[tv-serie] Supernatural

http://i45.tinypic.com/oissqa.jpg

Welkom bij het Supernatural topic!

Waar gaat het over?

Supernatural gaat over de broers Winchester die het bovennatuurlijke kwaad bestrijden. Ze nemen hierbij de taak van hun vader John over, die hiermee begonnen is om de dood van zijn vrouw te wreken. Dankzij hun vader groeien Sam en Dean op als demonenjagers. In elke aflevering lossen Dean en Sam een mysterie op door met een bovennatuurlijke tegenstander af te rekenen. Mysteries draaien om kwaadaardige geesten, maar ook vampiers, weerwolven, shapeshifters en andere demonen moeten worden verslagen. Mysteries spelen zich af door heel de Verenigde Staten heen. Dit betekent dat elke aflevering zich in een andere stad of dorp afspeelt, wat de serie een extra dimensie geeft. Omdat Dean vliegangst heeft, rijden de broers per auto van stad naar stad. Deans 67 Chevy Impala is dan ook, na zijn broer Sam, het meest dierbare in zijn leven. Elke aflevering staat op zichzelf, maar draagt ook bij aan de langere verhaallijn van elk seizoen.

Supernatural Wikipedia (Kunnen spoilers instaan!!) -Tot nu toe zijn er tien seizoenen van Supernatural, maar er komt een elfde seizoen - Gelieve spoilers te markeren: (spoiler)blablabla

http://data.whicdn.com/images/52032288/tumblr_mi1g5wU0vw1qb97e6o1_500_large.gif

http://data.whicdn.com/images/51335269/tumblr_lg9bicPC6K1qfrwbn_large.gif

http://data.whicdn.com/images/50614432/tumblr_mfns92hsQP1rhwcdeo1_500_large.gif

http://data.whicdn.com/images/47434246/tumblr_inline_mfgnknkYiX1r9qcc2_large.gif

http://data.whicdn.com/images/46258637/tumblr_mesa2zOMhH1qddabco1_500_large.gif

http://data.whicdn.com/images/45940271/tumblr_mejqngfPkS1qkin6t_large.gif

http://data.whicdn.com/images/45680761/tumblr_mcx7a8GYDr1ruteg0o1_500_large.gif

http://data.whicdn.com/images/48403255/tumblr_mg6dl19ULH1s2x7e0o1_500_large.gif

http://data.whicdn.com/images/40976161/tumblr_mbo3ufdiZL1rytdp5o1_500_large.gif

http://data.whicdn.com/images/20948391/tumblr_lxi6ot8rOg1qfsn6po1_500_large.gif

http://data.whicdn.com/images/42663748/tumblr_md55i7AEcO1rknzgxo1_500_large.gif

http://data.whicdn.com/images/41745703/tumblr_mcu6oa7GnX1rknzgxo1_500_large.gif

http://data.whicdn.com/images/40974541/tumblr_lu9yz8VKl31qk3ltso1_500_large.gif

Hier nog een paar filmpjes:

http://www.youtube.com/watch?v=LkpFieWpfSg (Jensen & Jared) http://www.youtube.com/watch?v=DabbuOxDEIQ (Spoilers seizoen 4)
http://www.youtube.com/watch?v=hDAMOtjWeQ8&list=FLhWCfmAte2vXYE_BQLHykhQ
Funny Tribute, kunnen spoilers inzitten voor seizoenen alle seizoenen i guess)

http://data.whicdn.com/images/51113170/tumblr_mhlovwHpZe1r0i9t4o1_500_large.jpg

Behalve dan dat die serie Supernatural heet.

Ja, ik kijk hem ook, heb de drie seizoenen tot nu toe op DVD en volg seizoen vier online :slightly_smiling_face:

Ik ben geloof ik de enige fan die Dean ongelofelijk irritant vind, ik kijk de serie voor Sam.
Verder vond ik de meisjes uit seizoen drie (echte!Ruby en Bela) fantastisch, en heb ik zo’n ongelofelijke bloedhekel aan nieuwe!Ruby. Die actrice kan haar weg niet uit een papieren zakje acteren.
Lilith en Alastair zijn badass, maar ik hooouuuuud van de nieuwe engelen, behalve Anna, die was saai. Uriel and Castiel zijn ook echt fantastisch :slightly_smiling_face:

Ooooh, en de yellow eyed demon, die is ook echt geweldig :slightly_smiling_face: ik mis hem.

