Van blond naar bruin.

Ik heb van mezelf blond haar maar ik wil best wel graag (licht)bruin haar. Aan de ene kant denk ik dat ik het wel wil en aan de andere kant ben ik bang dat ik spijt krijg of dat het er niet uitziet.
Ik heb een hele lichte huid en ik denk dat door bruin haar mijn huid alleen maar lichter gaat lijken. Zijn er hier mensen die van blond naar bruin zijn gegaan en ervaringen hebben? :slightly_smiling_face:

Dit is mijn haar :
http://oi47.tinypic.com/2e0v59w.jpg

http://oi46.tinypic.com/b8tkjk.jpg

Deze haarkleuren vind ik best wel mooi…

http://www.mynewhair.info/wp-content/uploads/2009/01/beyonce-long-brown-hair.jpg

http://i53.tinypic.com/11t4hn7.jpg

http://www.alatoerka.nl/wp-content/uploads/2011/06/bruin-haar15.jpg

twee vriendinnen van mij hebben dat gedaan maar die zijn nu beide weer desperate bezig om hun oude haarkleur terug te krijgen!
maar ik weet niet hoe het bij jou staat, weet niet hoe je eruit ziet maar
ik zou iig eerst een spoeling proberen ofzo!

Ik doe dat ook altijd, maar ik heb er ALTIJD spijt van,ik hen mijn haar al verschillende keren naar donkerblond/lichtbruin gekleurd maar na een paar dagen ben ik die altijd dus beu, maar nu wil ik ook terug bruin haar haha, als ik mijn donkerblond/lichtbruin haar had, heb ik gewoon een kleurshampoo naar lichter blond gebruikt, maar door het 1x te kleuren krijg je niet meteen terug blond haar.

Houd er rekening mee dat je als je het bruin verft, je altijd uitgroei moet blijven bijwerken. Ik werd daar echt gek van. Ik heb van nature ongeveer dezelfde haarkleur als jij, en toen ik het zo bruin had moest ik het 3 x laten kleuren om weer mijn oorspronkelijke kleur te krijgen (en 15 cm eraf).

Ja tuurlijk, maar niet zo blond als het nu is, misschien kan dat wel maar bij mij in ieder geval niet

ik heb het ook gedaan en ik heb echt nog nooit zoon spijt gehad… ik heb uiteindelijk (na een half jaar!) mijn oude haarkleur weer terug… maar ik tussen tijd heb ik echt met oranje haar rond gelopen… als ik jou was zou ik eerst donkere plukken erin zetten (lowlights) en kijken hoe dat bevalt. En er super goed over na denken voor dat je het doet…

ik heb het ook gedaan ik had ook spijt meer van me ponny dan de kleur maar ik heb ook me haar te kort geknipt en spijt ahah maar ik denk dat het wel mooi zou staan niet te donkere kleur want zelf heb ik ook een hele lichte huid

http://i49.tinypic.com/iodso3.jpg

http://i50.tinypic.com/2zhjsp4.jpg

http://i49.tinypic.com/5ui9lh.jpg

oeps zijn heeel grooot whahah

oeps zijn heeel grooot whahah

Uhm, het is toch juist zo hoe blonder je je haar maakt hoe lichter je huid? Tenminste, dat legde mijn kapper uit. Ik heb het nu heel blond gemaakt en lijk net een spook, ik ga bruin!

Ik heb het net heel donkerbruin geverfd, en mijn ogen spreken nu veel meer. Pas wel op dat het niet groen uit slaat, ik ben van blond naar lichtbruin gegaan en nu naar donkerbruin en de eerste keer had ik een mooie groene gloed. :slightly_smiling_face:

JA klopt, als je je haren bruin verft vanaf blond moet je altijd gaan voor een natuurlijke bruinkleur. In de winkel kan je dat zien door niet voor een kleur te gaan die 5.15 heet, maar 5.00 heet. Hele getallen zijn natuurtinten, getallen zoals .15, .45 etc zou ik niet nemen omdat het op jou blonde haar misschien rood kan uitslaan.
Verder kan het zijn dat je als je je haar bruin verft, je haren een groene schijn hebben. Als dit zo is na het verven moet je (Ja het lijkt heel raar maar het is toch zo) een fles ketchup in het haar verdelen om het haar wat roodtinten te geven zodat het groene weggaat :stuck_out_tongue: En daar ook niet te zuinig mee zijn.

Ik vond bruin erg mooi bij mij staan, maar ik was het sneller zat dan blond. Het was wel mooier bij mijn ogen, maar ik voelde me er helemaal niet prettig bij. Ook zag ik er saai uit en het bijwerken vond ik best vermoeiend. Uiteindelijk was het meer bruingrijs dan mooi kastanje/caramel.
(Maar dan ietsje lichter dan de foto)

http://pics.drugstore.com/prodimg/166067/300.jpg

Dat zag er echt niet uit :’)

Dus nu ben ik weer blond.

Een vriendin van mij had eerst blond haar en verfde het toen donkerbruin. Ik kende haar alleen met donkerbruin haar en vond het wel mooi, zij is van zichzelf ook heel wit en toen verfde ze het terug naar blond en ze leek wel een lijk!

DOE HET NIET. Ik heb het te vaak gedaan, blond, bruin, blond, bruin. Maar zodra je weer terug wilt naar blond ga je door een hel =’) Heel mijn haar is naar de klote T_T

Dit dus. ik heb mijn haar ook blond, bruin, blond, bruin, en nu weer blond. Het is Ă©cht een hel om van bruin naar blond te gaan, dit gaat echt niet met alleen een kleurspoeling ofzo.

Maar dat bruin vervaagd toch ook weer als je het wast? Ik had het namelijk ook een paar keer bruin geverfd en toen werd het telkens steeds lichter en uiteindelijk was ik dan weer bijna blond.

.

Heb het vrijdag nog van blond naar bruin geverfd, met L’Oreál Paris sublime mousse nr 53. Het is prima gegaan, maar het is altijd wat lichter dan op het doosje dus ik ga het over een paar weken nog een keer doen met een paar tinten donkerder.

Denk wel dat het je goed zal staan!

Ik heb van mezelf donkerblond haar en ik heb het een paar maanden geleden kastanjebruin geverfd (met L’oreal). Ik vind het erg mooi staan en het maakt me niet bleker dan ik al ben (ik heb van mezelf een erg lichte huid).

Ik zou het gewoon proberen desnoods met semi permanente verf. Als je het dan niet leuk vind gaat het snel weer terug naar blond.