[Verhaal] Confused. [16+]

Hallo lieve mensen.

Ongeveer vijf jaar geleden ben ik aan een verhaal begonnen. Ik heb hiervan al heel veel geschreven, maar heb hem nooit helemaal afgemaakt door verschillende omstandigheden.
Inmiddels heb ik besloten om aan mijn toekomst te willen werken en zit ik weer op school… Ik ben al 24, dus dit was een grote stap voor mij! Tot nu toe vind ik mijn opleiding erg leuk en is alles makkelijk te doen. Toch miste ik iets… mijn verhaal heb ik nooit helemaal kunnen afmaken en ik denk dat het daar nu onderhand wel tijd voor is geworden.
Ik ga dus opnieuw mijn verhaal hier plaatsen in de hoop dat er mensen zijn die het willen lezen en mij tips / kritiek willen geven.

Ik heb dit verhaal 16+ gemaakt, omdat er af en toe seksueel getinte taal in voorkomt. Het is niet de bedoeling dat ik uitgebreid seksscènes ga beschrijven (maar wie weet verander ik nog van gedachten), dus als je onder de zestien bent en je bent nieuwsgierig, voel je dan niet aangesproken en lees gerust mijn verhaal.

***

CONFUSED. 16+

De vijfentwintigjarige Kyle is al meer dan vier jaar samen met Jaylinn. Hij is dolgelukkig met haar, totdat zij ineens elke vorm van lichamelijk contact afwijst, zonder duidelijke oorzaak. Kyle gaat op zoek naar de bevestiging dat hij wel goed genoeg is en hoopt die te kunnen vinden bij Jaylinns twintigjarige achternichtje en tevens beste vriendin, Evi.
Evi heeft Kyle altijd erg aantrekkelijk gevonden, maar durfde nooit actie te ondernemen aangezien zij de band tussen haar en Jaylinn niet wilde verpesten. Als Kyle zijn verhaal bij haar kwijt moet, probeert ze nog steeds niets te laten merken. Maar hoelang houdt ze dit vol? Is de band tussen haar en haar nichtje sterk genoeg om Kyle te weerstaan, of zwicht ze direct de eerste keer als hij iets te dicht bij haar in de buurt komt?

***

***

Kyle

Langzaam streelde ik met mijn vingers door haar lange, zachte, blonde haren. Ze had de hele avond tegen me aan gehangen, waardoor ik van bovenaf goed zicht had op haar borsten. Meestal droeg ze shirtjes die nogal duidelijk lieten zien wat ze in huis had. Op zich had ik daar niet zoveel problemen mee. Als we samen over straat liepen en ze nagekeken werd, was ik gigantisch trots dat ze mijn meisje was. In de loop van de avond begon mijn boxer steeds strakker te zitten en wilde ik dolgraag de kleding van haar lijf rukken. Het werd steeds moeilijker om me in te houden, en ze kon toch niet verwachtten dat dit me niets deed?
“Jay, heb je misschien zin om…” fluisterde ik terwijl ik mezelf langzaam naar haar toe boog om een kus op haar haren te drukken. Helaas verliep dat niet zoals ik van te voren bedacht had. Ze deinsde bij me vandaan en keek me fel aan.
“Jij denkt ook alleen maar daaraan hé?” siste ze. “We zitten een avondje samen op de bank om een leuke film te kijken en jij wilt weer gelijk alleen maar neuken!”
Mijn mond viel open van verbazing. Ik? Gelijk neuken? Ik had haar al drie maanden niet op die manier aan mogen raken, terwijl we toch al vier jaar samen waren en zij degene was die mij toentertijd verleidde. Zij wilde niet wachten tot we een relatie hadden. Tijdens onze eerste stapavond samen, had ze me namelijk bereden midden in het café. Ze bekende later dat ze expres, onder haar korte rokje, geen slipje had aangetrokken. Zonder dat iemand het doorhad, kon ze zo doen waar ze altijd al van gedroomd had. Ik had er geen problemen mee dat ze dit deed, want ik had ook zo mijn gevoelens en verlangens. Nu nog steeds trouwens, net als elke gezonde jongen van vijfentwintig. Ik was altijd wel in voor een avontuurtje, al kon ik mezelf prima beheersen als ik een vriendin had. Anderen waren dan voor mij verleden tijd.
Ze was ondertussen ruw opgestaan, bijna over het houten bijzettafeltje gestruikeld, en vervolgens achteruit naar het raam geschuifeld. Ze verloor me geen moment uit het oog, waarschijnlijk bang dat ik haar op een of andere manier zou bespringen of zoiets. Mijn vermoedens werden direct bevestigd, ze was zo bang dat ze zichzelf bijna achter het bordeauxrode, fluwelen gordijn verstopte.
Hoewel ik haar graag zou bespringen, wist ik mezelf toch in te houden. Het leek me niet gepast op dit moment en ik zou op die manier alleen maar minder voor elkaar kunnen krijgen. Al vroeg ik mezelf wel af of dat überhaupt mogelijk was.
Ik stond op, liep met grote passen op haar af en bleef vlak voor haar staan. Haar blauwe ogen werden steeds groter en de angst stond erin. Ze klemde haar handen stevig om het gordijn, als een klein kindje dat bang was om haar moeder kwijt te raken.
Met mijn rechterhand streek ik voorzichtig een blonde pluk krullend haar uit haar gezicht en keek haar even aan. “Dan niet, schoonheid,” zei ik kalm. Ik verbaasde me erover hoe kalm en rustig ik tegen haar praatte, terwijl ik van binnen kookte van woede. Ze had me zojuist als een hondje behandeld en daar hield ik totaal niet van. Niemand commandeerde mij of ging tegen mij tekeer, anders kon ik heel vervelend worden.
Mijn ogen gleden even over haar lichaam, ze had een laag uitgesneden, kort, zwart jurkje aan. Het stond werkelijk prachtig bij haar blonde haren, ze was beeldschoon. Maar hoelang ik het nog vol ging houden, was zelfs voor mij een raadsel. Ik hield van haar, iets wat ik al meer dan vier jaar deed en wat ook niet zomaar zou stoppen, alleen maakte ze het me erg moeilijk op deze manier. Vreemdgaan was niets voor mij, maar als iemand anders me zou proberen te verleiden, zou ik misschien toch al snel om zijn en er volledig in meegaan.
Ik draaide me langzaam om en slofte richting de openstaande deur. De deur die ze vaak had dichtgegooid als ze me zat was, als ik niet deed wat ze wilde. De deur die onder de krassen en vlekken zat omdat ik hem net op tijd dichtgetrokken had als ze weer eens kwaad was.
“Waar ga je heen, Kyle?!” bromde ze terwijl ze achter me aan kwam en mijn arm vastpakte. Ik rukte me zonder moeite los en keek haar even emotieloos aan. Daarna schudde ik mijn hoofd en verliet de kamer. Naarmate ik verder naar beneden liep, werd haar gesnik steeds zachter, tot ik de voordeur achter me dichttrok en het drukke stadsleven zich voor mijn ogen afspeelde.

