{VERHAAL} Lusten&Lasten

M’n eerste verhaal dus ik moet even kijken of het wat word. Tips zijn altijd welkom :wink:[/

Ze was perfect. Ze wist het zeker. Van af dag éen toen ze kon beseffen en onthouden wist ze het. Ze was sowieso perfect. Georgina Sofia van der Hills draaide nog een keer een rondje voor de spiegel in haar belachelijke grote walk-in-closet. “En?” vroeg ze poeslief. Túurlijk wist ze het antwoord al: perfect -hoe kan het ook anders?-. We zouden dit met een hand op ons hart absoluut arrogantie kunnen noemen maar Georgina noemde het liever zelfzekerd. “En” vroeg ze nog een keer. Ze gooide haar prachtige gestijlde donkerbruine haar over haar schouder.
“Het staat je perfect.” Er klonk een zachte zucht door de kamer. Georgina glimlachte, precies het antwoord wat ze verwachtte. En hoorde te krijgen natuurlijk. “Denk je dat ik het moet houden?”
Bella keek geërgerd op. Nee, gooi het maar weg, ook al staat het fantastic.
Maar ze hield zich in. Om twee redenen. Want het jurkje stond ook ongelofelijk perfect bij Georgina. Net als haar andere jurkjes trouwens. En natuurlijk de rest van haar garderobe.
Het komt er gewoon op neer ALLES perfect stond bij Georgina. Bella voelde daarom ook afgunst voor haar vriendin daarom. En de andere reden? Het populairste meisje van de school, de buurt, de stad beledigen stond synoniem voor… een schandelijk schandaal. Met het vervolg dat je letterlijk niemand meer bent.
Om rillingen van te krijgen toch? Bella glimlacht.
“Natuurlijk moet je het houden het staat fantastisch." Ze liep naar Georgina toe.
“Absoluut fantastisch” fluisterde ze. “Dank je” werd er terug gefluisterd.
Want ach, sommige meisjes waren eenmaal perfect. En Georgina was een van die meisjes. De jongen deden alles om zelf kort gesprekje met haar te krijgen en de meisjes hebben er alles voor over om zelf een beetje op haar te lijken. Kan iemand even een fanclub oprichten?
En kan er even gebraakt worden?

Verder gaan hoor, ben benieuwd wat er nog meer gaat komen :wink:

verder??

verder