Ja, ik kijk het ook. Vaste net 5 avond, net als vroegaaah
Mare Lunaste jij verklapt wel veel:P
Ik vind Dean wel lekker, maar ook irritant. Weet jij of ze in zo’n sleur belanden? want dat is bij charmed en buffy. wel het geval geweest, eerst gewoon korte afl. met mystieke wezens. maar toen was openeens dat gezeik van die enge vampier, en buffy die dood ging. En met charmed ook, die hadden toen de sorce/
Snap je wat ik bedoel?

Ik vind Dean totaal niet irritant, ik vind Sam juist irritant! Wat grappig hoe die meningen verschillen:P Maar I love hoe badass Dean is, zegmaar…

Ik kijk Supernatural elke zondagavond braaf op Net5 !
Vind het ook super leuk, maar volg het nog niet heel erg lang … Dus heb de hele eerste periode gemist jammer genoeg !
Ik vind Dean bepaald niet irritant, maar Sam juist xD Vind t nog wel elke x raar om te horen dat de oudste Dean heet en de jongste Sam, terwijl Sam in Gilmore Girls juist Dean heette xD Beetje verwarrend :stuck_out_tongue:

@ AmyAimless: Dat Dean zo badass is, is idd super sexy ! Ik hou daar wel van *gniffel*

ps. Buffy was geen sleur, BUffy rocks !

supernatural is echt leuk ja!
alleen helaas kan ik dat niet elke keer kijken omdat het nogal laat komt en ik dan in bed moet zijn en slapen. <_< maaar soms kan ik ze overtuigen :'D

Ja, dat vind ik dus ook! heel apart:P

En Dean is idd heel erg badass. what I love:D

Buffy was zeker super, maar t werd na 4 seizoenen wel een beetje een sleur:P (mijn mening)

Ja de eerste seizoenen waren wel het beste idd … Maar ik heb nogal een obsessie voor Buffy, dus ik moet altijd even een weerwoord hebben als iemand kritiek levert xD
Entschuldigung (A)

En jongesn die badass zijn, zijn per definitie lekker ! Net als vampieren :smirk: Jammer dat mn vriendje niet zo is xD

Ja, echt he. Heb je de dvd box?

Ja vampieren, ik heb ook echt iets met vampieren, <3moonlight . Ik vind ze gewoon geil

Bijna carnaval, miss een leuke idee voor je vriendje?

-

Haha, dat herken ik, ik mocht vroeger ook nooit B.C.A kijken, maar toen sloot ik de deal met mn moeder, dat het wel mocht als mijn kamer schoon was. Dat was niet vaak, dus keek k t stiekem. k heb best veel gemist door t aan en uitzetten van mijn tv XD elke keer als ik mijn moeder op de trap hoorde

Haha, ik ook hoor :wink:

Ik heb niet veel verklapt, alleen namen van mensen die erin komen (A) Niet wat ze zijn (okee, met Uriel en Castiel wel, maar ik weet zeker dat de meisjes hier Castiel leuk gaan vinden, ook hij is zeker niet lelijk) of wat ze doen of wat ze met de jongens te maken hebben.

In de eerste seizoenen vond ik Dean best okee, maar hij is echt zo’n zeikerd in seizoen vier en het gaat alleen nog maar om hem, Sam wordt steeds meer naar de achtergrond geschoven terwijl hij veel interessanter is.

Ik weet niet waar jullie zijn, maar mijn OH MIJN GOD IK HOUD VAN SAM moment kwam in seizoen twee, met de twee afleveringen Tall Tales en Born Under A Bad Sign, Jared Padalecki liet in die twee zien dat 1) hij zoveel meer talent heeft voor komedie dan Jensen Ackles en 2) dat hij in dramatisch acteren Jensen ook praktisch in kan halen.
(mijn god, BUaBS is nog steeds een van mijn favorieten, gewoon… die twist, zo effing goed).

