Van Blond naar Bruin?

Het begon allemaal toen men tante een meisje zag lopen die precies op mij leek… alleen dan met bruin haar. En zij, en nu ook meerdere, zeiden dat als ik men haar bruin of donkerder zou verven, me erg goed zal staan…

Alleen ik ben dus blond, maar had voor de vakantie een kleurspoeling goudblond erin gedaan en het is na de vakantie ( Turkije) allemaal wel erg blond geworden…

Dus nu de grote vraag, what do you guys think? blond of bruin en welke tint dan precies?

Just let me know and bedankt alvast :slightly_smiling_face:

before de kleurspoeling en vakantie

http://img696.imageshack.us/img696/531/20110525223554640.png

Uploaded with ImageShack.us

after

http://img851.imageshack.us/img851/2619/20110917211406974.png

Van blond naar bruin gaat iig een stuk makkelijker dan andersom, ik denk dat je gewoon goed op moet letten dat je vooral geen kleur neemt met roodtinten oid erin, en vooral geen syos verf x’)

En ik zou gewoon een beetje tussen donkerblond en lichtbruin in gaan zitten, niet meteen te heftig. T kan altijd nog donkerder.

@bratpack, ja ik zat idd ook bij die tinten te kijken, donkerblond en lichtbruin maar zag laatst ook iets van kastanjebruin… weet niet of dat het te donker maakt… of toch weer middenblond hm… :s haha geen syoss? check! nare ervaringen mee gehad dus?

Nu kunnen we zeggen: Er is een algmeen haar topic voor dit soort vragen :wink:

sorry niet zo snel kunnen vinden a.

Here you are (:

okee thanks! geen idee hoe ik dan dit daarheen kan brengen… a.

Ja, allemaal hele enge verhalen van mensen waarbij hun haar uitviel, een meisje uit mijn klas heeft nu extensions genomen omdat haar haar echt superdun was geworden ervan en het maar bleef uitvallen :c

Je moet dan gewoon even je vraag opnieuw stellen, maar dan in dat topic :grinning:

Als ik jouw was, zou ik het bij de kapper laten doen. Dan weet je zeker dat het goedkomt !

oeewh nee dat moeten we niet hebben haha, straks worden we nog kaal en dat moet al helemaal niet :wink: ! o okee :wink: maar nu jullie hier toch zijn, wat vinden jullie? :wink:

Ik had ook zulk blond haar als jou & het is laatst flink verkeerd gegaan ; $ maar dat hoeft niet altijd. Ik heb nu best spijt dat ik het donker heb gemaakt en ik mis mijn blonde haar. Alleen het probleem is dat het heeel moeilijk is om het weer zo blond te krijgen… ;( dus denk er goed over na.

ik zou gewoon normaal bruin doen, niet te donker ;p

Er is een Officieel Haarverf topic: http://forum.girlscene.nl…_etc/list_messages/210650