***

Aaah yes! :upside_down_face: Ik heb dit verhaal een tijdje gevolgd en ik vond het echt heel leuk, dus ik ga het zeker weer lezen. Super leuk dat je het opnieuw gaat plaatsen!

Lief van je! Dankjewel :grinning:

***

Evi

Ik liet mijn badjas langzaam van mijn schouders zakken en stapte voorzichtig in het warme bad. Eenmaal in het sop zakte ik onderuit, legde mijn hoofd op de badrand en sloot mijn ogen. Met de muziek zachtjes aan en het raam op een kiertje, dacht ik na over de dingen die me bezig hielden. Mijn familie, vrienden, maar vooral school. De vakantie was voorbij en de eerste weken zaten er alweer op.
Toen ik net diep in gedachten was, ging de bel. Zuchtend duwde ik mezelf omhoog, trok mijn badjas aan en stoof met twee treden tegelijk de trap af. Welke gek kwam er nou nog langs op dit tijdstip?
Snel ontgrendelde ik de deur en deed hem voorzichtig een klein stukje open, met moeite gluurde ik door het kiertje dat ontstaan was. Ik was nogal bang na alle enge verhalen die op tv voorbij kwamen, waardoor ik niet meer zo zelfverzekerd kon zijn als vroeger en altijd op mijn hoede was.
“Eef, mag ik alsjeblieft binnenkomen?” Door de luide snikken tussendoor, kon ik niet helemaal horen wie er nou daadwerkelijk voor mijn deur stond te huilen. Maar voordat ik daar ook echt naar kon vragen, had diegene de deur verder opengeduwd en stond ze al midden in de gang.
Ik deed de deur achter haar dicht en volgde haar naar de woonkamer, waar ze zichzelf al op mijn grijze leren bank had laten zakken.
“Wat is er Jay?” vroeg ik bezorgd, terwijl ik een glaasje water in haar handen duwde en voor haar neerknielde. Vol medelijden keek ik haar aan. Haar mascara zat tot ver onder haar kin en haar ogen waren knalrood. Er moest dus wel iets ergs gebeurd zijn, ze was niet iemand om zomaar te gaan huilen en al helemaal niet om dat in het openbaar te doen.
“Kyle,” snikte ze kort. Een zucht verliet mijn mond en ik beet even op mijn lip. Telkens als ik iets over hem hoorde, wat voor Jaylinn niet positief was, kreeg ik een sprankje hoop. Ondanks dat hij vijf jaar ouder was, had ik hem altijd bijzonder knap gevonden. Zijn houding, zijn woorden, zijn lach… het deed iets met me.
“Wat is er met Kyle?” Langzaam wreef ik met mijn hand over haar bovenbeen en keek haar begripvol aan. Ik wilde haar graag gelukkig zien, maar of ze dat echt met hem zou worden… Al dacht ik dat misschien wel omdat ik mezelf veel liever met hem samen zag.
Ik greep naar een doos tissues, die ik standaard op tafel had staan en veegde zorgzaam haar uitgelopen mascara van haar gezicht.
Al snel werd me duidelijk dat ze al een tijdje geen seks met hem wilde en hij was weggegaan. Die arme jongen voelde zich natuurlijk enorm afgewezen. En welke idioot wilde er nou geen seks met hem? Ik had het wel geweten als ik de keuze had.
Hij had kort, blond haar, wat meestal alle kanten op stond. Zijn bruine ogen waren om in te verdrinken, zijn baardje was enorm opwindend en dan had ik het nog niet eens over zijn goddelijke lichaam. Hij was een en al spier, maar trainde daar dan ook hard voor en had zelfs zijn opleiding daarop afgestemd.
Het was echt niet mijn bedoeling om Jaylinn naar huis te sturen, maar het was ondertussen al half elf en ik moest morgen gewoon weer om half acht opstaan. Toen ze wat gekalmeerd was, had ik haar dan ook verteld dat ik mijn bed op ging zoeken, maar dat ze best mocht blijven als ze wilde.
Ze schudde haar hoofd en stond erg langzaam op. Ze sjokte naar de deur en opende hem alsof haar ergste nachtmerrie erachter stond te wachten.
“Als hij echt om je geeft, dan wacht hij op je! Geef hem wat tijd, hij komt wel terug!” had ik haar nageroepen toen ik haar uitzwaaide vanuit mijn badkamerraam.
Het water was inmiddels behoorlijk afgekoeld, dus trok ik de stop eruit met als gevolg dat het water snel zakte. Niet veel later kwam het slurpende geluid en spoelde ook het laatste beetje water weg.
Nadat ik me had gehuld in een kanten string met strak topje en in bed was gestapt, dacht ik nog een tijdje na. Ik wilde mezelf inhouden, maar het was zo ontzettend moeilijk en waarschijnlijk zou er toch niemand achterkomen. Dus pakte ik mijn mobiel van het nachtkastje en sms’te ik Kyle. ‘Als je wilt praten, ben je altijd welkom. Kus, Evi.’
Tevreden sloot ik mijn ogen, ondanks dat het heel fout was wat ik zojuist gedaan had. Ik had het vriendje van mijn achternicht ge-sms’t dat ik er voor hem was. Mijn achternicht, en beste vriendin…

