Uitleg films downloaden (gratis)

Hoi meiden!

Ik merk dat er altijd veel vragen zijn over hoe je gratis films kan kijken via internet of hoe je gratis films kan downloaden. Ik dacht, omdat er zoveel vraag naar is, laat ik is een duidelijke en zo helder mogelijke uitleg proberen te geven, zodat alle vragen over hoe het moet niet meer telkens gesteld hoeven te worden :slightly_smiling_face:.

Voor alle duidelijkheid dit is mijn manier van gratis films kijken. Er zullen vast nog meerdere mogelijkheden zijn, maar deze ken ik niet.

Stap 1
Download BSplayer free. Dit programma is nodig voor de toevoeging van ondertiteling aan de film. Link: http://www.bsplayer.com/
Download Utorrent free. Dit programma is nodig om de ‘torrents’ te downloaden op je PC. Link: http://www.utorrent.com/intl/nl/downloads

Stap 2
Een film opzoeken. Ik neem voor het gemak een film dat al een tijdje uit is en vrij populair is. Van de films die ‘net’ in de bioscopen te zien zijn, zijn op internet vaak nog geen goede torrents.

ga naar google en typ de naam van de film en daarachter torrent.
Voorbeeld:

http://i55.tinypic.com/6q9xc8.jpg

Vervolgens krijg je verschillende links te zien. Ik kies in dit geval voor de eerst link.

http://i56.tinypic.com/2jdmnix.jpg

Ik krijg nu het volgende te zien:

http://i53.tinypic.com/r8b2pz.jpg

Kies hier voor de optie ´download deze torrent´. Neem deze optie altijd. Wanneer je op deze optie klikt, dan vraagt die of je het bestand wil openen of opslaan. Ik kies altijd voor de optie openen. Daarna vraagt die met welk programma je het wil openen, kies hier voor Utorrent. Het programma want je in stap 1 gedownload heb.

Vervolgens openen je utorrent en zie je dat hij begonnen is met het downloaden van the notebook. Nu moet je even wachten totdat de download op 100% staat. Hoe snel het downloaden gaat is erg afhankelijk van de PC.

Stap 3
Bij mij is de download nu klaar. Klik nu op het bestand met je rechtermuisknop en dan krijg je een rij met opties. Kies hier voor de optie; open bijbehorende map.

http://i54.tinypic.com/6s6y2s.jpg

Nu opent die als het goed is de map waar de film zich in bevindt. Klik hier op de film met je rechtermuisknop en kies de optie open met → Bsplayer.

http://i54.tinypic.com/9au26s.jpg

Als het goed is moet die het bestand nu open en gaan afspelen in BSplayer. Ik moet deze optie soms twee keer doen, omdat BSplayer de eerste keer automatisch een soort videoclip met muziek gaat afspelen en de tweede keer pas de film.

Stap 5
De ondertiteling! Bij sommige downloads zit er nog geen ondertiteling bij. Je kan er voor kiezen om de film in het engels te kijken (goed voor je engels haha) of je gaat naar google en typt er ‘ondertiteling naam film’

http://i54.tinypic.com/23icb5l.jpg

http://i51.tinypic.com/34985dd.jpg

druk op download. Het is van belang dat het een zip bestand is. Bij mij opent die hem in winrar. Als je dit niet heb is het dus van belang dat je ook winrar even download. Vervolgens sleep je de ondertiteling naar je bureaublad en vervolgens sleep je hem naar het venster van bsplayer, waar de film zich in afspeelt.

http://i53.tinypic.com/1r9ede.jpg

http://i52.tinypic.com/wlq9f5.jpg

Stap 6
Film kijken! Veel kijk plezier toegewenst

Ik hoop dat de uitleg duidelijk en helder genoeg is. Vragen kunnen uiteraard altijd nog gesteld worden.

Goed zeg dat je dit hebt geplaatst! Ik download ze op een andere manier maar je topic staat toch bij mijn favorieten, bedankt:)

Graag gedaan!

Dankjewel! :'D
En ik heb nu Bittorent, maar wat is het verschil dan eigenlijk tussen die 2 programma’s? Vroeg ik me af… :3

Volgensmij heeft dat precies dezelfde werking :slightly_smiling_face:. Dus zou je dat programma ook kunnen gebruiken om de torrents op je PC te downloaden. Succes!

Was hier niet al een topic over ? Ik heb er pas nog in gereageerd maar kan het niet meer vinden :’)

Gaat op een zoektocht

Gevonden: http://forum.girlscene.nl/forum/media-film-muziek/het-algemene-hoedownloadikeenfilmmetondertitelserbij-202031.0.html

Handig :slightly_smiling_face:

Bij http://www.bsplayer.com/bsplayer-english/download-free.html, op welke moet je klikken om 't te downloaden?
Als je klikt dan kom je op allemaal andere dingen uit…
En kopen wil ik natuurlijk niet. :3

Autumnrain: Je kunt kiezen welke versie je wilt van BSplayer free. Ikzelf heb de onderste (de blauwe). vervolgens scrol je naar beneden en druk je op download free.

http://i53.tinypic.com/2csgh80.jpg

Dat wist ik niet!

Ligt het aan mij of doet thepiratebay.org het niet? :c

Nee dat ligt niet aan jou. Heb vandaag al aantal keer gehad dat de website het niet deed.

Weet iemand misschien dan iets voor de macbook? want ik gebruik nu vuze maar daar vind je niet alle films.

ah dankjewel! :grinning:

Echt top dat je dit gemaakt hebt!

huh? bij mij ging het anders. bij mij ging die gelijk naar Utorrent of ik hem wilde opslaan. de helft hoefde ik niet te doen. naja ik kijk zo wel of het is gelukt

Mijn filmbestand is al helemaal gedownload, maar hij doet het niet. :C

oh laat maar mij is het al gelukt ik sloeg iets over xd

Je vergeet een paar van de belangrijkste onderdelen van torrents downloaden.

  • Lees ALTIJD de comments. Hier staat in wat de kwaliteit is, of er virussen in zitten etc. (Als het er niet in staat betekend het niet dat het 100% betrouwbaar is, zorg dus gewoon dat je een virusscanner hebt.)
  • Zorg dat je een torrent hebt met veel seeders. Anders kan het weken duren voor je een film binnen hebt, of download hij gewoon helemaal niet. Het aantal leechers maakt opzich niet zoveel uit, als het maar niet boven het aantal seeders uit komt, want dan heb je ook kans dat het heeel traag gaat.