Veel gespleten punten, SOS!

Ik heb zelf krullen maar ik vind het niet mooi staan - bij andere mensen echt wel maar bij mezelf vind ik het AFSCHUWELIJK - dus daarom stijl ik 4 keer in de week me haar met een super goeie stijltang van CHI. Me haar is niet super dik en ook niet echt heel lang, wel is het langer dan me schouders. Maar bijna al me haar punten zijn gespleten dus breekt het snel af… Ik wil graag weer lang haar zoals ik vroeger had… Alleen me vraag is, hoe kan ik zorgen dat me haar sneller groeit en niet splijt maar dat ik niet met krullen naar school hoeft te gaan als de vakantie weer voorbij is?

Afknippen en laten groeien. En dan ondertussen en ook tijdens het stijlen heeel goed verzorgen met maskertjes etc.

  • Krullen eruit halen bij de kapper
  • Niet stijlen
  • Goed verzorgen

Dat is dus een probleem, ik ga elke 3 maanden naar de kapper en dan knipt ze het ook weer heel kort. Zou het denkje ook kunnen groeien gewoon heel vaak maskertjes, stijltang laag bio silk in me haar? of niet…?

Ik heb aan me moeder gevraagt of ik me krullen bij de kapper er uit mocht laten halen, maar dat is een chemische iets wat ze dan in me haar gaan doen en omdat ik daar te jong voor ben is het slecht voor me en valt me haar dan uit… ;O

En je haar 4x per week stijlen niet dan? Accepteer gewoon dat je krullen hebt, zoveel mensen zijn jaloers op je.

Vraag dan of ze alleen de puntjes doet? :’)

Ja, je haar zal wel verder blijven groeien, maar aangezien het nu al kapot is, zal het alleen maar erger worden en zal je niet echt veel gezond haar over houden op het einde van de rit. Te veel maskertjes en dergelijke helpt trouwens ook niet, dan went je haar hieraan en helpen die dingen niks meer. Maximaal een keer per week een maskertje.

Je moet maar eens intikken op Google : brazilian blow dry ik ehb heb enkele dagen gelden geprobeerd en het resultaat is echt fantastisch ! Al me gespleten en kapotte haarpunten zijn weer mooi gezond en ik heb half krullend haar en half stijl maar nu is me haar echt super steil super glad en super zacht het blijft 3 maanden zitten ik ben er echt content van x

Eh, dat laatste stuk is onzin :’) Maar het is inderdaad chemisch en niet zo fijn voor je haar. Maar dat is zoveel stijlen ook niet.

Je hebt er met chemie dingen maar dat is helemaal natuurlijk en met keratine dat zit in je haar zelf x

Das beter dan dat chemische spul, naja dat zegt me kapper teminste…

ik heb geen idee is gewoon een heel dilemma xd

Een Brazilian Blow Dry is echt verre van natuurlijk hoor. In sommige kapsalons waar ze zich in zoiets specialiseren, lopen ze met mondmaskertjes rond, zegt denk ik wel genoeg?

Oh haha, even een klacht tegen me moeder indienen :stuck_out_tongue:
Nee maar zelfs als ik me haar niet stijl splijt het… me haar is volgensmij gewoon SUPER dun… :frowning_face:

Ik ga even op internet opzoeken wat het precies is, bedankt voor de tip! (:

Ik heb het op itnernet gezocht en ook gelijk aan me moeder gevraagt maar het mag van haar echt niet. Ik denk dat gewoon even een paar maandjes maar heel weinig ga stijlen en me haar super goed verzorgen en hopelijk groeit het zo weer!

Amandelolie! Ik had eerder ook steeds last van erg droog haar met veel gespleten haarpunten, ookal was ik net naar de kapper geweest. Maar sinds ik amadelolie als maskertje ongeveer 2 keer in de week doe ziet het er veeel gezonder uit!