***

Ahhh ik weet nog dat je een jaar of 5 geleden actief was op binnen dit board! Toen was ik ook nog actief aan het RPG’en :wink:

Je kan nog altijd goed schrijven, ik ga volgen!

Leuk dat je dit verhaal toch opnieuw hebt opgepakt! Heb het al eens eerder gelezen en vond (en vind nu nog steeds) dat je een erg fijne schrijfstijl hebt. Ben benieuwd naar de rest! :relieved:

Mijn excuses voor mijn late reactie, ik ga het hopelijk een beetje goedmaken met twee stukjes! :slightly_smiling_face:

***

Kyle

Toen ik net mijn vijfde biertje besteld had, voelde ik mijn telefoon trillen in de zak van mijn spijkerbroek. Ik graaide hem eruit en moest veel moeite doen om hem van de vergrendeling te krijgen, die ingewikkelde methodes tegenwoordig…
Het was een sms’je, zo vlug mogelijk las ik het door. “Evi,” mompelde ik hardop. “Evi… Evi…” Ik trommelde met mijn handen op de houten bar en dacht na. Het duurde even voordat ik haar kon plaatsen, maar na een tijdje wist ik het weer. Hoe kon ik haar nou vergeten? Ze was de beste vriendin van Jaylinn en ze vertelde regelmatig over haar. Ach, ik kon nu makkelijk de alcohol de schuld geven, als ik nuchter was had ik het natuurlijk direct geweten.
Maar waarom sms’te ze mij nu ineens? Het enige wat ik kon bedenken, was dat Jaylinn weer naar haar toe was gegaan om mij in zwart daglicht te zetten en te doen alsof alles mijn schuld was. Walgelijk. Zij wilde geen seks en was de oorzaak van het feit dat ik me nu klem zoop om een beetje rustiger te worden.
Ik goot mijn biertje achterover en stond wild op. De barkruk schoot onder me vandaan en klapte, drie meter achter me, tegen de stenen muur. Oeps. Ik deed net of ik niets gezien had, trok met mijn rechterhand mijn shirt recht en wandelde onschuldig richting de uitgang van het café. Buiten bekeek ik mezelf even kort in de weerspiegeling van de ruit en bracht mijn haren een beetje in model met behulp van mijn vingers.
Nadat ik tien minuten lang door de straten van de stad geslenterd had, zag ik het huis van Evi in de verte opdoemen. De kerkklok sloeg elf keer en het leek of de meeste mensen al op bed lagen. Af en toe kwam er een auto voorbij, maar fietsers of voetgangers waren nergens te bekennen. Misschien niet zo gek, op een zondagavond.
Ik hoopte van harte dat ik Evi nu niet wakker zou maken, maar ze had nou eenmaal zelf laten weten dat ik altijd welkom was, of zoiets. Vlug drukte ik op de bel en leunde tegen de deurpost om te voorkomen dat ik zou omvallen. Ik had waarschijnlijk toch iets teveel bier in een korte tijd naar binnen gegoten.
Het duurde even voor ze de deur opendeed, en de manier waarop ze dat deed was ook niet helemaal wat ik verwacht had. “Oh sorry, stoor ik?” verontschuldigde ik mezelf. Direct had ze mijn aandacht en mijn ogen gleden zo onopvallend mogelijk over haar lichaam.
Ze schudde haar hoofd en draaide zich om, waarna ze rustig voor me uit liep. Ik hield mijn adem in en beet op mijn lip, daarna volgde ik haar. Ze had niet bepaald de moeite genomen om iets aan te trekken wat haar lichaam zou bedekken, al kon ik niet ontkennen dat dit zwarte setje haar prachtig stond.
Vlug trok ik mijn shirt iets naar beneden, om de groeiende bobbel in mijn jeans te verbergen. Wat zou ze wel niet denken als ze dit zou zien? Het was toch te gek voor woorden, direct een stijve krijgen door alleen maar naar een halfnaakte vrouw te kijken?
“Als je wilt dat ik ga, moet je het zeggen, hoor,” mompelde ik ongemakkelijk. “Geen probleem.” Natuurlijk zou ik het jammer vinden als ze me weg zou sturen, maar ik vond het erg asociaal om te doen alsof er niets aan de hand was. Het was niet bepaald zo dat er elke dag een vrouw in haar lingerie de deur voor me opendeed.
Opnieuw schudde ze haar hoofd en haalde haar elastiekje uit haar haren, haar zwarte lokken vielen ver over haar schouders. De laatste keer dat ik haar zag, droeg ze behoorlijk zware make-up, maar eigenlijk hield ik hier meer van. Puur natuur en ze kon het zeker hebben.
Ik nam plaats op de bank en concentreerde me op mijn grote vriend. Ga weg, alsjeblieft. Ik ademde diep in en uit, in de hoop dat het zou helpen.
Evi kwam uit de keuken met twee biertjes en bukte voorover om er eentje voor me op tafel te kunnen zetten. Zo had ik natuurlijk nog beter zicht op haar goedgevormde achterste. Het in bedwang houden van mijn maatje was dus mooi mislukt.
Omdat ik hier alleen maar was om met haar te praten, verbood ik mezelf om ergens anders aan te denken. Helaas kostte het me veel meer moeite dan ik van tevoren had kunnen bedenken.

