Uitgroei verven

Heey iedereen,

ik verf al enkele jaren mijn haar zelf, meestal met permanente verf van syoss, nu begon ik toch wel serieuze schade aan mijn haar te merken dus besloot ik er een tijdje mee te stoppen. Ongeveer een half jaar geleden heb ik mijn haren voor de laatste keer geverfd maar nu heb ik toch lang genoeg gewacht en wil ik het graag opnieuw verven. Ik wil sowieso dezelfde kleur, maar gaat het om enkel je uitgroei te verven na zo’n lange periode? Op het pak staat dat je het na 2 maanden terug helemaal moet verven maar ik wil mijn haarpunten eigenlijk echt sparen. Iemand ideeën?

Alvast bedankt!

Als dat op het pak staat zou ik dat toch aanhouden.
Sorry heb er niet zoveel verstand van, zie dit maar als een up haha
Xxxx

Je moet het helemaal doen, want je kleur vervaagt, en dan zal je uitgroei er dus intenser en anders uitzien dan je punten. Maar je hoeft je punten niet evenlang te verven als je uitgroei, ik smeer ze alleen voor de laatste vijf/tien minuten in, dat is genoeg om de kleur terug intenser te maken (:

syoss is ook echt rotverf! vind het echt troep.
Ik zou L’oreal vasting creme gloss nemen. zit ook geen ammoniak in. staat dat het er uit gaat na 28(?) wasbeurten, maar dat is écht niet zo, blijft perfect zitten (:
en dan gewoon je hele haar.

up!