vakantiewerk in het buitenland :)

Tja de titel zegt het zelf al, ik ben dus op zoek naar een vakantiejob in het buitenland voor tijdens de zomervakantie.

Het probleem?
Ik heb geen idee waar ik moet beginnen zoeken… Er bestaan veel sites die zo’n reizen aanbieden, maar in veel gevallen ben je dan meer kwijt aan je reis en slaapplaats dan dat je verdient!!

Kent er dus iemand een goede site ofzo waar vakantiejobs worden aangeboden?

Of heeft er iemand al in het buitenland gewerkt? Deel dan je ervaring, ik ben er benieuwd naar!

xx Asteria

Geen idee, google!

Ik denk dat je gewoon moet mailen naar dat waar je wilt gaan werken.

Hier ben ik ook wel benieuwd naar, lijkt me best leuk om een keer op een camping te werken of zo iets dergelijks.:slightly_smiling_face:

http://www.werkenonderdez…PPd9Pq1_JgCFZSB3godWwvcmA
http://www.zomerwerk.nl/?gclid=CJjwro62_JgCFYU-3godfA10mw
http://www.xperience.trav…OTjp5e2_JgCFUEt3godeTZvpw
http://www.werk-in-het-buitenland.startkabel.nl/
http://www.betaaldwerkinhetbuitenland.nl/
http://www.joho.nl/

dit heb ik een beetje gegoogled voor je, weet niet of het is wat je bedoeld?
heb er zelf geen ervaring mee ofzo, was het wel ooit van plan :wink:

Ik heb alleen vrijwilligerswerk in griekenland gedaan met dieren.

verder niet betaald ofzo.

Thanks, hier kan ik wel wat mee! :slightly_smiling_face:
Ik had gisteren ‘gesolliciteerd’ bij Xperience travel, of nouja ik had een mailtje gestuurd met mijn gegevens. Ik was geschikt volgens hun alleen moest je voor die job minstens 2 maanden vrij zijn… Dus dat ging niet door, maar misschien een ideetje voor anderen hier die in het buitenland willen werken?

Dat lijkt me ook leuk om te doen! Moest je dan wel zelf je vliegticket en verblijf daar betalen of werd daar wel voor gezorgd?

Ik ga zelf deze zomer van eind juni tot begin augustus werken op een camping in Frankrijk! De reis wordt betaald, en mijn taken zijn daar animatie voor de kids, en s’avonds horeca. Het is een niet al te grote, rustige camping in een niet overdreven toeristisch gebied. Ik verdien in die 1,5 maand 900 euro, wel lekker dus!

Ik heb er dus nog geen ervaringen over, maar mijn tip is om gericht op internet te zoeken. Ik zou me ook niet richten op de grote organisaties, maar meer op de instellingen zelf, zoals bij mij dus een camping.

Wat voor werk zoek je eigenlijk precies, of maakt dat niet zo veel uit?

Wat voor werk maakt mij eigelijk niet zoveel uit, maar het type werk dat jij gaat doen lijkt me wel leuk :slightly_smiling_face:

Alleen hou ik niet zo van Frankrijk…Ik ging daar vroeger echt àltijd naar toe met mn ouders en ben het wel een beetje zat…

Ik ga vrijwilligerswerk doen in Thailand. Eerst op een olifantenproject en dan nog in een weeshuis.
Via Travelactive, die regelen ook ‘gewoon’ werk (niet op vrijwilligersbasis)

Wauw gaaaaf!

Ik ben net terug uit Turkije, en het was daar zo ontzettend leuk. Dit was alweer de vierde keer dat we in hetzelfde hotel zaten.
Elk jaar als ik weer terug thuis ben heb ik zo’n heimwee terug naar Turkije, want het werken in een animatieteam lijkt me hartstikke leuk.
Werkt iemand hier als animator in Turkije, of heeft het gedaan? Of in een ander land? Ik heb gekeken op internet naar wat je allemaal moet kunnen en waar je goed in moet zijn enzo, maar al die topics zijn al best wel oud…