***

***

Evi

Ik had vaak van dit moment gedroomd, maar nu het eindelijk echt gebeurde, leek ik er niet zo blij meer mee te zijn. Ik voelde me ongemakkelijk en vooral schuldig tegenover Jaylinn.
Kyle lag op zijn rug naast me, met zijn armen gespreid en zijn mond wagenwijd open, waar een oorverdovend geluid uitkwam. Dit was dus niet helemaal hoe ik het mezelf had voorgesteld. Niet sexy en lief, maar luidruchtig als een losgeslagen zeemonster. Ook mijn dekbed had hij zichzelf toegeëigend en ik moest het doen met een klein miezerig puntje.
“Je snurkt,” zuchtte ik geïrriteerd terwijl ik een harde ruk aan het dekbed gaf en met mijn rug naar hem toe ging liggen. Er kwam geen duidelijk antwoord, alleen een ‘hmm’. Hij draaide zich om en ging rustig verder met het omzagen van de boom waar hij zojuist aan begonnen was.
Ik wierp vluchtig een blik op mijn wekker, half tien alweer… Mijn eerste les was dus al een uur bezig. Toch haastte ik me niet en bleef ik liggen, ik had hooguit een uurtje geslapen door het gezelschap van deze meneer naast me en was dus doodmoe. En buiten dat… ik kon hem toch ook niet zomaar wakker maken en wegsturen? ‘Ja Kyle, je moet oppleuren want ik moet naar school.’ Ik zag het al helemaal voor me, zoiets kon ik toch niet echt doen? Alhoewel… een briefje neerleggen zou hij vast geen probleem vinden.
Kreunend kwam ik overeind, rekte me uit en zwaaide mijn benen over de rand van mijn krakende bed. Vlug wisselde ik mijn topje om voor een bh en trok daar een felblauw met zwart jurkje overheen. Het brede lint rond mijn taille knoopte ik vast aan de achterkant en schoot in mijn zwarte ballerina’s. Ik zocht wat grote oorbellen en om mijn polsen schoof ik een paar zilveren armbanden.
Toen ik me omdraaide om nog even naar Kyle te kijken, schrok ik me wezenloos. Breed grijnzend lag hij daar, terwijl hij goedkeurend knikte. “Ziet er goed uit, lekkertje!”
“W-wat… H-h-hoelang lig je daar al zo te kijken?!” stamelde ik lichtelijk geërgerd. Wie gaf hem het recht om mij te bespieden als ik me aan het omkleden was. Al had ik natuurlijk naar de badkamer kunnen gaan om me om te kleden… Het was ook wel een beetje mijn eigen schuld, maar dat ging ik echt niet toegeven.
“Lang genoeg om gezien te hebben hoe je er zonder kleding uitziet.” Had hij serieus álles kunnen zien? Wat gênant! De grijns op zijn gezicht werd alleen maar groter, maar veranderde volledig na een paar minuten. “Hebben wij trouwens…? Ik kan het me niet meer herinneren.” Hij klonk ineens heel serieus.
Mijn wenkbrauwen schoten omhoog en ik keek hem vragend aan. “Hebben wij wat?” Ik wist waarschijnlijk wel wat hij bedoelde, maar ik vond het behoorlijk schattig om te zien hoe hij ineens van stoere kerel was veranderd in een verlegen jongetje, die zocht naar de juiste woorden.
“Of we seks hebben gehad,” mompelde hij vervolgens, bijna onverstaanbaar. Hij slikte zijn woorden half in en plukte zenuwachtig aan het dekbed.
Beduusd, en een tikkeltje ongemakkelijk, schudde ik mijn hoofd.
Hij zuchtte opgelucht en de uitdrukking op zijn gezicht was direct veel minder gespannen. “Gelukkig…”
Die kwam pijnlijk hard aan, alsof iemand een groot, geribbeld mes, stukje voor stukje, dieper in mijn hart stak. Ik draaide mijn hoofd van hem weg en beet op mijn lip. Gelukkig? Het was wel duidelijk hoe dankbaar hij was dat ik hem, naast mij, in mijn bed had laten slapen.

