dit leest! Het betekend veel voor mij! Laat een reactie achter!

~Sofie x~ *

Hoofdstuk 1

Vandaag is het weer school. De kerst vakantie is net voorbij en school begint weer vandaag. Ik ben Sophie, ik ben vijftien jaar. Kreunend word ik wakker van mijn wekker. Ik sta op , nog half slapend en loop naar de badkamer. Ik kijk in de spiegel, ik heb bruin bijna stijl haar dat tot de helft van mijn rug komt. Ik heb heldere licht blauwe ogen, ik ben 1.70 en redelijk slank. Ik vind mezelf alles behalve mooi. Op school ben ik niet de populairste maar nu ook weer niet de nerd of zo. Ik hoor meer bij de categorie: degene die wel vrienden heeft maar niemand toch kent. Ik zet de douche aan en stap erin, na een kwartiertje douchen stap ik uit de douche, er loopt een rilling over mijn rug als mijn warme lichaam in contact komt met de koude lucht. Ik sla een handdoek om me heen en loop naar mijn kledingkast. Hmpf,wat ga ik vandaag aandoen? Ik hou het vrij simpel, een skinny jeans met een oversized grijze Superdry pul en korte grijze Uggs. Ik kam mijn haren en stap mijn kamer uit.

In de gang loop ik mijn broer Nate tegen het lijf. Mijn broer is twee jaar jonger als mij, 13 dus , maar hij is veel groter als mij! Al bijna 1.80m ! Hij heeft duidelijk een ochtend humeur dus ik laat hem maar gerust. Als ik in de keuken kom zie ik mijn moeder zitten “Hey lieverd” zegt ze opgewekt. "Hey mama " zeg ik en geef haar een kus. Ik kijk op mijn iPhone en zie dat ik nog maar tien minuten heb! Ik pak een appel en grijp mijn tas. Ik sprint naar deur en roep nog snel naar mijn mama: “Doei mam!” “Dag lieverd! Veel plezier!” Ik trek de deur achter me dicht en denk : plezier? helemaal! *kuch kuch* Ik spring op mijn fiets en sprint naar school, ik woon maar vijf minuutjes van school dus ik zou het moeten halen!

Als ik in de fietsen stalling aankom zie ik HEM daar staan. Thibeau. Hij staat te praten met een paar van zijn vrienden. Thibeau zit in mijn jaar. Hij is de jonge waar je stiekem een crush op hebt maar waarvan je weet dat je hem nooit zult krijgen. Hij is groot, gespierd, hij heeft kort zwart haar in een scheve kuif en suuuuper blauwe ogen (de blauwste die ik ooit gezien heb!) . Hij is echt super populair! Hij is samen meet Caithlynn (een van de super populaire meisjes ofcours!) Aah ja, bijna vergen, ik ben hopeloos verliefd op hem… Ik heb nog nooit echt met hem gesproken. Hij heeft nog nooit echt naar mij gekeken denk ik , buiten misschien een keer , ik was met amber (mijn beste vriendin) in het stad en we waren aan het wachten op de bus , toen ze zei dat hij naar mij aan het kijken was , maar dat geloof ik niet eigenlijk. De paar keer dat ik oogcontact met hem heb gemaakt sloeg mijn hard op hol! Ik zet mijn fiets op slot en loop voorbij hem , en vang even zijn blik. Zijn blauwe ogen laten mijn hart op hol slaan en ik kijk snel weg .

