Valentine problems

Hey iedereen!

Zoals iedereen weet, valentijn komt eraan. Nog wat meer dan 3 weken en het is al zo ver.
Nu hier komen mijn vragen:

Ik heb dus al een cadeau’tje: een doosje milka chocolade hartjes in een gepersonaliseerd doosje met een foto van ons 2 op enzo en in de binnenkant een kort tekstje. Aangezien ik nog veel dingen te zeggen had heb ik er nog een briefje ingestoken :slightly_smiling_face:

Maar dit heeft 14.95 gekost, ik wil hem er nog iets bijgeven maar ik weet echt niet wat! Mijn max. budget is rond de 20 euro aangezien ik van mijn moeder (omdat we nog maar 16 zijn) niet al te dure cadeautjes moet kopen. Nochtans zijn we al meer dan een jaar samen maar ja :slightly_smiling_face:

Mijn volgende vraag is: WAT TE DOEN OP VALENTIJN??
's Avonds kijken we eigenlijk altijd een filmpje samen lekker gezellig onder het dekentje. Dus 's avonds is er geen probleem! Maar overdag wil ik ook niet gewoon maar thuis zitten, maar ik weet echt niet wat te doen.

Alle ideetjes zijn welkom! Voor zowel een cadeautje als voor iets te doen :slightly_smiling_face:

Ik denk dat je dat het beste zelf kan bedenken toch? Jij kent je vriend het beste en weet wat die leuk vindt toch?

Ja inderdaad.En er zijn genoeg topics waar hele goede ideeën in staan! http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/het-officiele-verjaardagstopic-feest-en-cadeauideeen-140798.0.html / http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/het-officiele-verjaardagstopic-feest-en-cadeauideeen-140798.0.html

jaaa als je even op internet zoekt kom je vast wel genoeg leuke ideetjes tegen en het gaat om het idee hè :wink:, denk ik dan haha