Maar goed, in het SPN fandom ben ik nogal een Unpopular Opinion meisje:

  1. ik vind Dean niet leuk
  2. ik vind Sam leuker en knapper dan Dean
  3. ik HOUD van Bela

en seizoen drie is mijn favoriet (Bad Day At Black Rock! zo’n gave aflevering. En Ghostfacers, en Mystery Spot, en The Magnificent Seven, en Fresh Blood en A Very Supernatural Christmas OH MIJN GOD zo’n goede aflevering) en dat vindt niet iedereen.

Veel mensen vinden S1 het leukst en zeggen dat S2 te emotioneel is en S3 te zwak en vinden S4 weer helemaal geweldig. Ik vond S2 super en S3 is mijn favoriet en ik vind een groot gedeelte van S4 vrij saai. Tenminste, individuele afleveringen zijn goed (behalve Lazarus Rising, gaap, en In The Beginning had MOAR Sam nodig en oh mijn god de I Know What You Did Last Summer/Heaven And Hell two-parter was echt ZO slecht) maar veel ervan zijn vrij blah.

De laatste twee (um… hoe heette die ene? Oh ja, Family Remains en eh… Criss Angel Is A Douche Bag) waren echter echt fantastisch.
En ik kijk ook heel erg uit naar de volgende twee :slightly_smiling_face:

Ja ik kijk het elke week.
love it :heart:

omg ze zijn echt knaaaaaaaaap

Dat is heel veel info:P en ik snap er helemaal niets van, maar dat geeft niet. Lang leven www.surfthechannel.com of heb je alle boxen in je bezit?

Wat vind je er van dat de vader is overleden? Ik zelf vond het wel jammer, “danny” was leuk maar zonder pa vind ik het wel beter. Dus Dean gaat verder met zeiken dat hij dood had moeten zijn? dat vind ik jammer. Dan voel ik die sleur een beetje opkomen. Mja ik zal het wel zien:P

ow, wacht ik zie t al, al 3 seizoenen op dvd (of hoe je dat schrijft)

Neeeee, Dean gaat juist niet door met zeiken over dat hij dood moet gaan, dat houdt op halverwege seizoen twee.

Haha, je zou het SPN fandom eens moeten zien, dan zou je er niks meer van snappen. Zoveel bizarre termen. Alle afleveringen zijn herkenbaar aan hun afkorting dus als je AYTG,IM,DW zegt weet iemand meteen dat het Are You There God, It’s Me, Dean Winchester is, zelfde met bijv. CSPWDT en ELaC (Children Shouldn’t Play With Dead Things en Everybody Loves a Clown). Zo grappig, dat komt omdat je van die fantastische titels hebt, in andere fandoms zou je er niks van snappen.

De Metallicar is de Impala, carporn is als de auto langer dan nodig in beeld is.
Sam heet vaak Puppy in fandom, Dean is (in ieder geval op Television Without Pity) Li’l Stumpy.
John is (ook op TWoP) Daddy Shut Up :'D
Enzovoort enzovoort.
Het is in ieder geval leuk als je al die termen snapt :wink:

En nee, ik vind het absoluut niet jammer dat John dood is. Ik vond hem echt zo verschrikkelijk, hij is zo’n rotzak die zijn zoons helemaal verpest heeft. Hmm, het is dat er spoilers inzitten voor seizoen drie, anders zou ik zeggen kijk A Very Supernatural Christmas.
Ik heb gejankt en gejankt en gejankt.

Ja, haha. Dat is allemaal een soort van gebrabbel voor mij:P Mare Ik overweeg idd om het te gaan kijken, maar ik denk dat ik dan gewoon doodleuk alle eps ga kijken, en dan heb ik niets meer aan mijn zondag avond:P

http://www.bestweekever.tv/bwe/images/2008/04/Bear%20Horse.jpg

DIE HARD!