***

***

Kyle

Waarom zei ik nou altijd stomme dingen tegen leuke meisjes? Het was helemaal mijn bedoeling niet om haar boos te maken, of haar überhaupt pijn te doen. Misschien waren het de zenuwen? Ik wist het niet, het was me alleen wel volledig duidelijk dat ze flink pissig was. Ze had me geen blik meer waardig gegund en verdween zonder iets te zeggen de kamer uit. Ongeveer een kwartiertje daarna ging de voordeur met een harde klap dicht en heerste er een doodse stilte.
Mijn ogen gleden over de vele foto’s op de donkergrijze muur tegenover me. Foto’s van Evi, alleen of met haar vrienden of familie. Op sommige ervan stond Jaylinn.
Met een diepe zucht gooide ik het dekbed aan de kant en stond op. Mijn boxer zat aan mijn lichaam geplakt en ik voelde me verschrikkelijk smerig. Een combinatie van teveel bier, geen deodorant en geen tandenborstel. Ze zou er vast geen probleem mee hebben als ik even een douche zou nemen. Zo had ik direct de tijd om na te denken over wat er allemaal gebeurde en hoe het nu verder moest.
Na een korte, warme douche en twee croissantjes -die ze speciaal voor me had klaargemaakt-, keek ik rond in de stille woonkamer. De crèmekleurige en zwarte muren waren echt iets voor Evi, en de donkergrijze meubels maakten het geheel af. Af en toe zat er wat kleur in verwerkt, maar niet zoveel dat het storend was.
Ik had nu eigenlijk genoeg tijd om uitgebreid haar huis te doorzoeken. Hier hoefde ik niet bang te zijn dat ik werd betrapt door haar ouders of vervelende broers of zusjes. Al vond ik het wel sneu dat ze hier helemaal alleen woonde. Zelf leek ze er helemaal geen probleem mee te hebben, maar ik zou af en toe best wat gezelschap kunnen gebruiken.
Waarom ze hier helemaal alleen woonde, wist ik niet precies meer. Jaylinn had het me wel eens uitgelegd, maar ik was het gewoon vergeten.
Ik was erg benieuwd naar alles wat haar bezig hield, maar toch besloot ik van haar spullen af te blijven en trok mijn schoenen aan. Evi kon het vast niet waarderen als ik in haar persoonlijke spullen zou rommelen en het was de hoogste tijd om Jaylinn op te zoeken.
Net voordat ik weg wilde gaan viel mijn oog op een briefje die op een houten kastje lag, precies naast de deur. Ga met haar praten, ik weet zeker dat ze gek op je is. Succes! x
Waar moest ik nou weer met haar over praten? Zij wees mij af, niet andersom. Zij moest praten, niet ik. Maar misschien was ze wel ontzettend ongerust en had ze in paniek iedereen opgebeld, mijn mobiel had ik uitgezet voordat ik bij Evi aanbelde.
Ik draaide het papiertje om en schreef op de achterkant iets voor haar. Bedankt dat je er voor me was, je bent lief. O, en bloedmooi! X Voor een moment twijfelde ik, maar legde toch het briefje neer. Daarna stapte ik de deur uit en trok hem goed achter me dicht.
Vol goede moed liep ik de stad door, op weg naar het huis van Jaylinn. Zou ze blij zijn om me te zien? Of zou ze direct de deur voor mijn neus dicht smijten en door de brievenbus schreeuwen dat ze me nooit meer hoefde te zien? Zou ze dan vervolgens al mijn spullen vanaf haar balkon naar beneden gooien terwijl iedereen toe zou kijken hoe mijn boxers in het rond vlogen?
Nee. Jaylinn was soms ongelofelijk onredelijk, maar dit zou ze nooit doen. Al moest ik toegeven dat ik toch behoorlijk bang voor haar reactie was.
Na een half uur stond ik nog steeds voor de deur. Rond dit tijdstip was ze altijd thuis, waarom deed ze nu dan niet open? Niet veel later haalde ik mijn portemonnee tevoorschijn en zocht naar de sleutel. Ik pakte hem liever niet, maar ze had toestemming gegeven om hem te gebruiken als ze niet thuis was.
Ik stak hem in het slot en draaide hem langzaam om, waarna ik mijn weg naar binnen vervolgde.

***

Ik volg :slightly_smiling_face:

Leuke stukjes weer!