Ik loop naar mijn klas en ik zie mijn vriendin Britt zitten. Britt is klein, heeft lang stijl haar en blauwe ogen. Ik ga naast haar zitten aan het raam. “hey” begroet ze me "Haay " zeg ik glimlachend terug . Net op dat moment komt de leerkracht binnen. We hebben nu Geschiedenis . Saaai!! Ik kijk afgeleid uit het raam . Ik zie Thibeau daar nog steeds staan bij de fietsen stalling. Ik kijk een tijdje naar hem als zijn ogen opeens de mijne zien. Ik wil weg kijken maar het lukt me niet. Hij houd mijn blik een tijdje vast en mijn hart slaat op hol! Dan opeens glimlacht hij . Fudge! Zijn glimlach is betoverend! Ik krijg er slappe knieën van. Ik glimlach verlegen terug en kijk blozend weg . Als ik terug kijk staat hij nog steeds naar me te kijken met diezelfde glimlach. "Sofie! Opletten! " roept de leerkracht luid. "Sorry " stamel ik nog steeds in shock. Hij glimlachte naar me!! Oh My fudge hij glimlachte echt naar mij! Zou hij… Nee! dat kan niet ! Wat zou zo iemand als HEM in iemand als MIJ zien! Juist ja! Niks dus!

De rest van de dag gaat traag voorbij, het enige waar ik aan kan denken is aan hem. Als ik na het laatste lesuur naar de fietsenstalling loop zie ik Thibeau met zijn vrienden tegen een muurtje staan . Als ik voorbij loop zie ik hem en naar mij kijken, maar meteen daarna kijkt hij weer weg. Terwijl ik richting mijn fiets loop voel ik ogen in mijn rug branden. Als ik bij mijn fiets kom draai ik me om en ontmoet ik zijn ogen. Hij glimlacht naar me en ik glimlach terug. Ietsje meer zelfverzekerd dan deze morgen. Het leek of hij aan stalten richting mij wou maken toen Caithlynn opeens zijn naam riep. Hij kijkt nog even naar mij voor hij zijn gezicht draait naar Caithlynn die hem vol op de mond kust. Hij twijfelt even maar beantwoord dan de kus en slaat zijn armen om haar middel. Jaloers kijk ik weg en spring op mijn fiets. Ik fiets naar huis met een krop in mijn keel. Wat dacht ik ook ! Dat hij mij zag zitten! Hij is super populair en heeft een vriendin die duizend keer mooier is als mij! Wat zou hij ooit in mij zien! Als ik thuis kon loop ik naar mijn kamer en zit de rest van de avond achter de televisie.

  • Dankje om mijn verhaal te lezen!

Love ya all!

~Sofie x~*

Je verhaal is leuk, maar wel een beetje veel foutjes. (Kan eraan liggen omdat je snel typt, heb ik ook wel eens.)
Je zegt wel dat je niet goede ervaring hebt met het schrijven van verhalen, toch vind ik het best goed.
Misschien laat je je personage iets te veel nadenken in zichzelf. Zoals: ‘‘Hmpf, wat ga ik vandaag aandoen?’’ Nu lijkt het alsof ze echt in haarzelf denkt.
Oh, en misschien een beetje veel details.

Sorry, ik ben soms echt heel kritisch. Ik zou graag het volgende stuk willen lezen, want ik ben erg benieuwd hoe het verder gaat.

Leuk! Misschien alleen wat alinea’s invoegen.
Dit + de tips van DreamCatcher en het is super!

Ik heb er wat foutjes uit gehaald. Hopelijk begrijp je het een beetje.

Dankje voor jullie tips! Ik heb het een beetje aangepast, en ja er wat foutjes :cold_sweat:

Jullie zijn kritisch omg xd, maarja ik volg (:

Nu is het wat makkelijker te lezen, met die alinea’s.
@livelaughlove: Wij proberen alleen maar te helpen… :slightly_smiling_face:

Ik ben het eens met de anderen boven mij,
Het is een goed verhaal maar soms lijkt het op een in een dagboek geschreven verhaal, niks mis mee absoluut niet. Maar suppeerr kan inderdaad niet.

Ik ben benieuwd naar het volgende stukje want het is wel een leuk verhaal!

Btw, ik weet nu al dat ze sowieso bij elkaar gaan komen ergens in het verhaal.

heey ik vind het ook heel leuk maar superr kan inderdaad niet…En het is niet als mij maar dan mij… Sorry ben nogal kritisch , het is wel een goed verhaal hoor allen is er wat mis met de grammatica/spelling…
Ik ben nogal een Pietje Precies…
Maar…Ik volg het verhaal wel echt spannend!!