uitgemaakt met vriend

Oke dames ik heb het laatst uigemaakt met m’n ex en het is echt een ingewikkeld verhaal. Het was dus een lange afstandsrelatie. Hij twijfelde dus aan z’n gevoelens maar hier zouden we aan werken. Laatst zei ik tegen hem dat ik hem meer als een normale vriend begon te zien (ik wou eerlijk gezegd zijn reactie weten hierop)… hij belde mij huilend op en zei dat hij helemaal niet wou dat ik hem als een normale vriend zie en dat hij jaloers werd van t gedachte dat ik met iemand anders ga… En eerlijk is eerlijk, 4000 km afstand maakt het er niet makkelijker op… als we elkaar nou een face to face konden zien en spreken en paar keer gingen afspreken zou het misschien heel anders zijn.

Naja, nu hebben we het beide dus uitgemaakt omdat hij wel gevoelens voor mij heeft maar geen romantische gevoelens en dat hij blijkbaar heel erg in de war is … ik dacht van nja oke dan(?) maar nu zegt hij dat hij me absoluut niet kwijt wilt en dat hij wilt proberen om gewoon vrienden te blijven :hammer: ons origineel plan was om nogmaals elkaar te ontmoeten en kijken hoe het dan ging… maar blijkbaar is dat nu ook al te veel gevraagd

hij appt me nu gewoon elke dag en heel de dag door… van 's ochtends tot ‘s avonds… ik word wakker en al gelijk heb ik een app van hem :’)
echt serieus ik ben nu zo in de war… hij ook… maar ik geef veel om hem en heb zeker nog gevoelens en hij is oprecht een lieve jongen maar wat moet ik nu? ik heb echt raad nodig :cold_sweat:

pfff lastig! ik zou toch een keer gaan afspreken om te kijken hoe het klikt tussen jullie… nou ik heb ook iemand die bijna aan de andere kant van de wereld woont… ik in NL, hij in MAROC… dat is heeeel lastig om eerlijk te zijn,maarjah,we zien wel waar dit heen gaat

dit kan ook inderdaad

Ja je hebt gelijk… ik vind hem zeker nog wel leuk maar hij twijfelt dus aan zijn gevoelens… hij zegt zelfs dat hij niet verliefd is… maar aan de ene kant wilt hij steeds mijn aandacht en net toen ik zei dat ik ga lunchen ging dacht hij dat het een date was en deed hij best raar?

Als ik jou was, zou ik het contact verbreken. Ik heb een beetje je verhaal gevolgd en om eerlijk te zijn, vind ik het niet echt klinken alsof het weer goed komt.

Dat gaat niet zo makkelijk als je denkt.
Ik zou het in stapjes doen en niet in 1x het contact verbreken want blijkbaar weten jullie het allebei even niet en straks ga je spijt krijgen als je het contact compleet verbreekt. Ik zou gewoon minderen en zien hoe dat gaat.