Vakantie samen surfen

Hey!
Ik ben 17 jaar en zou heel graag een keer op surfvakantie willen.
Nou laten mijn ouders me nog niet alleen of samen met vrienden op vakantie. Maar hadden ze wel het idee dat ik met hun mee kon en dan zelf overdag kon gaan surfen, dit lijkt me wel een goed idee, maar ik zou het ook wel heel leuk vinden om dit samen met een vriendin te doen.
Nou heb ik als probleem dat van mijn vriendinnen niemand op surfvakantie wil, daarom dacht ik laat ik hier een oproepje plaatsen (klinkt misschien heel desperate maar ik dacht wie weet…).
Duss mijn idee was dat we (op eigen kosten), met onze ouders naar een plek kunnen gaan waar wij samen kunnen surfen en natuurlijk daarnaast ook gewoon leuke dingen doen. Ik zat zelf te denken aan misschien Frankrijk maar who knows.
Lijkt me heel gezellig dus als er toevallig iemand is die dit ook leuk lijkt ? :slightly_smiling_face:

update:
een surfkamp als deze mag ik wel, is er iemand die dit ook leuk lijkt?

https://zomerkampen.net/surfkamp/san-vicente-surf-16/

https://www.flowtrack.be/summer/16plus/san-vicente-surf-16plus/?utm_source=zomerkampen.net

Ik denk niet dat iemand van GS met een onbekende met haar ouders op vakantie gaat. Ik zou gewoon lekker samen met je ouders gaan.

Oh nee dat snap ik! Dat was ook zeker niet mijn idee haha. Ik bedoelde meer dat iemand zelf met zijn ouders ook gaat of, zoals die linkjes, dat ik samen met iemand op surfkamp ga :slightly_smiling_face: