Truffel recept

Hoi allemaal,

ik heb hier de benodigdheden voor truffels:
 200 gram stukjes pure chocolade
 1 dl slagroom
 75 gram zachte boter
 200 gram poedersuiker
 gehakte hazelnoten om truffels door te rollen
 cacaopoeder om truffel door te rollen

Alleen wil ik dit er van maken alleen krijg ik niet alles goed omgerekend, kan iemand me helpen? Ik druk even dik wat ik zelf al heb veranderd.
300 gram stukjes pure chocolade
 1 dl slagroom
 75 gram zachte boter
300 gram poedersuiker
gehakte hazelnoten om truffels door te rollen
cacaopoeder om truffel door te rollen

Kan iemand even voor mij omrekenen dan hoeveel dl slagroom en hoeveel gram zachte boter ik nodig heb?

Je neemt de hoeveelheid room, deelt dat door 2 en dat getal doe je maal 3.
Dus 1dl word 0,5 dl x 3 = 1,5 dl
75g word 37,5g x 3 = 112,5g

Zo moeilijk toch niet?