Uitmaken of aanhouden?

Ik heb al ruim 5 maand een relatie met een jongen, alleen de laatste tijd twijfel ik of ik het aan moet houden. Al een tijdje vind ik hem minder leuk en begin ik me zelfs voor hem te schamen… Hij zit AL TIJD aan mijn kont en ik heb hem ook gezegd dat ik dat echt niet chill vind. Hij gaf aan dat hij dat niet meer zal gaan doen en beloofde me dat het nooit meer zal gebeuren. Ik ben een naïef kind, dus geloofde hem en gaf hem nog een kans.

Op valentijnsdag ging ik naar hem toe en we waren alleen thuis, we hadden die week ervoor elke keer ruzie gehad en ik stond op het punt om het uit te maken. Ik had hem via whatsapp gezegd dat ik met hem wou praten en dat ik daar uit ging kijken of ik het wel of niet uit wou maken. We begonnen dus met praten alleen elke keer probeerde hij me uit te kleden, ik had hem gezegd of hij wel helemaal lekker was dat hij dat ging proberen terwijl ik gewoon boos op hem was. Hij gaf aan “ja dat is nou echt het teken van liefde als we dat doen, dit is het perfecte moment” en nog ander gelul.

Ik was naar huis gegaan maar had het niet uitgemaakt omdat hij me cadeau’s had gegeven, dat kon ik simpel weg niet maken.

Alleen ik twijfel nu, want hij zegt wel weer op whatsapp dat hij het NOOIT meer zal doen en dat hij oprecht super veel van me houdt en dat dit zijn domste fout in heel zijn leven was…

Hebben jullie ervaring met dit soort jongens? En zal ik het uitmaken of aanhouden.

Eh ja, wat is jouw gevoel? Vind je hem nog leuk?

Zo niet, maak het uit. Cadeaus of niet, onhandig moment of niet, als jij hem niet meer leuk vindt, dan moet je het gewoon uitmaken. Met een relatie waar je geen zin in hebt, schiet je niks op.

Zo ja, ga met hem praten. Hij belooft telkens dingen, maar heeft daar vervolgens schijt aan. Ik zou hem zeggen dat hij als hij met je verder wil, hij zich moet gedragen en moet luisteren wanneer jij zegt iets niet te willen. En dat het echt menens is, laat hem merken dat je twijfels krijgt over jullie relatie door zijn gedrag. Verpest hij het dan weer, dan zou ik het sowieso uitmaken. Een jongen die constant over jouw grenzen blijft gaan is nooit goed en daar moet je geen relatie mee willen hebben.

Als hij tegen jou zin in verder wil gaan (daar lijkt het iig op door aan je kont te zitten en uit te kleden) en er mee door blijft gaan, ook al heb jij meerdere keren aangegeven dit niet te willen, is er maar één optie: dumpen

Ik vind het vrij respectloos dat hij zoveel aan je kont zit terwijl je aangeeft dat niet te willen en dat hij je probeert uit te kleden terwijl jij serieus probeert te praten. Het lijkt meer alsof hij je ziet als seksspeeltje dan als zijn vriendin. Ik zou hem dumpen. Je verdient meer respect dan dit.

Ik zou het zeker uitmaken

Volg je gevoel, luister naar jezelf. Heb ik ook moeten doen, deze jongens manipuleren je. Ik heb ook vorige week een relatie van bijna 2jr uitgemaakt met zo’n soort jongen. Ga aub weg van hem, want het word alleen maar erger.

Dump hem. Hij heeft echt geen respect voor je.

Uitmaken, hij luistert niet naar je en dat vind ik respectloos.