***

Evi

Om een goede gastvrouw te zijn, had ik een ontbijtje klaargemaakt en een briefje neergelegd. Vervolgens had ik wat laatste dingen in mijn tas gepropt en was vliegensvlug naar school gegaan voordat hij uit bed kwam. Kyle hoefde echt niet te merken dat het me zoveel pijn deed dat hij zojuist blij en opgelucht was dat we geen seks hadden gehad.
Ondanks dat ik nog nooit verder was gegaan dan zoenen, en ik ook niet echt iemand had óm dat mee te doen, had ik vaak zitten dromen over mijn eerste keer. Het moest romantisch zijn, een donkere kamer met kaarsjes, een mooi opgemaakt hemelbed en een zacht muziekje op de achtergrond. Al zou ik het toch niet echt fijn vinden als er metal of hardcore aan zou staan, dat zou de sfeer waarschijnlijk direct verpesten.
De jongen moest sexy en stoer zijn, maar toch lief en begripvol als we samen in bed zouden liggen. Hij zou me nergens toe dwingen en me alle tijd geven. En hoewel Kyle af en toe een botte klootzak was, wist ik zeker dat hij een hele zachte binnenkant had en heel lief kon zijn voor een meisje.
Helaas was Jaylinn zijn meisje en zou het –voor mij- altijd bij dromen blijven, dus moest ik maar hopen dat ik een jongen zou vinden die net zo sexy als hij zou zijn. Iets minder zou ik ook nog wel overwegen, als hij maar vrijgezel was en mij leuk vond. Verliefd zijn op iemand die een vriendin had, maakte me zielsongelukkig.
Ik werd terug op aarde gezet doordat Lisa me wild heen en weer schudde. “Eef, waar zit je met je gedachten? Je vindt aardrijkskunde altijd zo interessant, maar volgens mij heb je nog niets meegekregen van het afgelopen half uur.”
Ik gaf het niet graag toe, maar ze had gelijk. Mijn gedachten waren bij een jongen die ik nooit zou kunnen krijgen.
Vlug schudde ik mijn hoofd en staarde emotieloos voor me uit, ik kon haar beter nog niks vertellen. Ik wierp haar een geforceerde glimlach toe en fluisterde; “ik voel me niet zo lekker, niets ernstigs.”
Ze keek me verbaasd aan. “Wat heb je dan? Jij bent toch nooit ziek?” Haar hand legde ze op mijn voorhoofd en kneep haar ogen tot spleetjes. “Geen koorts, geloof ik.”
“Beetje misselijk, last van mijn maag,” mompelde ik. “Gaat vast wel over.” Heel raar vond ik het niet, het voelde alsof ik een complete vlinderpopulatie had ingeslikt en ze nu wild door mijn hele buik fladderden, op zoek naar de uitgang. Maar als ik hem bleef zien, zou dit niet vanzelf overgaan… Het zou alleen maar erger worden, tot ik mezelf niet meer kon beheersen en hem vol overgave zou bespringen.

Sinds de brugklas was Lisa al een goede vriendin van me, die ik voornamelijk op school zag. Daar buiten hadden we onze eigen bezigheden en verplichtingen, maar we maakten er allebei geen enkel probleem van.
We waren totaal verschillend, maar toch kon ik bij haar echt mezelf zijn. Als we ergens mee zaten konden we altijd bij elkaar terecht. Bij haar hoefde ik niet bang te zijn dat ze iets zou doorvertellen, wat ik bij vele anderen wel had. Qua uiterlijk leken we ook al niet op elkaar. Zij had lang blond haar, dat van mij was zwart. Haar ogen waren zo groen als komkommers, die van mij zo blauw als de zee.
Zij was iets breder gebouwd, terwijl ik moeite moest doen om aan te komen. Het kon me niets schelen dat mensen het raar vonden dat wij nou juist zulke goede vriendinnen waren, ik voelde me geweldig bij haar. Ze was ontzettend belangrijk voor me geworden in de afgelopen jaren.

De rest van de uren gingen langzaam voorbij en hoe meer ik aan Kyle dacht, hoe misselijker ik werd. Mijn lunch had ik weggegooid omdat ik geen hap door mijn keel kon krijgen. Het voelde alsof mijn benen elk moment onder me vandaan konden zakken en ik besloot dus ook maar niet mee te doen met sporten.
“Ik kijk wel toe,” zei ik tegen Lisa terwijl ik mijn ballerina’s onder de houten bank neerzette en op mijn blote voeten de zaal in liep. Op een houten bankje, met mijn rug tegen de muur, keek ik toe hoe verschillende mensen met elkaar stonden te praten en anderen achter een bal aan renden.
Niemand keek op toen de deur met een zwaai openging, maar het was mij wel opgevallen dat daar niet onze sportinstructeur stond. De man in het keurige zwarte pak, met een blauw gestreepte stropdas om zijn hals, was de directeur. Hij schraapte zijn keel en riep iedereen tot de orde.
“Dames en heren, mag ik even de aandacht?” Zonder commentaar namen ze allemaal gehoorzaam plaats op de houten banken die langs de kant stonden en keken hem vragend aan.
“Jullie sportinstructeur, Rico, heeft vanochtend een ongeluk gehad. We weten niet precies hoe het met hem is, maar tot die tijd krijgen jullie een vervanger. Als er meer duidelijkheid is over de situatie, horen jullie dat natuurlijk ook. Bedankt voor jullie tijd en een fijne dag nog.”
Hij verdween net zo snel als hij gekomen was, maar niemand had de moed nog om op te staan en door te gaan waar ze zojuist mee bezig waren. De gezellige sfeer van een paar minuten geleden, was volledig omgeslagen.
Af en toe werden er blikken naar elkaar geworpen, maar woorden bleven onuitgesproken.
Het was ongeveer vijf minuten doodstil, tot de nieuwe sportinstructeur binnenkwam en Kyle ineens voor mijn neus stond. Ik hoopte van harte dat dit een grapje zou zijn of dat ik elk moment wakker kon worden uit deze nachtmerrie.

