vakantie ideën?!?!

Deze zomer gaan wij voor de 2e keer met 9 vriendinnen op vakantie, we zijn dan allemaal 16. Heeft iemand ideeën wat wij kunnen gaan doen? Vorig jaar zijn we naar een camping aan zee geweest maar daar waren niet zo veel jongeren, maar naar een grote jongeren camping zoals duin en strand weten we niet of we dat wel willen. Alvast bedankt voor jullie hulp:)

Renesse?

Terschelling?

Wil je in Nederland of het buitenland op vakantie?

Wij wilden ook niet naar de beruchte campings op Terschelling en in Renesse, dus twee jaar geleden zijn we naar Ameland geweest in een huisje → moet je even zoeken op Google naar Aukje en Carla op Ameland, dat is namelijk een vrouw die wél jongeren toelaat in haar huisjes :slightly_smiling_face:
Vorig jaar zaten we op camping Cnossen op Terschelling. Dit is een familiecamping met een jongerenveld, en dat was echt heel erg gezellig. Je hebt alle uitgaansgelegenheden wat anderen ook hebben, en een klein veldje met jongeren en niet die massacampings als Terpstra en Appelhof.
Wij waren vorige vakantie 17 jaar en één was 16 jaar, dus toen we op Ameland waren, waren we 16 jaar :slightly_smiling_face:
Hoop dat je hieraan wat hebt!!