Vader vindt bloedprik onnodig

Hoi girlsceners,

Ten eerste weet ik dat dit mijn tweede geopende topic in twee dagen is wat veel is vind ik, maar ik wou het toch even vragen. Ik ben nu al bijna een hele week ziek en nog steeds heel erg moe. Ik ben vandaag samen met mijn moeder, die heel verzorgend is en mijn gezondheid voorop stelt, naar de huisarts geweest. Die adviseerde een bloedprik omdat ze de ziekte van Pfeiffer niet uitsluit. Dus wij zijn een bloedprik gaan halen. Om verschillende stomme redenen is dat uiteindelijk toch niet gelukt, dus wilde ik het morgen weer gaan proberen. Mijn vader, die ook heel lief is maar dingen altijd een beetje bagetelliseert, vindt dit onnodig en weet z├ęker dat er niks aan de hand is (hij is ook dokter, niet gespecialiseerd in dit soort dingen, maar wel zes jaar gestudeerd etc.). Toch wil ik liever alles uitsluiten, en zeker weten dat het vermoeden van de huisarts niet (of wel) klopt. Hebben jullie iets waardoor ik dit op een goede manier kan brengen? Of iemand die ook een vader die dingen die jij wel serieus neemt, zelf niet serieus neemt?

Liefs

Opnieuw om een bloedprik gaan als je weer bij je moeder bent.

Beterschap trouwens !

^ dankje, ik heb het net onder vier ogen met mijn moeder besproken en zij neigt ook naar het wel nog een keer doen

we hebben hem vanochtend gehaald, nu nog wachten op de uitslag!

Mijn vader neemt mij nooit serieus, en ik heb geen idee wat je eraan kan doen.

^ ik heb dit dus ook nog met veel andere dingen dus ik denk dat we hetzelfde hebben. @beertjeschips dankje! Ja maandag of dinsdag uitslag, spannend!

Het kost hem toch geen extra moeite? Gewoon een extra zekerheid. Zeg gewoon dat je het zekere voor het onzekere wilt nemen.