***

***

Kyle

Ik vond mezelf ontzettend stom dat ik gewoon ‘ja’ had gezegd op de vraag of ik wilde invallen. En nu ik Evi ook nog eens voor me zag kon ik mezelf wel helemaal voor mijn kop slaan. Maar aan de andere kant gaf dit me wel de mogelijkheid om bij haar in de buurt te zijn, iets wat ik helemaal niet vervelend vond.
Wel knaagde het aan me dat ik niet wist waar Jaylinn was. Ik had geroepen, gevloekt en gezocht, maar er kwam geen reactie. Alle deuren en kasten in huis had ik opengetrokken en ik was wel drie keer over de twee houten trappen, van beneden naar boven –en weer terug-, gelopen.
Van de hal beneden, naar de woon- slaap- en badkamer op de eerste en de zolder op de tweede verdieping, nergens was ze te bekennen.
Toen ik haar trappen een aantal keer had belopen, had ik er een luttele seconde over nagedacht dat ze best een vreemd huis had. Wel met drie verdiepingen, maar ze had beneden alleen een hal en schuurtje. Heel lang had ik daar niet bij stilgestaan, want de gedachte dat Jaylinn nog steeds niet terug was, overspoelde alles.
Haar huis was onafgesloten en alle ramen stonden wagenwijd open. Ik was bang dat ze verkracht en gekidnapt was. Dat de dader haar in stukken had gesneden en ergens in een verlaten bos had gedumpt. Of misschien had hij haar wel aan zijn hongerige herdershond gevoerd, dan was er natuurlijk niets meer van haar over.
Ook had ik over het gammele balkon gehangen, om te kijken of ze naar beneden gesprongen was en daar nu dood op straat lag. Maar er lag niets, zelfs geen plas bloed.

Maar nu, op dit moment, stond ik voor de klas van Evi en moest ik mezelf dwingen om niet aan Jaylinn te denken. Ik was aan het werken en er was niets wat dat mocht verstoren, zelfs geen meisje dat in een prachtig blauw met zwart jurkje voor me zat en mijn blik probeerde te ontwijken. Ik wilde dolgraag oogcontact maken, maar ze leek de vloer interessanter te vinden.
“Hup, allemaal tien rondjes!” schreeuwde ik nadat ik me kort had voorgesteld. Ik klapte in mijn handen en ze gehoorzaamden uitstekend.
“En, wat is er met jou?” vroeg ik zorgzaam toen ik naast Evi op de houten bank plaatsnam en haar even goed bekeek.
“Niets, ik voel me gewoon niet zo lekker.” Ze speelde zenuwachtig met het zwarte lint rond haar taille en ontweek mijn blik nog steeds. Onopvallend schoof ik iets dichter naar haar toe en legde mijn hand tussen ons in. Ze had alleen wel gemerkt wat ik deed, en schoof met hetzelfde vaartje bij me vandaan. “Kyle, je maakt me zenuwachtig,” siste ze. “Houd op, alsjeblieft.” Ze klonk hulpeloos en bang, terwijl ik haar helemaal niets wilde doen.
“Sorry,” zuchtte ik. “Ik wilde alleen…” En nog voordat ik mijn zin kon afmaken was ze al opgestaan en hoofdschuddend verliet ze de sporthal. Teleurgesteld had ik haar nagekeken. Het was me nu wel duidelijk dat ze echt goed boos op me was.

***

Heel leuk :slightly_smiling_face:

***

Evi

Zo snel ik kon had ik de gymzaal verlaten en trachtte ik nu mijn linkervoet in mijn rechterballerina te persen, wat natuurlijk met geen mogelijkheid lukte. Geërgerd schopte ik hem uit, trok mijn linkerballerina aan en vervolgens hupte ik op mijn linkerbeen door de kleedkamer, op zoek naar mijn rechterschoen. Ik had toch deze kant op gemikt?
“Zoek je deze soms?” Ik schrok me kapot en kon me nog net vastgrijpen aan een van de ijzeren haakjes die langs de kant hingen. Natuurlijk waren die niet gemaakt om mijn gewicht te kunnen dragen en op het moment dat ik hem hoorde kraken, was het al te laat. In een waas zag ik Kyle, leunend tegen de deurpost, met mijn ballerina in zijn hand.
Ik verloor opnieuw mijn evenwicht, probeerde mezelf wanhopig op te vangen –wat mislukte- en belandde plat op mijn kont op de stenen vloer. Mijn benen leken een eigen leven te leiden en schoten de lucht in. Een pijnlijke steek schoot door mijn onderrug en kreunend krabbelde ik overeind.
“Gaat het wel?!” Kyle was over het bankje gesprongen en stak nu zijn hand naar me uit om me omhoog te helpen, maar ik pakte hem niet aan. In plaats daarvan trok ik mijn jurkje naar beneden, die inmiddels tot boven mijn navel was gekropen en griste mijn ballerina van de grond. De ballerina die Kyle zojuist in zijn handen had.
“Het gaat prima,” zei ik stug terwijl ik zijn blik nog steeds ontweek. Voor mijn gevoel was ik zo rood als een tomaat, want mijn hoofd gloeide nog steeds. Ongemakkelijk griste ik mijn schoudertas van het haakje en zonder om te kijken liep ik richting de uitgang.
“Eigenlijk heb ik nog nooit iemand gehad die zo letterlijk voor me gevallen was,” zei Kyle zacht terwijl ik hoorde dat hij langzaam naar me toe kwam lopen.
Geschokt opende ik mijn mond en draaide me naar hem om. “Ik… wat?!” Wild schudde ik mijn hoofd. “Nee, dat ben ik ook niet.” Het drong nu pas tot me door dat hij opnieuw alles kon zien wat ik in huis had, toen ik daarnet met mijn benen wijd voor hem lag.
Hij keek me grijnzend aan. “O, jawel. Ik zag je toch net met je benen wijd voor me liggen, dat zegt maar weer hoe graag je me wilt. Je kon gewoon niet wachten.”
Mijn mond leek steeds verder open te zakken en mijn ogen werden alsmaar groter. Was hij echt zo arrogant dat hij dacht dat elk meisje hem wilde? Daar ging ik dus mooi niet aan toegeven, want hij had gewoon een vriendin. En als hij dit bij mij deed, bij wie dan nog meer?
“Denk maar wat je wilt…” Ik wierp hem een felle blik toe en draaide me opnieuw om. Er werden nog een paar voetstappen gezet en niet veel later voelde ik een warme hand op mijn blote schouder. Daarna klemde hij zijn armen om me heen en ging langzaam met zijn vingers over mijn onderbuik.
Ik versteende en snakte naar adem. Waarom zat hij aan me?
Voordat ik me er daadwerkelijk druk over kon maken voelde ik zijn warme adem tegen de kwetsbare huid van mijn hals. Zijn lippen waren een paar millimeter van me verwijderd en ik was bang dat ik zou bezwijken als hij me daar echt zou kussen. De vlinders fladderden nu nog wilder door mijn buik en ik kreeg het gigantisch warm. Ik voelde hem nog iets dichterbij komen en zijn lippen voorzichtig in mijn nek plaatsen, maar precies op dat moment ging zijn telefoon.
Zuchtend zette hij een stap naar achteren en graaide hem uit zijn broekzak. Ik maakte van de gelegenheid gebruik en zorgde dat ik daar wegkwam. Perfecte timing, dat telefoontje, bedankt!

