vakantievriendje

Hey meiden,

Ik heb op vakantie dus een superleuke jongen ontmoet maar ik zit nu dus met een probleem. Toen ik hem ontmoette zei hij meteen dat hij een vriendin had. Ik dacht meteen; Jammer, maar niks voor mij dus. Ik trok de rest van de week met hem op en nog een ander stel vrienden. Hij zocht steeds meer toenadering en ik begon hem steeds leuker te vinden. Toen heeft hij mij dus uiteindelijk gezoend en de rest van de week hebben we nog een aantal keer gezoend. Ik vind hem dus echt leuk en hij mij ook en we gaan ook afspreken aangezien hij dichtbij woont. Hij zegt dat hij het deze week gaat uitmaken met zijn vriendin , maar ik voel me er gewoon echt kut bij dat ik een relatie van een jaar heb verpest. Hij zegt dat hij zich echt een lul voelt en dat hij het niet uitmaakt omdat hij perse een relatie wil met mij maar omdat hij zijn vriendin niet meer leuk vindt. We whatsappen nu 24/7 maar ik voel me er echt kut bij eigenlijk en ik weet niet zo goed wat ik nu moet doen. Ik vind hem zeg maar best wel leuk, maar moet ik een relatie met hem beginnen, terwijl hij ook gewoon is vreemdgegaan toen hij een relatie had met zijn vriendin, of moet ik tegen hem zeggen dat ik denk dat het toch echt een vakantieding was? Ook heb ik het gevoel dat ik echt het leven van die vriendin van hem heb verpest. :frowning_face:
Iemand advies?

Eens een vreemdganger, altijd een vreemdganger.
Stap er dus niet met volle glorie in, voor de teleurstelling er is.

Onzin. Ik ben ook een keer vreemdgegaan. Daar heb ik heel veel van geleerd en dat doe ik dus ook nooit meer.

Ik zou wachten tot hij het uit heeft gemaakt. Het kan zijn dat hij het heel lang uit gaat stellen en jou op die manier aan het lijntje houdt.

Hij zegt dat hij het vandaag gaat uitmaken maar tja hij kan me inderdaad ook gewoon aan het lijntje gaan houden…

Tja…het is zijn eigen keuze vind ik. Als hij zelf zegt haar niet meer leuk te vinden, dan is het een goede keuze voor beide.

ik zou pas met hem afspreken als het uit is, ik zou gewoon voorzichtig zijn, het kan best dat hij nog eens vreemdgaat maar het kan net zo goed dat hij je echt superleuk vindt, doe niet te achterdochtig want dan is de kans groot dat hij je snel niet meer zo leuk vindt,
aan de situatie rond zijn vriendin kun je niets veranderen, dat je je schuldig hebt gevoeld is goed, maar het was niet jou vriendin!

Ik ben het niet helemaal mee eens dat als je een keer vreemdgaat je vaker vreemd zult gaan, maar ik denk wel dat je meer op je hoede moet zijn. Maar als jij hem echt heel leuk vindt zou ik gewoon (pas als het uit is met zijn vriendin) wat met hem afspreken. Kan je kijken of hij nog net zo leuk is hier als toen hij op vakantie was.

En ik begrijp dat je je schuldig voelt tegenover zijn vriendin, maar het is nu eenmaal gebeurd en er is niks meer aan te doen. En dat hij zijn vriendin niet meer leuk vindt, kan jij niks aan doen. Dus probeer die schuldgevoelens aan de kant te zetten want hij moet zich schuldiger voelen dan jij vind ik.

Dankjewel voor het advies meiden,
Immidels heeft hij het uitgemaakt met zijn vriendin en over 2 weken hebben we afgesproken. Het is inderdaad niet echt mijn schuld en ik probeer het nu maar gewoon los te laten :wink: