Veet gezichtswax

Ik zag vandaag bij kruidvat de veet gezichtswax liggen. Ik wil het misschien wel proberen voor mijn wenkbrauwen. Heeft iemand ervaring met dit product? Werkt het goed of slecht?

http://www.drogisterij.net/producten/400x400/176193_1.jpg

up :stuck_out_tongue:

Geen ervaring. Maar doet het geen zeer?
Ik denk dat je het beste kunt epileren!
Waarvoor wil je het eigenlijk gebruiken?

lijkt me best handig

voor mijn wenkbrauwen :slightly_smiling_face: ik heb wel soms die harsstrips gebruikt van veet (die eigenlijk voor je oksels zijn) en dat werkte eigenlijk wel :stuck_out_tongue: het deed mij ook minder pijn dan epileren!
ik zou het best zelf kunnen proberen als ik zelf al die strips gebruik, maar ik ben toch benieuwd of er meiden zijn die dit al eens geprobeerd hebben :slightly_smiling_face:

up maar weer :stuck_out_tongue: anders moet ik t toch maar uit gaan proberen…

geen idee (zie dit maar als een up :wink: )
Als je het zelf geprobeerd heb wel even laten weten :wink:

Ik heb hem ook, 1 keer geprobeert en het werkt echt totaal niet.

ow oke… dat in ieder geval 1 reactie. ik denk dat ik het toch maar eens zelf ga proberen, en dan laat ik iets weten :slightly_smiling_face:

succes dan!
ik houd het bij epileren ben veel te bang voor dat angus thongs and perfect snogging effect, als er mensen zijn die weten wara ik het over heb :grinning_face_with_smiling_eyes:

HAHA ja XD

die wil ik ook wel proberen! hoe duur is hij ongeveer?

hij kost 10 euro

Veet = slecht.

Maargoed, dat is mijn mening. :slightly_smiling_face: Chemische zooi waarbij je 20 keer moet harsen wil er één haartje verwijderd worden.
Enneuh… Als je er geen verstand van hebt; hars je wenkbrauwen niet. Laat dat doen door een schoonheidsspecialiste of hou het bij epileren.
En anders, als je het toch doet, wens ik je veel succes met tekenen. :slightly_smiling_face:

hehe :stuck_out_tongue: misschien heb je wel gelijk… daar zat ik zelf ook een beetje mee (dat t misschien mis kan gaan en dan zit ik met verneukte wenkbrauwen) dus misschien laat ik het maar. ik ken een schoonheidsspecialiste hier in de buurt die harst mn wenkbrauwen voor nog minder dan een tientje dus dan is dat eigenlijk 20 x beter :stuck_out_tongue:

Ik heb wenkbrauwen leren harsen van iemand die een opleiding doet voor schoonheidsspecialiste maar ik doe het nooit want ik vind het zo veel meer pijn doen dan epileren :frowning_face:. Zij zei dat dat spul van Veet echt slecht is. Je hebt ook gewone gezichtshars in tubetjes (doorzichtige kleur en ook bij de Kruitvat) maar ik ben de naam van het merk vergeten.

Lijkt me wel moeilijk hoor, waxen. En het doet meer pijn dan epileren.

idd.
Ik zou het gewoon epileren… Maar je kan het proberen.

ik weet het niet, lijkt me wel moeilijk om te doen !