Turquoise rokje

Hey,

Sinds de zomer heb ik dit rokje van de Zara in mijn kast hangen, maar ik heb hem nog niet gedragen, want ik weet niet hoe je hem leuk kunt combineren. Aan de ene kant vind ik hem te kinderachtig, maar aan de andere kant wel weer leuk. Het enige wat ik kan bedenken is met een wit hemdje erop, maar om dan weer een witte legging eronder te doen… Dat staat dan weer stom. Dus tips zijn welkom.

http://img401.imageshack.us/img401/9659/dsc02021v.jpg


http://img6.imageshack.us/img6/8389/dsc02022rz.jpg

Is het een taillerokje? En ik zou hem sowieso alleen in de zomer aantrekken.

Ja, het is een taillerokje. En ik bedoel ook voor de zomer hoor :wink: Maar ik dacht, ik vraag het nu alvast.

voor in de winter : uggs eronder zwarte legging en een strak wart t-shirt met lange mouwen waar je je rokje overheen doet in je taille. als je dat te saai vindt:

bruine panty maybe? http://www.google.nl/imgr…didJnepSQkowqVW8GtBCOZlEA=&h=571&w=380&sz=36&hl=nl&start=0&zoom=1&tbnid=pnbVUwxV9TOLQM:&tbnh=145&tbnw=96&prev=/images%3Fq%3Dwaist%2Bskirt%26um%3D1%26hl%3Dnl%26biw%3D1277%26bih%3D686%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=125&vpy=146&dur=281&hovh=275&hovw=183&tx=97&ty=128&ei=lDETTbDEGIieOqm19e8I&oei=ZTETTc6dFpKs8QOGmqT-Bg&esq=18&page=1&ndsp=25&ved=1t:429,r:0,s:0

H&M stippenpanty, zwart of wit shirt en een vest.

En met kist-achtige schoenen. Staat een beetje hippie, maar wel leuk denk ik.

Wooo grote foto’s! (sorry) Maar ik zou het gewoon simpel houden, zwart lang shirt, leuke ketting erop, dikke panty of legging met uggs of leuke laarsjes. Leuk rokje hoor!

leeeuk rokje!
ook om in de winter aan te doen.

zwarte maillot met veterlaarsje, Misschien een zwarte (col)trui? En daaroverheen een vest…

je moet maar even kijken wat je in je kast hebt liggen.
^Dit is trouwens voor de winter.

Schattig rokje!
Ja, panty/maillot in het grijs/bruin/zwart en een wit/grijs/bruin/zwart shirt erboven
misschien een beetje oversized erin gepropt en een bruin tailleriempje (zo’n gevlochten?) en dan wedges of veterlaarsjes eronder !

wit hempje en vestje en dan een ketting

en nee zeker geen witte legging dat maakt hem kinderachtig!

Ik zou er een oversized wit hempje erin stoppen en dan een beetje laten poffen. En dan gewoon ballerina’s of sandaaltjes of slippers of wat voor schoenen je ook wilt dragen in de zomer. (: En ik zou geen legging eronder doen, als het warm genoeg is voor een rokje is een legging echt niet nodig!

aaah love it! ik zou voor in de zomer zo’n wit topje met knoopjes van de h&m erbij dragen, met een leuke ketting en zo’n bruine vintage tas met gladiatorsandaaltjes ofzo. (: maar echt heel erg niet een legging eronder aan doen.

dubbelpost.

@esthaaawr helemaal mee eens, super leuk, maar een zomerrokje dus geen legging!

Aah dankje allemaal. Hier kan ik echt wat mee!

mijn god die fotos laden een uur

Ja sorry, soms doen ze het bij mij heel snel en soms heel langzaam :S