***

Ik ga dit ook volgen, je hebt een hele fijne schrijfstijl en ben benieuwd naar de rest van het verhaal!

Echt tof ! Wanneer komt de rest ? :sweat_smile:

***

Kyle

Ik nam mijn telefoon op en zag ondertussen hoe Evi, voor de derde keer vandaag, bij me wegliep. Jaylinn ratelde maar door aan de telefoon, maar de helft ging langs me heen en de andere helft vond ik niet interessant genoeg. Volgens mij probeerde ze me tien keer opnieuw uit te leggen waar ze zojuist geweest was en dat ze wist dat ik binnen was geweest, maar dat ik me echt geen zorgen hoefde te maken. Ik mompelde alleen af en toe iets onverstaanbaars, zodat ze hopelijk het gevoel had dat ik wel luisterde.
Maar sinds ik Evi zag, was ik al mijn zorgen direct vergeten. Iets binnenin mij zei dat ik haar moest veroveren en Jaylinn los moest laten, maar hoe ging ik dat doen als Evi niets van me wilde weten? Ik kon haar toch moeilijk dwingen als ze alsmaar voor me wegliep?
“Kyle, luister je wel?” Het was een ogenblik stil aan de andere kant van de lijn. Daarna schudde ik mijn hoofd, maar besefte al snel dat ze dat natuurlijk niet kon zien… “Nee Jaylinn, eigenlijk niet,” mompelde ik. Voor een paar seconden staarde ik naar het plafond en drukte toen het gesprek weg. “Vergeef me, ooit,” dacht ik hardop, al kon het me werkelijk niets schelen of ze boos zou worden of niet, ik kwam er toch wel weer mee weg. Bij haar kon ik alles maken, als ze boos werd was dat al snel weer over. Dan was ze veel te blij dat ik nog gewoon bij haar bleef en haar niet direct gedumpt had. Ze vertelde me vaak dat ze niet zonder me kon, al begon ik daar op momenten als deze, steeds meer aan te twijfelen.
Verschillende gedachten raasden door mijn hoofd terwijl ik languit op de houten bank was gaan liggen. Mijn voeten had ik plat op het bankje gezet, waardoor mijn benen gebogen waren en mijn handen had ik onder mijn hoofd gevouwen. Ik moest iets bedenken waardoor Evi me wel zag staan, waardoor ze het liefst zo dicht mogelijk bij mij wilde zijn. En als het niet op een goede manier kon, dan moest ik er maar wat meer kwaad bijhalen.
Plotseling kreeg ik een grandioos idee, ik moest haar pijn doen zodat ze bij me zou komen uithuilen en ik haar kon troosten. Op zulke momenten was een vrouw het meest kwetsbaar, had ik eens gelezen in een van die vrouwentijdschriften, dus daar moest ik gebruik van maken.
Het grote probleem was alleen wel dat ze me moest helpen met mijn plan, zo zou ik twee vliegen in één klap hebben, of in dit geval twee vrouwen. Ik kon ontdekken of Jaylinn alleen met mij geen seks wilde én ik kon zorgen dat Evi gekwetst zou worden, maar als ik haar dat ging vertellen wilde ze me zeker nooit meer zien. En dan had ik ook nog eens de kans dat ze Jaylinn alles ging vertellen. Ik besloot dus te zwijgen en alleen te vertellen over het plan om mijn lieftallige vriendinnetje te testen.
Voordat ik kon rekenen op Evi’s hulp, was het misschien slim om mijn excuses aan te bieden.
Ik vergat de klas die ik zojuist nog had toegesproken en liep de sporthal uit. Buiten stapte ik in mijn keurig gepoetste, zilvergrijze Mercedes cabrio en trapte flink het gaspedaal in.

***

Echt een mooi verhaal !
Komt er nog een deel ? X