(verhaal) Maury's kwebbelend plassertje

(gebasseerd op The Host)
Uitleg: Het is 24 oktober 2095. De aliens hebben Aarde aangevallen en de mensen proberen te overleven. Maar het zijn geen normale aliens, het zijn namelijk zielen die lichaamsdelen van mensen kunnen overnemen. Niet hele lichamen, maar lichaamsdelen. De aliens uit je lichaam krijgen is niet mogelijk, om te overleven worden de mensen waar een alien in zit vermoord, waardoor de alien ermee dood gaat.

Verhaal: Maury ligt naakt in bed en staart naar onder, waar een tweetal pikzwarte ogen op haar plassertje gevestigd zijn. ‘Ga uit mijn kut!’ schreeuwt Maury die opstaat en een scherp potlood van haar bureau pakt die ze bij haar plassertje houdt. ‘Ik ga niet weg, Maury. Dus beter hou je geheim dat ik hier zit anders gaan wij beiden dood’ zei de alien in Maury’s plassertje. ‘Waarom… waarom ik?’ snikt Maury die neer valt op de grond. ‘Ik ben een ziel, ik weet alles. Ik weet dat jij slim genoeg bent om mij geheim te houden.’ zegt de alien. ‘Oke dan, hoe heet je?’ zegt Maury. ‘Je mag me Rebecca noemen…’ antwoord de alien. Op dat moment wordt de slaapkamerdeur geopend…

Verder? x

wat

geil
een pratend ‘plassertje’ dat rebecca heet

hahahhah ikhuil ga door pls

is dit porno?

ga uit mijn kut :frowning_face:(((((((((((((((((((((((((((

Ik kots

PLS GA VERDER

hahahaha lijkt op The Host, maar dan met een seksueel tintje eraan

Wel interessant om te weten dat we in 2095 ook een pielie hebben

Erotische fanfic?

jaa dacht ik dus ook
maar daar boven staat
gebaseerd op de host

Wij als het goed is niet. Girlscene enzo. (:

hahaha oeps overheen gelezen. Het onderste is ook veel interessanter

beste maakt iemand een twilight verhaal met zoiets erin haha :’)
ik moest echt lachen

hier tweede deel! x

De vriend van Maury kwam de slaapkamer binnen gelopen. ‘Maury tegen wie praatte je?’ vroeg hij nieuwsgierig. ‘Dylano waar heb jij het over? Ik praatte tegen niemand!’ zei Maury snel terwijl ze der hand voor der plassertje hield. Dylano trok haar hand weg en zag dat er een alien erin zit. ‘Omg jij ookal!’ zei hij. Hij trok zijn eigen broek omlaag en liet de alien zien die in zijn piemeltje zat. ‘Hallo ik ben Pjer’ zei de alien in de piemel van Dylano.

verder? x

Maar Maury is toch een meisje? Aangezien ze de Aliën beveelt uit dr kut te gaan…
Maar ze heeft ook een plassertje?

haha wat

HOI PJER!

HAHAHAHAHHAHAHAH IK HUIL AJHSKJH